incotro sa ma indrept Cluj sau Timisoara

incotro sa ma indrept Cluj sau Timisoara | Autor: moni26

Link direct la acest mesaj

Numele meu este am 27 ani,locuiesc in oradea si de 9 luni "muncesc" si eu pentru un bebe, fara succes insa. Din pacate nu prea mai am incredere in medicii de aici, deoarece de 11 ani incerc sa ma tratez de anexita si fara nici un rezultat; ma indoiesc ca vor reusi in problema bb-ului.Am fost zilele trecute la dr. la care ma tratez de 10 ani si mi-a recomandat din start sa facem HSG fara sa-mi faca vreo analiza in prealabil.Eu am facut 2 avorturi la cerere la 18, respectiv 20 ani(pe care le regret cum nu pot sa va spun in cuvinte)- tot cu sotul meu, pe atunci doar iubit- si dr.imi spune ca daca a mers de 2 ori trebuie sa mearga si acum, si nu crede ca ar fi tocmai aceste avorturi cauza infertilitatii deoarece nu am avut complicatii dupa avorturi, nu inteleg insa de ce nu-mi recomanda niste analize si ma trimite direct la radiografierea trompelor(HSG).
Pe langa asta ma supara foarte tare si ovarul drept (cel cu anexita) si pentru ambele probleme m-am gandit sa ma indrept catre un medic mai bun din Timisoara sau Cluj dar nu cunosc nici un medic si nici centrele medicale din aceste orase; dar poate ma ajutati voi?
Va pe toate si sa auzim numai de bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moni poti sa mergi si la Timisoara eu am fost acolo si sunt o gramada de dc foarte buni...dar ceea ce iti recomand eu sa nu te duci la Munteanu..e bun dar este foarte aglomerat,ocupat si nu prea te baga in seama,,la el merg toate ca pe banda..
la Cluj nu am fost asa ca nu stiu ce sa-ti spun..
multa bafta!

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Monica,
eu am fost initial la Clinica Dr.Munteanu unde totul mergea pe banda, fara sa se implice in vreun fel in cazul meu. Mi s-a pus diagnosticul si m-a programat peste 5 luni pentru FIV, urmand intre timp sa fac ceva analize.
Acum merg la Cluj, unde Dr. este foarte sufletist si isi da intersul, cel putin eu asa observ. Chiar si asistentele sunt ok. Eu merg la Sectia de Reproducere Umana Asistata, in clinica nu stiu cum este. Si daca nu reusesc din prima tot la ei voi merge.
Timisoara are mai multa experienta. Clujul este mai incepator. Eu vorbesc doar despre RUA.
Daca ai nevoie de mai multe amanunte nu ezita sa le ceri.

Succes!!!
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Eu una sunt perfect de acord cu doctorita ta Monica. Daca s-a intamplat de 2 ori se va intampla si a 3-a oara, ti-o spun din proprie experienta. Nu se intampla usor, nu se intampla in nici un caz din prima luna de incercare dar se va intampla exact atunci cand va fi momentul potrivit.
Daca chiar simti nevoia sa te duci si la alti medici, iti recomand Timisoara care, in acest domeniu, este mai buna decat Clujul si unde nu exista doar dr Munteanu ci o gramada de medici foarte buni

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni26 spune:

Va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre.
Liana te-as ruga sa-mi dai mai multe detalii: la cine te-ai dus la Timisoara,un numar de telefon si cam cat te-a costat prima consultatie si in ce a constat.
Va pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Moni26 eu am facut 5 IUI si 1 FIV, toate nereusite la Cluj. Daca esti din Oradea, de ce nu mergi la una din clinicile din Ungaria? Eu am avut experiente neplacute la Cluj si acum am inca probleme din cauza ultimului FIV. Dr. s-a purtat intradevar frumos (dar nu pot sa spun acelasi lucru despre restul de acolo), dar asta nu e de ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Monica esti inca fff. tanara si 9 luni de incercari nu reprezinta fff. mult.Mai ales ca ai mai fost gravida de 2 ori fara probleme.HSG e ffff. important daca ai avut anexita care se pare ca la tine nu s-a vindecat complet.Anexita netratata corespunzator ^poate duce la infundarea trompelor si de aceea se necesita de urgenta HSG.Si eu am facut pt. ca am avut in trecut anexita de 2 ori.Din fericire m-am vindecat fara urmari si trompele sunt ok.Sotul a facut de curand spermograma.Sa stii ca si la ei pot aparea modificari in timp,Doamne ferste.
Eu nu as recomanda Clujul pt. IUI,FIV dar pt. consultatii sunt multi doctori buni.Si la Timisoara am aceiasi parere.Eu am facut FIV la Buc.Oricum incearca in mai multe locuri si unde te simti mai increzatoare sa ramai pe termen lung.
Bafta multa sa devii cat mai repede !

cecilia

Mergi la inceput