Din Republica Moldova cine mai e?(partea 11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Davina, poze, poze! Am in principiu, ten normal, dar cam problematic si au aparut in ultimul timp multe chestii din astea albe si cred ca se rezolva doar la un specialist. Sper sa ajung pina la Craciun Tu nu ar trebui sa dormi?
Cornelia, buna, scuze acum trebuie sa plec la medic cu Paula (control de rutina), dupa o pasez la mama si merg pe la frizer, piata, magazine, metro, zi plina, ce mai! Scriu mai tirziu, sau deja miine, ok?
O zi cit mai faina!



Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

te inteleg perfect Alina/Davina, si eu am patit-o nu de mult si deja imi pierise tot cheful de a mai scrie inca o data... noapte buna si revina miine cu forte noi si cu mesajul lung
Daca nu prea mai folosesti tarcul p/u Deanna, incearca sa-l pui in jurul bradului, poate ajuta . Mamica are o multime de jucarii de brad sovietice(de sticla) si adeseori le strica mai des maturii decit copii Iar eu mi-am luat doar din plastic, din alelalte erau prea scumpe ca sa-mi permit acum... Si o sustin pe Rodica, vrem poze!
Chestia cu "educatul" imi pare f f f buna!
eu deja salivez gindindu-ma la pizza, si mai este mult pina in we, iar pina atunci avem program f incarcat seara de abia ma tirii pina in pat O s-o testez numaidecit!
Rodica, sa nu-mi zici ca toate astea le vei face mergind cu rutiera sau "by foot"... poate alea mai merg... dar pina la Metro... Multe cumparaturi ieftine si bune! Frizerita cu miina buna! No probs cu scrierea, cind ai timp, ca nu am de nascut acum! Asta ca sa stiu din timp sa nu alerg ca disperata cind voi avea nevoie
restul fetelor unde ati disparut?
o zi cit mai reusita in continuare

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

hey, unde sinteti?
f slaabb azi cu prezenta ... va trebui sa incepem cu doii(uite ca o pomenesc si pe profa din liceu...)
eu va astept totusi

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, buna!
Da' ce liniste pe aici. Cu greu am gasit subiectul.
Ce mai faceti?
Ieri nu am avut o zi asa reusita, adica putine lucruri din cite mi-am propus mi-au reusit. La coafor asa si nu am reusit. Multe cadouri nu am luat, iar de si mai multe nu am nici idee.
Cornelia, hai sa-ti raspund din proprie experienta si parere personala. La noi exista Centrul mamei si copilului si Extramed-ul cu plata aferent, Maternitatea nr. 1, la care am nascut eu si Maternitatea nr. 2 (poate mai sint, dar eu nu stiu). La Centrul mamei si copilului mi-a fost recomandat un medic chiar la inceputul sarcinii, dar nu mi-a placut deloc, ba chiar mi-a creat asa o repulsie ca nici sa caut alt medic acolo nu am vrut. Mai mergeam acolo pt eco la Bejan, dar tot mai mult mi-a placut la Maternitatea nr 1, ca nu era coada aia imensa, programarea cu saptamini inainte si te tinea si iti povestea ore, spre deosebire de Bejan. Cind am fost la policlinica de sector sa ma pun la evidenta am avut marea surpriza sa descoper ca medicul ginecolog de sector sa fie foooarte de treaba si am fost foarte multumita de ea si-i sint recunoscatoare. Cnd deja se apropia momentul cel mai importantam fost la Maternitatea nr. 2 unde iarasi mi-a fost recomandat un medic. Nu va pot spune cu ce viteza am zburat de acolo, coditiile mi s-au parut mizerabile, o vechitura, parca sia cum vad cum spala una podele si se scurgea apa aia murdara... brr... De medic... nu stiu... mi-a facut un control ca si acum mi se ridica parul, plus ca nu gasea manusi... de groaza...
In fine, dupa episodul nereusit cu Maternitatea nr. 2, ajung eu la Maternitatea nr. 1 unde fusesem in urma cu un an dupa o sarcina oprita in evolutie si unde m-a tratat un medic foarte bun, bun specialist, dar parca nu ma gisndisem din strat sa nasc la ea, cu toate ca atunci cind m-am tratat la ea mi-a zis ca o sa vin sa nasc la ea. Deci, am gasit-o si am nascut in blocul nou, imediat dupa renovare, unde totul era curat, bine amenajat. Sotul a stat cu mine tot timpul pe perioada contractiile (care a durat foarte mult) si a asistat si la nastere. Dupa am fost plasata intr-o salon de 2 persoane, copii erau linga noi. Dupa am mai aflat ca la Maternitatea 2 exista stafilococ si multe multe persoane erau foarte necajite, de fapt si sint. Mergeam o data in taxi si am ajuns de vorba ca are si el o fetita nascuta la Mat 2 cam de virsta Paulei si pina acum nu o pot scoate la capat cu infectia asta.
De Extramed am inteles ca conditiile is bune, dar medicii sint de la Centru Mamei si multi considera ca nu are rost sa scoti atitea bani doar pt TV in camera si colvor pe jos
Asta a fost experienta mea si ce am auzit eu. Am foarte multe cunostinte care au nascut la Centru si sint foarte multumite, de Extramed am auzit mai putine ca nu prea cunosc care sa fi nascut acolo, iar de Mat 2 numai de rele.

Sper sa nu va suparati ca am scris asa mult!





Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

thx a lot p/u un mesaj atit de lung Rodica si cu atitea detalii...Maternitatea Nr.1 e la Spitalul Nr.1? La centrul Mamei si Cop. am fost anul trecut in vizita la un copil si mi s-a parut cam f intunecos si depresiv, coridorase inguste si lungi, o multime de cotituri... De fapt nu stiu cum sint la celelalte spitale sau la blocul Maternitatii din Centru Mamei... Conteaza f mult prima impresie(la mine)... si unde se afla Maternitatea Nr.2?


lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Da, Maternitatea 1 e acolo, pe pod, unde m-am nascut si eu. Iar nr 2 e cam vizavi de hotelul Turist, vizavi de Moscova.
Ce faci? Lucri?



Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Apropo, de coridoarele de la Centru Mamei, de cite ori am fost acolo, ma tineam cu doua mini de sot,ca am incercat sa ies singura din cladire si m-am ratacit de m-o apucat panica. Noroc cu telefoanele mobile...



Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

pe noi ne-a condus cineva la Centru mamei pina in palata, iar cind am iesit ne-am incurcat oleaka si in loc sa ajungem afara am ajuns in alta parte a cladirii
Cum se numeau medicii din ambele spitale, mai tii minte?
P.S. la Nr.1 a lucrat mamica prietenei mele ca moasa si daca ea a dus-o pe fata ei (sora prietenei) sa nasca acolo, inseamna ca nu e rau, se poate avea incredere
Lucia, nu critic Centru Mam., probabil daca as cunoaste un medic bun as accepta.

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Ura!!!!!!!!!!!!! fetelor intimplator am gasit acest subiect, eu tot sunt din R. Moldova si chiar doream sa stiu daca nu sunt unica, si mabucur mult, inca nu am citit ce ati postat vou, dar am vrut initial sa-mi exprim bucuria. Pina curin, sunt convinsa ca o sa am intrebari si poate o sa pot si eu raspunde. Despre mine - ma numesc Aliona, sunt din Chisinau, nu sunt inca mamica sunt in perioada prenatala sa-i spunem asa, dar imi doresc nu bebe in viitor.

Cu drag Aliona

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti!!!

Imi scuzati lipsa, dar sotiunea a avut mult de munca (facind un raport, si apoi Lucian cu dintii lui) mai scurt eu am revenit. Vad ca mult ati scris Bravo!!!.
Cornelia mi-au placut mult servetelele si trandafirasii. Sotiunea s-a uitat si el si le-a admirat. Sunt super. Spune-mi si mie cum ai facut trandafirii ceiea sau i-ai cumparat special pentru servete. Cum arata ele?
Lilia multa sanatate voua.
Lucia cum se simte Lauras? Am admirat pozele, sunteti foarte frumusei. Inseamnca ca Lauras mult v-a costat. Dar asa au fost taxele? Nu ati avut asigurare medicala sau acolo nu-i asa ceva?
Aliona bine ai venit. Povesteste-ne mai multe despre tine.




Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Mergi la inceput