Din Republica Moldova cine mai e?(partea 11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Cornelia ia fata maladeata, da tu vad ca m-ai intrecut la numarul mesajelor. Dar de fapt ce-i acolo si Lucia azi s-a apucat de scris.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Sa va spun si eu un pic despre noi.
Diversificarea parca merge binesor, anumite produse ne plac altele nu ca de obicei.
Insa a dat baiatul meu ca poate merge dea busilea si sa-si ia si o viteza bunicica. Si ce credeti, nu vrea sa stea in patuc sau in premergator, da-i drumul sa mearga pe jos. Ia-si da eu libertate , dar a vazut el ca poate sa se ridice in picioare tinindu-se de pat, masa, perete si atunci stau cu inima in dinti sa nu cada sa se loveasca, caci si din astea avem (avem la vinatai...). Dar cel mai interesant e la bucatarie si in baie. Numai cind vede usa deschisa tusti si-i acolo. Eu ta iasi da voie acolo insa pe jos e plita si cind cade lovitura e mult mai puternica. Asa ca el cind nu poate sa intre in baie sau bucatarie se culca jos linga usa si se uita de desubt cine-i acolo sau de ce e lumina acolo.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, asa-s niste scumpi copilasii atunci cind umbla in 4 labe si descopera lumea. Tin si eu minte cu ce viteza se misca Vlad, ba chiar cind abia se invata sa mearga, de multe ori renunta la mers si o lua inainte de-a busilea, caci ajungea mult mai repede la tinta dorita.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Natalia ai dreptate sunt taaaaare dulci, insa si tb sa-i supraveghezi. Azi ridicindu-se in picioare tinindu-se de perete s-a alunicat minuta si s-a lovit la cap. Jale mare a fost. Lovitura a fost puternica.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare...
eu nu prea ma bag in acest subiect, ca nu prea cunosc detalii sau trait experienta... Dar vara asta am trait o experienta unica, fetitei cea mica a unchiului ii plac f mult scarile si cum a gasit la noi indeajuns si in jurul casei si la praguri... Era distractia ei cea mai mare, atunci avea 1.2 ani si desigur deja mergea binishor dar tot trebuia supravegheata, mai ales la scari... mey fetelor am facut de-a sport, ca nici la sala nu mai trebuia sa merg numai le cobora ca vroia sa si le urce... nu stiu cum ea nu obosea ca eu deja eram leorca si cu limba cit un cot afara... Cam la asta se rezuma experienta mea referitor la mersul copiilor...
Am fost ieri la Metro si n-am gasit nici o pernuta... Parca au fost lacustele... Si in pliantele de la Metro sint... E jale mare, deja ma gindesc la alte idei...

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Neata dragelor!
Ieri am lipsit motivat. Motivul este bebe 2! Vedeti aici dovada!
L-a primit Paula de la matusa ei venita din Spania. Asa ca seara am fost la socri mei, la cina.
Peste zi am tot avut parte de perepitii, dimineata cind sa iesim la plimbare, echipate, nu reusim sa descuiem usa. Ne-am inchis tati pe din afara, asa a trebuit sa vina de urgenta sa ne elibereze!
Am fost si am mai colindat niste magazine prin zona. Dar tot nu i-am luat cadou la nasica!
Cornelia, imi pare rau ca nu ai gasit la Metro. Dar tu cauti neaparat cu motive de Craciun? Sau doar pernute? Poate cumperi pernute, si stofa rosie, verde, mergi la un atelier (ca sint la tot pasul) si dai comanda de fata de perna si le decorezi cu ceva decoratiuni de Craciun.
Lucia, bravos!!! Ma bucur ca ai dat un semn si ca Luaras e bine! Pacat ca asa e relatia cu nasii! Dar e pacat pt ei, in primul rind.
Acum mergem afara, dar mai revin, ca azi stau acasa

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Of, Karina, te inteleg, lasa ca incet, incet, Lucian o sa se tina mai bine pe picioare si o sa se invete sa-si tina echilibrul si sa cada mai "avantajos", ca sa zic asa, sa nu se loveasca.

Cornelia, ceea ce povestesti tu despre verisoara ta eu experimentez aproape in fiecare zi, in timpul plimbarilor noastre pe afara. Absolut toate scarile intilnite in calea noastra trebuie sa fie urcate si coborite de n ori, nu mai zic de garduri, banci, felinare si cosuri de gunoi, toate trebuie musai sa fie macar atinse. Si neaparat sa-i spun cum se numeste fiecare obiect intilnit, asa l-am invatat, sa-i explic mereu toate.

Rodica, am avut o tresarire in clipa in care am citit despre bebe 2 . Dragut bebele, si ce companie agreabila are, o scumpete mica.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

si eu citesc cu rasuflarea taiata... bb2... dai click fara a mai citi maideparte si astept... dezamagire...credeam ca e vreo poza de la eco
BB asta e tare frumos, dar cea cu parul cirliont e mai frumoasa si mai scumpa
Rodica, daca m-as fi gindit mai inainte la pernute, ideia ta ar fi fost excelenta, dar acum sint in criza de timp, am nevoie pina vineri seara! Asa cind nu te pregatesti din timp... Las ca daca nu gasesc acum, i le voi face p/u 8 Martie... Nu, nu caut anume cu motive de Craciun, orice dar sa fie dragute...
Ma mai duc si azi la pauza prin magazine poate poate mai gasesc ceva...
Mie mi-a placut ce i-a luat Aliona nasei... E o ideie buna... Eu intr-un an i-am facut nasei un set Dove: gel de dus Silk(ala ca piersica culoarea), crema, sampon si i-a placut f mult, in special gelul de dus si de atunci foloseste doar gelul ala(de fapt si mai luat alte geluri, dar tot acel "model", adica cind se termina, isi lua unul nou)... Sper ca am zis bine...
Natalia, inseamna ca asa-s bucurestenii, le plac scarile ... de fapt scriind, nu mi-am dat seama ca e mai usor de spus verisoara mea . E cam mica si mi se pare straniu sa-i zic verisoara

lia_c

Mergi la inceput

La noi ningeeeeeee!

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lia_c

scriind, nu mi-am dat seama ca e mai usor de spus verisoara mea . E cam mica si mi se pare straniu sa-i zic verisoara

Pai de ce? Verisoara e taman o vara mai mica, asa cum verisorul e un var mai mic

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput