Bebelusi de iulie-august 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Uite ca uitai ce era mai important:
Am descoperit cum pot sa-i dau la BB lapte:
- etapa 1: o tii in brate, cu Suzy in gura si usurel scoti Suzy si bagi bibe - a tinut figura de vreo 6 ori
- etapa 2: o tii in brate si astepti sa motaie, gata de somn, si aplici etapa 1 - asta a durat si mai putin
- etapa 3: BB doarme in pat cu Suzy in gurita si cu capusorul putin mai ridicat (pregatit dinainte- cand stii ca vrei sa actionezi); daca ai noroc sa fie la faza de somn nu foarte adanc, adica trage inca din Suzy, o poti inlocui cu bibe. Noi inca suntem la faza asta. Nu stiu zau, ce voi mai face cand se prinde si de asta
Bafta celor care au aceeasi problema cu bibe, poate reusiti sa faceti ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Lia-eu am mai zis de stiu cred toate fetele ca Oana a mea nu papa decat semiadormita.Si asta de pe la 3 luni.mai nou mai papa si treaza,dar nu mult ca e La noi Suzy insa e degetul care trebuie sa fie supt bine si apoi il scapa si adoarme si atunci e gata de papa
Nani ca cica am venit sa beau apa.Doar 2 treziri pana acum.Una am trezit-o eu cand m-am culcat sa nu trezeasca ea,una ea acu'.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mamini e o dulce Veve

Lia noi de mult exersam faza asta cu suzy si bibe ca altfel murea copilul de foame de cand nu mai suge san. Sa sti ca poti s aii dai sa pape si daca e pe spate si nu are capul ridicat dar apoi trebuie sa il iei la ragait.

Fetelor am uitat sa va spun cu ce a venit soacra mea la Mihnea cu o caciulita crosetata din mohair care ii era normal mica si cu un borcan de dulceata facut de ea . Dar m-am luminat de ce a venit vroia sa il vada pe fisu daca mai e intreg dupa operatie si colateral daca a fost sa fie sa isi vada si nepotul pe care in 5 luni l-a vazut de 2 ori a bifat si asta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Io veni sa ma lecui cu propolis iar caimi sangereaza taietuta.
Monica-tot e bine cu caciulita de mohair crosetata,eu am primit odata de ziua mea de nastere chiloti albi crosetati din bobin din ala cap de pisica.
Dar mai bine rasu'plansu'.
C'est la vie!

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

in primul rind, multumim tuturor de complimente.
Emaaaimee, chilotii albi de macrame...wow! m-ai facut sa rid. tummy tub-ul l-am luat de aici, am cautat, voiam sa iau de pe net- din cite stiu e englezeasca firma care le face- precis sunt la voi. eu citisem de ele si va tot postam link-ul, e bestiala pt colici si in ea stie sa faca chestii pe care nu le face inca normal- in tummy tub si-a descoperit minutele cu o sapt-doua inainte sa stie si in aer ca le are si la fel cu piciorusele. cind iese de-acolo uita ce stie...ii place la nebunie, cum va tot spuneam. si sta in picioare in ea,ride si da din minute si ma face fleasca.
Ella, da, e f misto. eu cred ca am postat de citeva ori linkul pt fete pe vremea colicilor. se simt bine si apa ramine calda mai multa vreme, fiindca are gura mica si poti sa ii tii mai mult.
Monica- Elena, e criminala soacra-ta, poate caciula era pt Gabi si dulceata pt Mihnea, ca tot ati trecut la fructe nebuna cucoana!ai zice ca de cind asteptati copilul asta, ar fi inteles si ea ca e f important pt voi si ar putea sa faca un efort.
Lia era o gluma, fetita mea are o maseluta de plus, primul ei dintisor! pina la din aia adevarati mai avem. pe dintele asta il musca ea, nu musca cu el! ai fost super!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mamini, in cartea mea de infectioase scrie ca au imunitate transmisa transplacentar 4 luni, iar cei alaptati munim 6 luni.
Daca vii in Romania instruieste lumea sa lase acasa copiii de orice varsta, chiar daca ei sustin ca sunt vaccinati, ca vaccinul e eficient in 95% din cazuri. Asa sigur va fi totul in regula.
Am vazut-o si eu pe Veve. E superba. Oare nu putem folisi un ghiveci mare negaurit in loc de chestia aia?
Monica ai perfecta dreptate cu mancarea din borcanase. Eu nu i-am dat decat o luna jumate lui Adi, dar tot am gresit ca i-o faceam la robot exact ca din borcanas, si a inceput sa manace bucatele abia pe la 2 ani.
Pe de alta parte insa a fost bine ca l-am obisnuit cu multe gusturi ca ce nu i-am dat pana la un an dupa aceea a acceptat foarte greu.
Monaiscuze ca am inteles gresit cu borcansele.
Si eu cred ca o sa ii dau doar cateodata, ce nu se gaseste altfel ca sa se obisnuiasca cu cat mai multe gusturi.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Dede, mersi de info, sper sa fie ok.
si mama zicea sa faca rost de o galeata pt cind venim acasa. am mai pus citeva poze in albumul "tummy tub" ca sa vedeti diferente, cum era la 1 luna, doua si cum e acum.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/orhideea75/my_photos

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Fetelor, am cazut in depresie, am visat azi noapte casa parintilor mei din Regihn, si eu eram la liceu. Am retrait foarte clar niste senzatii minunate.
E si vreme tare urata afara, eu nu am fost in oras de vreo doua luni, doar prin cartier, si asa pe fuga. Bine am fost la Bistrita, dar am stat doar in casa.
Ma intalnesc doar cu parintii mei cu sotul si sora mea....si copiii.
Mi-e dor de serviciu, dar nu vreau sa ma intorc inca, pentru ca Medeea are nevoie de mine.
Si ...mai sunt cateva zile pana primim bani si eu si sotul meu, si suntem pe datorie
Ce sa fac sa ma simt mai bine?

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza tuturor chiar daca nu am mai dat pe aici din lipsa de timp si chiar daca ne-ati uitat...
Mamini ....no more comment ...ma rupe Veve ce mai, ori mai fac o fata ori trag o fuga pana in Finlanda ca asa nu se mai poate Iar maseluta e dementiala. E belea si tummy tub ala cred ca se amuza si ei in el, maaam ace moace ar face si Andrei intr-unul din ala!
Delia hai sa-ti revii din depresie. O sa te intorci tu si la munca atunci cand s-o putea hai ca nu e mult!
Monica mortala socrela n-am ce zice Zi-mi te rog ce ai inceput sa-i dai lui Mihnea de papa?? La ce te-ai hotarat si cum?

Intrebare: cine a inceput branzica la bebe? de care dati? daca o faceti voi din ce si cum?? Tare as vrea sa gasesc una buna de cumparat...astept recomandari pe incercate!

va pup si o zi buna, ma apuc de lucru dar poate mai intru mai tarziu!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Neatza

Dulce foc Veve cu maselutza ei la purtator. Interesnt vasul in care sta. Are vreun dispozitiv la baza care agita sau incalzeste apa, sau e un vas simplu, in care pui doar apa calda? Ca in acest caz cre ca pot sa improvizez si eu ceva...

Anis, sper sa se mai linisteasca Ingrid. De obosita are cearcane, asa am patit si eu cu Alexia pentru ca a dormit cam putin vreo trei zile cand a tusit des. Pupici, ca sa-i treaca. Pentru febra iti scrisesem sa-ti pui sosete cu otet. La mine au facut minuni, scadea febra instantaneu.

Monica, eu cre ca dulceata era pentru tine, s-o poti suporta mai usor pe ea asa acra cum e, cat timp statea la tine...

La mine s-au mai linistit lucrueile, nu mai tuseste fata si am intrerupt Paxeladinul, ii mai dau doar Nurofen. Abia astept sa mai scoatem si noi nasul la aer, dar o sa incep iar treptat, acu dupa boala.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2004)
http://community.webshots.com/user/caterina71

Mergi la inceput