Anul trecut ne gandeam cu nostalgie: "Anul viitor pe vremea asta vom fi 3..." Imi era frica, sau mai mult aveam emotii, cum fiecare dintre noi a avut. Ma simteam altfel: pe de o parte implinita, nerabdatoare, fericita, pe de alta parte ma luptam cu niste "efecte negative": imi era tare rau. Si rau mi-a fost 9 luni.
A venit Craciunul... Cadouri cu "subanteles", felicitari, tatic emotionat. Apoi a trecut Craciunul cu sarmale, carne de porc, prajituri, si minus 3 kg.
Lunile au trecut mai repede decat credeam si parca m-am trezit pe masa de operatie,am ales cezariana. Doctorii vorbeau despre productia de cirese din anul asta. Si l-am vazut intaia oara. Am incercat sa ma uit atenta sa nu-l uit cat voi fi la reanimare. Dupa 2 zile mi l-a adus pe Dan. Era cel mai linistit copil. Nu a plans niciodata si mami avea lapte. Era asa de sanatos! Dupa calvarul celor 9 luni, mi se rasplatea cu un ingeras!
Acum este tot atat de sanatos si cuminte. Tati, in putinele ore cat este acasa, incearca sa recupereze orele cat lipseste.
Se apropie alt Craciun. De data asta cel mai frumos cadou a sosit mai repede pentru noi.
Stiati ca Mos Craciun exista?
mami de dani(26.iulie.2005)
poze