Cluj rulz (25)!
Raspunsuri - Pagina 10
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by asi
Florina super pozele!
La Sun e aceeasi chestie de cand o stiu eu.Amintirile sunt faine in rest.....
ba da stiu ca n-ai kef sa scrii...
roxana1974 spune:
Pey detalii pikante...si de curiozitate io vreau sa stiu tot kare cu kare, cat, unde si cum cu ce v-ati imbracat, daca v-ati distrat, ce si cat ati mancat si ati baut, ce muzica si pana la ce ora no! Cati ati fost si..orice barfa crezi ca e ok sa o scrii.
nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...
mariana tache spune:
Hihihihihi....ultima mea amintire din Sun este din seara in care i-am dat papucii ex-ului, cu o saptamana inaite sa ma cuplez cu sotu'....daca stau bine si imi amintesc, si ca sa fiu sincera pe vremea aia aveam si un amant la care in aceeasi seara si in aceeasi locatie i-am dat papucii ....la vremea respectiva nu prea imi intelegeam gesturile, dar se pare ca ma pregateam de un nou inceput ......asta era in noiembrie 2000....5 ani de atunci!
Sa-mi traiasca nora! Ilinca, sa fi sanatoasa si fericita in viata! La multe luni!
It's fun sa ai doua nurori
Florina, ieri Stefan a dormit 1 ora, 45 min. Asta e normalul (nu ca alaltaieri). Elise e minunata si haioasa rau! Clar, ea e fetita pe care nu am facut-o noi...intelegi ce vreau sa zic, nu?
roxana, aseara am vrut sa te convoc la iesit prin cluburi, dar m-am calmat in timp util
Stanca, tu stii adresa? Vrei PM?
Mai, voi ati vazut ca la topicul asta serbam nunta de argint???
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Pai am fost cam vre-o suta de oameni.Fum mult de te piscau okii cand intrai.Eu am fost imbracata intr-o canasa alba, o fusta si cizme iar Anca intr-o bluzita si pantaloni.Ambele am fost cu sotii.Muzica si papa au fost asa si asa.De beut eu am beut coniac Zaraza si Anca pecsi ca a zis ca trebuie alaptat Ivo.Si am si fumat.Amandoua.
Oamenii s-au simtit bine,unii chiar au baut pana ai picat(la propriu).S-a dansat de toate incusiv o manea .Am plecat pe la 2.30-3.
Ei?
Astept intrebari suplimentare
ancuzza spune:
noa, ca numa' io mai lipseam!
cu ochii lipiti am citit tooot tot!
sa traiasca ilinca "zmeoaica" aia faina foc!!!
vreau sa va zic ca am revenit in barlog pe la 2! am gasit una bucata copila dormind la ea in pat si una bucata buni franta!!! de la atata fum si muzica aveam capul cat o banita iar pe cand sa atipesc au inceput urletele de rigoare ...am mutat soprana la noi in pat si am tormit tun toti 3 pana la 9 jumate!!!
azi la amiaz a fost iar nebunie, ca ne-am chinuit de la 1 si pana la 3 sa adormim! amu vreau sa vad cat o tine!
oricum, din ce ziceti voi, mihaela si roxana, ai nostri pruncuti o tin cam in acelasi ritm la obicee urlatoare! io o ascult pe stanca si sper ca e doar o perioada!
no, la chef fu ok...am fumat ca un sarpe ! am barfit...si mi-o picat taaare bine ...acolo mie mancarea mi se pare orribila, asa ca m-am intors absolut flamanda ...da' mai bine asa, ca acu un an furam la chios unde ne-am ghiftuit da' am sezut pana la latirea definitva a fundurilor!!! roxana, io mi-as da si drumu' la o barfa scurta da' numa' daca ma sustine si stanca...plus ca pt. anumite subiecte (ex. dna cu mopul in cap...stie stanca) e musai nevoie de poza ca sa poti sa savurezi efectiv detaliile !!!
florina, suuuper pozele! io ti-am mai zis ca tare-mi vine sa o strang si sa o pupacesc toata pe elise!
si sa nu uit..simona, tare rau imi pare da' povestea e cam asa: proprietara a cumparat casa de la un nenea care nu se mai stie pe unde ii umbla ochii...adica cel putin nici a lui matusa - care sta geam in geam cu mine si ma supravegheaza non stop - nu stie! da' crezi sa asa o scara nu poa' sa faca si altcineva, pe baza de poza?
va las ca al meu sotior tomna si-a anuntat sosirea in 30 min si io taaare am pohta de o tigara...si nu va zic unde ma duc sa fumez ca radeti de mine
mariana tache spune:
Na, de mult ma pregatesc sa spun 2 chestii si tot uita.
Anca, mukltumesc; tu mi-ai amintit fara stire
Simona, fara falsa modestie, am un tata super, super expert in ale parchetului. Daca vrei, cand vine la noi iti dau de stire ca sa-ti arate catalogul cu ce a lucrat. O sa ramai impresionata. Si ar putea sa-ti faca o scara muuuuult mai faina.
Cea mai mare boacana a lui Stefan: a dat de pamant cd-player-ul si l-a facut bun de dus la reparat . Tata-su' a fost suparat (era zestrea lui ); mie imi venea sa rad.
Cam astea am vrut sa spun.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Mariana, te-am prins ca esti pe aproape !
Sigur ca vreau, asa m-am saturat de muncitori si firme neserioase si zau daca vreau lucruri pretentioase. Imediat ce-i gata casa, probabil de Paste, va invit la inaugurare si-o sa vedeti cu ochii vostri ca-i o casa simpla, dar imi plac lucrurile bine facute si sa nu ma pacaleasca oamenii la bani, ii dau eu cu mina mea ca-s larga rau da' sa nu mi-i ia din buzunar. Vorbim cand ne vedem!
Ina la multi ani bubulinei!
Anca, Stanca ce bine ca v-a fost bine, desi cu fumul ala ... ma rog, daca ati contribuit la el nu se mai pune!
Anca multumesc de raspuns, mie din poze chiar imi place scara, nu stiu daca in realitate e la fel.
Stanca am citit articolul, n-am ce sa-ti spun, doar si
Roxa pai daca a aspirat nu inseamna ca a facut tot? Hai, adu-ti aminte de ce v-ati luat si de ce aveti asa o minune de copil, si da-o incolo de curatenie, oricum tine cateva ore. Parerea mea! Nu loviti rau!
Florina iaca am vazut pozele, ma rog de ce sa bagi divort? Ca face sotu' baie cu alta? Pai daca o fi si el singuru' barbat din viata ei, asa cum e si la fina mea Smaranda?
Apropo de fina Smaranda, e cea mai obraznica da' si isteata foc, a spus catre mam ei asa "mami, eu cred ca s-a pacalit mosu' Neculai de mi-a adus atatea cadouri, m-o fi vazut doar in zilele in care am fost cuminte?" Ei, ce ziceti de asta? Anul trecut si-a pus poze in geamuri, cu fata spre exterior, ca sa nu se mai uite mosu' in casa si sa vada ce tampenii face ea, sa vada doar pozele unde e draguta si cuminte.
Mai bantui pe internet acum, caut o broasca cu tastatura, ca vreau sa nu mai am treaba cu cheile si deloc nu gasesc, da' nu ma las nici eu!
Simona
roxana1974 spune:
Stanca, am citit mesajul tau cu detalii, dar a trebuit sa fug la treaba, intre timp se trezise si Serban si urla de zor un cretin de vecin s-a apucat sa gaureasca ceva perete...io am pitici pe greier, cu detaliile, tot nu sunt multumita, poate cand veniti cu barfe despre freza-mop si alte chestii de genul, ma declar satisfacuta, pana atunci, ramane sa-mi rod unghiile de curiozitate.
Ancuzza, ce sa zic, nu e rau ca ati dormit pana la urma cu totii pana la 9. Naspa e ca te-ai apucat de fumat, mai ales ca te lasasesi, nu? N-o sa va inteleg niciodata...dar n-o zic cu repros (doar poate un pic asa :)) sa stii, o zic ca ala care pur si simplu nu poate ceva adica io, nu pot sa fumez, am incercat, casa nu mai mananc atata dulce si mi s-a facut rau...asta e...
Mariana, 2 chestii ma intereseaza, 1) s-ar putea sa te intreb si eu de tatal tau, daca zici ca se stie asa de bine la parchet, ca stii ca am trei camere...neparchetate :)) si 2) imi trebuie adresa ta pe PM, plus puncte de reper :))
Pana una alta va salut ca abia ce-am terminat aragazul de sters si mai am o groaza de treaba...cred ca o sa-mi schimb semnatura cu "aspiratorul a fost inventat de catre si pentru barbatzi"
pe curand,
Roxa-boxa