Mamici de mai-iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Alia FELICITARI PENTRU FETITA!Sa va traiasca si sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa!! inaioana insanatosire grabnica fetitei tale!!Si eu am contractii..adica mi se intareste burta cateodata si stau mai mult in pat..acum va scriu din pat lungita,cu tastatura in brate!Eu iau cate 2no spa pe zi dar parca degeaba le iau..tu iei ceva pentru contractii?Sunt nedureroase nu?te pupic si stai in pat in continuare!io 20(fix) cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Ama la mine a fost in felul urmator: prima consultatie: col inchis 3mm, a doua consultatie col inchis 2.82mm, a treia consultatie col deschis pe interior(adica spre bebe) si inchis in afara, si spre exterior aveam o fisura imensa. Nu am facut treaba, nu am ridicat nimic, pur si simplu asa s-a intamplat. Dureri sa stii ca nu am avut deloc din cauza asta-decat atunci cand aveam infectia urinara; dar dupa tratament a fost totul ok. Inteleg ca tu ai si alte dureri(ma refer la cele din capul pieptului).

Magghyc eu merg la Fundeni pt ca medicul meu e in relatie cu Uscatescu si lucreaza impreuna. Stiu ca dr T nu agreeaza Fundeni-ul. Stiu ca am pus intrebari pe site-ul dansului si mi-a recomandat aceleasi analize pe care le-am facut la Fundeni(a fost putin cam rautacios in raspunsuri, dar e ok, il inteleg). Stiu ca intial Dr T mergea pe recomandarea analizelor la Fundeni pana cand s-au certat urat de tot! si eu personal am incredere in ei; bineinteles ca inainte de alte tratamente voi merge si la Coltea. Clexane s-ar putea sa il fac dupa 20 sapt, dar sa vedem daca va fi cazul; cautam pareri pentru ca am avut si bune si rele despre heparina asta. Sindromul fosfolipidic exista; dovada a fost si operatia de cerclaj: cu toate ca eram sub influenta aspenterului a curs foarte putin sange…deci..mai este de lucrat aici.

La Coltea ai nevoie de trimitere sau poti sa mergi de capul tau?

Ali felicitari pentru fetita!!!

Mihaela

12+ maine 13

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Alia, felicitari pentru fetitza!!!!!

Ama, mersi frumos! Am reparat-o deja, e pe cale de insanatosire! cat despre mine, fireste ca iau No-spa, am luat si magneziu additiva si..stau mai mult intinsa!
Pupici pe burtici!

Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

muhaela mercic mult pentru raspuns!!!si eu stau in pat,saptamana viitoare ma mai duc la un control..sper sa fie bine!io 20(fix) cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

inaioana magneziu tot pentru contractii iei?io 20(fix) cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mihaela,
Eu la Uscatescu din acelasi motiv am ajuns (eram la undocotr de la Municipal care lucra cu Uscatescu).
Crede-ma ca am avut si eu incredere in ce mi s-a spus, pana cand am citit pe net ca valori care mie imi iesisera foarte scazute la Fundeni in sarcina de obicei cresc !! Si ies peste normal!!
Eu am fost la Coltea la recomandarea lui Tutunaru, dar cred ca nu e nevoie neaparat de recomandare.
Sper ca in cazul tau sa fie analizele corecte, nu de alta dar sa nu faci Clexane degeaba... Eu in Fundeni nu mai calc pt nimik in lume...
A! Si mai e si Institutul de hematologie...si acolo poti face investigatiile respective.
Magg 15 S

Mergi la inceput

Mihaela scuze ca ti-am stalcit numele dar dupa cum spuneam tastez din pat si am sanse foarte mari sa apas gresit pe taste!multumesc inca o data pentru raspuns!!!io 20(fix) cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ama,

Eu iau No-spa si Magne B6.

Magg 15+

Mergi la inceput

magghyc pentru contractii iei magne B6?ca am si eu in casa..sa iau?ca no spa nu face cine stie ce..adica nu-mi trec..io 20(fix) cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

inaioana magneziu tot pentru contractii iei?

io 20(fix) cu Seby

Poze cununie
Poze mami si bebe

Bebe

Da, impotriva contractiilor. E super bun.Iau zilnic pentru prevenirea contractiilor dar nu mai luasem de vreo 5 zile si alaltaieri am tot carat-o pe fiica-mea in brate ca deh, e bolnavioara (si are totusi peste 10 kg) si cred ca d-aia m-au apucat!

Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput