Din Republica Moldova cine mai e?(partea 11)
Raspunsuri - Pagina 10
Balbina spune:
Ia sa ma laud si eu un picut , am primit ieri cadoul de Craciun deja (www.sony.ro/view/ShowProduct.action?product=ZS-YN7L&site=odw_ro_RO&pageType=Overview&category=PMS CD Sound System" target="_blank">cadou), ca astazi sa aflu ca diseara mai primesc unul (www.nokia.ru/phones/models/1110/" target="_blank">inca un cadou). Generos moshu' anul asta, n-am ce spune.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
lia_c spune:
Da' eu nu vad nici un mesaj de-a Alionei
Aliona, stii cum facea o cunoscuta de-a mea? Ca mereu primea cadouri prostesti si a bataie de joc din partea parintilor/fratilor sotului... Daca la ziua ei/8 martie sau Revelion primea un astfel de cadou il forward-a mai departe tot la rubedenia asta sau il punea deoparte si la anul cu ocazia aceleiasi sarbatori li-l dadea inapoi... Prin urmare daca nu primesti nimic intoarce si tu nimic-ul asta inapoi! Sorry daca par rea, dar kiar nu-mi place asa "respect" sa primesti...
Sau luati doar o cutie de ciocolate sau o sampanie/vodka, cogniac si o dati p/u toti si gata! Ca sa nu zica ca ati venit cu miina goala kiar... Lumea nemultumita de ei insasi o sa birfeasca mereu si mereu o sa gaseasca nod in papura la altii. Fii si tu oleaka mai rea, daca ei te obliga sa ajungi la asta!
lia_c
lia_c spune:
Bravo, Natalia, inseamna ca ai ascultat f bine de mosu' sau l-ai momit cu niste prajituri f delicioase ?
Imi pare ca la mine sacul mosului va fi f gol... Iaka ne-a sunat frate-meu de la service si a inceput sa-mi citeasca lista cu ce trebuie de schimbat si cit costa la masina... L-am rugat sa duca el masina la service, ca noi sintem f busy si el e student
Sa vedem poate isi revine mosul financiar pina la Craciun sau Revelion...
lia_c
MamaElei spune:
Hmmm, pai mai pot face ceva cu voi???
Nati, sa stapinesti sanatoasa cadourile! Foarte faine, mi-a placut mai ales primul! Dar nu am inteles prea bine, e pt tine sau Vladut?
Acum stiu ce-am vrut sa zic!
Cornelia, super faina ideea cu pernutele! Mai ales daca au o canapea din aia mare pe care sa le arunci, asa in dezordine! Pasarea malai viseaza... Ca noi avem una mica, pacatoasa...
Am vazut si decoratiunile de Revelion. Faine! Mi-a placut mult coronita pt usa. Am luat si eu crenguta din aia, dar am uitat de beteala (parca asa e, nu?) si asa si sta pina la Paste poate o fac
Ai reusit sa vezi ce a scris Aliona?
LUCIAAAAA!!!!!!!
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
Fetelor, merci de aprecieri. Primul cadou intr-adevar e si pentru Vlad, ca sa poate asculta muzica oriunde prin casa.
Vlad s-a jucat pina de curind cu cutia cadoului, mai intii a bagat jucarii in ea, apoi s-a bagat singur acolo. A tot intrat in cutie si a iesit din ea, pina s-a rasturnat cu totul si s-a lovit cu capul de perete. Bineinteles ca i-am luat obiectul periculos de joaca si l-am urcat pe masa, dar copilul continua sa urle de dorul lui, tot intinde miinile spre cutie si o cere cu mare jale.
Of.
------------------
Numai bine,
lia_c spune:
nu, unde il pot gasi(mesajul)?
Aliona, eu la moment nu-ti pot recomanda nici unul, deoarece n-am fost inca... Dar la care am fost nu-ti recomand sa mergi!
Rodica, da, asta era ideia cu pernutele... Ei au mobila moale f frumoasa si s-ar potrivi... Stai pe pace, ca si la noi e greu inca cu mobilierul, n-ai vazut cit spatiu avem in salon? ar incapea si 20 de brazi, nu doar ala , unele piese din mobilier sint imprumutate de la parinti, bunica...
Referitor la Coronita e f simplu, eu am problema ca dupa ce la fac si le pun mi-e lene sa le scot si stau pina la Paste...
Am vazut azi la piata ca se vind si conuri aurite, argintii facute frumos, numai bune de pus pe aceasta coronita...
Natalia, pai daca acum cutiile sint uneori mai frumoase ca obiectele pe care le contin... Nu e ca pe timpul uniunii, carton cu culoarea specifica...
lia_c
Balbina spune:
Cornelia, vezi pe pagina precedenta pentru mesajele Alionei. Ia-o de sus si verifica. Ele au aparut nu ca ultimul mesaj scris, ci inainte de mesaje deja scrise, de aceea sint greu de observat.
------------------
Numai bine,
MamaElei spune:
Hai, ca am mai sters putin din praf!
Cornelia, lasa, are sa apara cu timpul! Noi am stat vreo 2 ani fara mobila in living.
Tare frumusel bradutul vostru! Cind l-ati pus?
Mesajele Alionei sint pe pag. 6 al 2 sau al 3 pe pagina.
Nati, si la noi e la fel cu ambalajele. Mult mai interesante decit continutul.
Rodica si PAULA (02.09.04)
lia_c spune:
mercik fetelor p/u luminare
Bradul il avem de cind ne-am mutat in casa, adica ne-am mutat pe 28 si pe 31 am luat bradul... e cam invalid, dar l-am prins eu bine cu scoci si am mai dat crengile ca sa nu se vada si e bine . L-am facut joi seara... Eu vroiam mai inainte dar era asa de zatrit in garaj ca nu aveam curajul sa ma catar si tot asteptam sotul... pina n-am mai rabdat si m-am catarat io...(ca sint mai supla )
Principalul sanatosi sa fim ca mobila reusim sa adunam si sa ne saturam de ea...
Natalia, mi-ai aratat ce ma doare... ca vreau si eu mobil nou... Sa-ti aduca numai sunete de sanatate, bucurii si fericire!
P.S.Daca stau bine sa ma gindesc, prietena mea avea tot asa model si era f multumita, ea a lucrat si la Voxtel si adica se pricepea mai bine... (Asta nu e reclama )
lia_c
Balbina spune:
Cornelia, culmea e ca eu nu-mi doream mobil nou, sint multumita si cu asta pe care il am, dar sotul a insistat. Plus ca si-a luat si el unul (mai krutoi, apropo) si nu a putut rabda ca nevasta-sa sa umble cu caramida dupa ea.
------------------
Numai bine,