Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!
Noi avem un bebe mucos si cam marait...ca nu poate, mititica, sa respire pe nas...oooof, nici n-am dormit, mai!

Ce frumuseti de copilasi am vazut, ce mari s-au facut!
Abia asteptam si noi sa facem un party la un anisor, dar motul cred ca-l mai amanam, ca nanuta noastra are bebe mic-mic de 3 zile si...e mai greu...

Ralucuto, la minunea cu ochisori albastri, ca tare mi-e draga!

Onitza, dragalas foc tunsuliciu' tau!
Vad ca te specializezi in poze...da-i inainte!

Felis, felicitari pentru dintoc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Vad ca ne inmultim
Bine ati venit, Oany si Carmen Bia!

Fulguletz,Monica, pentru constipatie, la mine mai functioneaza ceaiul Naturavit +cafeaua de dimineata(si o optional, da' pe asta n-o recomand )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

onitza e un frumusel paul si cu par lung si cu parutzul scurt. asa cu parul scurt insa nu mai seamana a fetita, e mai barbat.
am mai vazut pozici cu mamarutza ralucutzeifrumoasa si careia ii sade bine cu orice rochita. da' chiar mananca popcorn sau se joaca doar?
si danutz al danielei_sb e un copilas dupa cere m-am topit

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

acum daca tot stau linistiti ma mai uit si eu la poze ca nu prea am timp altfel
oany bine ai revenit! ai o printesa tare frumusica si zambareata.
dutzi ti-am mai spus eu dar nu pot sa nu repet... iustinel pupicim pe el ca tare dulcel e
cookie, miria sunteti niste mamici de fetite taaaare frumusele. parca pe sabinutza am vrut noi sa o petim nu? si era data! asta e. tudor nu se arata prea interesat de fetite inca...el ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
felis, felicitari pentru dintisor
onitzo, ce baietel frumushel ai...cu cat il tunzi mai scurt ii ies in evidentza ochisorii dulci si frumosi...imi vine sa-l mananc.
oany, bine ai revenit in pupiceiRianei cea frumoasa.
cuscritza spor la impachetat...nici nu vreau sa-mi inchipui cum este sa te muti cand bb e mic dar mai multe dintre voi au trecut prin asta.
eu aseara am ajuns f tarziu acasa(mama sa traiasca, daca nu era ea nu stiu ce ma faceam) am avut concert cu patriarhia si la 21,45 cand am ajuns eu acasa astia mici erau deja in pat dar cand au auzit usa au sarit de ziceai ca atunci incepea ziua si nu ca trebuiau sa se culce...nu am mai putut sa iau pe nici unul dintre ei acasa fiindca deja facusera baitza si oricum era f tarziu...promit in fatza adunarii ca azi o sa stau mai mult cu ei
va pup si va doresc we placut si copilasi linistiti si cumintei

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Horia pt 1 anisor!...

Carmen-Bia si Oany... bine ati venit/ revenit

Fulguletz ... spor la treaba si pupam baiat cu basmalutza...

Monica, Cooki... si toate celelalte fete ca ne-au urat multe... multumim ca ne-ati bagat in seama dintzocul...

Mai stie cineva ceva de Aime?... Ca nu a mai aparut!... Sper ca nu s-a suparat...

Adriana ce de-a mesaje...

MIKI pupam un Alexander scump

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS
Adriana ce de-a mesaje...

MIKI pupam un Alexander scump[/blue]

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

.... hai mey ca ma lasa si pe mine astia micii putin...ca doar s-au trezit la 6.00 si dupa o ora au adormit iarasi...nu zice multe ca iaca deja ii aud "chitaind" dincolo

pupam si noi micul alexander

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Delia, tinem pumnii, acum sunteti pe drum!
Adriana si Didutza, multi la gemenusi, cred ca asa se intoarce lumea dupa voi pe strada ...
Oany, bine ai revenit, pe Riana o mai vazusem in poze si nu puteam s-o uitam, este o zana!
fulguletz, adica si voi va mutati la vila cu piscina. Felicitari, sa va fie de bine!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Iata cateva poze de la petrecerea lui Edy.Daca vreti sa va uitati....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madachan2002/detail?.dir=5c58&.dim=1101.jpg&.src=ph

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Nu este bun link-ul.Dar daca tostusi vreti sa vedeti pozele,duceti-va la albumul de la semnatura si le gasiti in albumul PARTY

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput