La Elvetzieni (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

hello, fetelor! mai intru si eu pe aici...
mira, e bine ca ti-ai facut bagajul deja, mai bine mai devreme decat in ultimul moment stress...
andreea, poate ajung joi dimineata la tine, mai vorbim la tel sau msg cand poti...
fetele celelalte pe unde sunteti?!
nici noua cu frigul asta nu prea ne vine sa facem nimic... abia astept primavara!
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=4bea&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bree, e-un frig afara, de sa nu-tzi trimitzi nici consortu dupa piine!
Adeluuu, cam scumpa rau la vedere, la fel shi Dane, stetzi in vacantza in Brazil?
Cumatra, am vrut sa te sun aseara, da am avut tot timpu impresia ca-i joi, de-abia dimi mi-am dat seama ca azi e joi
Sortzu a plecat azi dimi in Ro, vine luni cu covrigi shi musaka de la mama, ca de mama mai are shi el noroc, saracu, sa-i faca musaka, ca pe baza mea...
Aseara am skimbat nejte amabilitatzi cu soacra'mea, shi toata noaptea am visat ca vorbeam ca doo surori, asha cevaaa I-am luat deja cadou pen' cin s-o duce barbatu in Vancouver in martie, o trusa mica de farduri de la Estee Lauder, juma de pretz- 21 fr shi mai vad io ce-i gasesc, nu poci trimite ciurucuri, ca are obrazu fin ingroshat de prea mult fond de ten, de altfel
Io m-am hotarit sa-mi las paru lung, shi nu-l mai vopsesc, vreau din nou culoarea mea, presimt ca mama va fi fooooarte ferice cin m-oi duce-n iulie in Ro, asta era marele ei of, ca mi-am tuns "minunatzia de par lung shi mi-am stricat frumushatza mea de culoare"
Gata, am aberat cam mult, mai las shi pe altzii

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Salut fetelor!Intradevar cam slaba miscare.Andreea mersi caci m-ai ajutat sa ies la limanMa bucur ca mi-ai recomandat acest site asa ma simt si eu in contact cu lumea exterioara caci intrasem intr-o pasa...Poate reusim sa ne si vedem ar fi minunat ...asa copii se pot juca iar noi barfi un pic.Cu intarziere (pt ca nu va cunosteam )va urez din suflet un an nou fericit si multa sanatate ca este ce mai importanta!!!Va pup pe toate si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

ramona, bine ai venit si spune-ne cate ceva despre tine!
unde stai, de unde vii...chestii din astea ca sa ne cunoastem mai bine!
fetelor, eu azi am fost pe la monica pt ca mama ei nu e bine de loc..de fapt e in coma profunda si se pare ca nu mai traieste mult...ea pleaca maine noapte in rom...imi pare asa de rau de ea...ce sa facem, asta e viata...m-am gandit ca daca e ceva sa punem toate cat de putin sa-i dam pt inmormantare...sau macar pt o coroana de flori...voi ce ziceti?
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=4bea&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

buna!Ma bucur ca vrei sa ne cunoastem.Eu sunt din Pitesti si locuiesc in Elvetia de 6 ani.Sunt casatorita cu Giuseppe(care dupa nume nu poate fi decat italian)Am o fetita de 2 ani si jumatate Fabiana[si acum locuiesc in Brugg.De curand mi-am instalat computerul si am inceput sa caut ce se mai intampla prin Elvetia daca pot intra in contact cu conationali caci doar ei imi inteleg of-ul.Asa am descoperit situl casa romanilor si intalnirile pe care vi le dadeati intre voi pt copii.Am intrat in legatura cu Andreea (care a fost fdraguta )si uite-ma aici.Bucuroasa caci in sfarsit reusesc sa discut cu cineva(in afara celor din casa) .Am sa vin la intalnirea de ziua femeii asa ca poate ne vom cunoaste acolo.Treb sa ma inscriu .Nu am facut-o inca pt ca nu stiu daca am transp ca sa pot ramane si la disco.Asa e daca nu ai permis pt auto.Cam ata¨t!In legatura cu Monica(cred ca am retinut bine)imi pare tare rau pt ea!!!Eu am pierdut tatal acum9 ani si pot spune ca rana e inca deschisa si cred ca va ramane mereu asa.Daca e nevoie contribui pt cheltuieli.Mai vorbim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor, va salut din toata inima si cu mult drag. Iren- te-am sunat azi, da nema raspuns. din pacate uikendu' asta mi-e total ocupat si nu pot sa vin la tine, vineri am predat locuinta veche in bern si seara am fost in zürich cu sotzu la cina de afaceri, sambata oleaka pe-acasa iar maine socrii si de-acolo direct la bern. naja, poate data viitoare.
Anita, ce mai faci? cum te-ai obisnuit in noua casa? ce mai face Alex? un pup dulce iti trimit si mi-e dor sa mai stam la o cafea.
Ramona, bine-ai venit printre noi, speram sa ne "vedem" mai des pe-aici. Vad ca Aargau castiga teren, uipiii. Si eu tot in Aargau, da in apropiere de muri-ag. In apropiere de brugg (schinznach bad) sta Elisa, cealalta cumatra de-a mea, tot romanca. abia astept sa ne cunoastem in martie. pana atunci, un
mira, ce mai fac puiii? cand e la tine dpn-ul? iti tin pumnii si ma gandesc la tine si-ti trimit toate gandurile bune

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ana, mai o saptamana si incepe distractia!!!!!
Luni in 6 merg la spital si in 7 e cezariana. In rest mai rezist, ma consolez ca nu mai e decat asa putin.
Samabata viitoare vine mama, abia astept. Va trebui sa mergem la Zürich dupa ea. Pana acum vreo 2 ani putea sa coboare in parcare in St Margarethen dar cum nu mai merge, facem si noi si ea inca 2 ore in plus! Asta e, bine ca vine.
Noi suntem din nou raciti, Daria a inceput acum o saptamana, ea e bine, apoi sotul, eu sunt doar infundata la nas, de ieri pe David il dor urechile si a facut febra!!! Ufff, ca nu mai vine primavara odata!!!!
Acum ma pregatesc sa merg la biserica in St. Gallen, azi se tine si masa de Craciun. Ne facusem planul sa mergem cu totii dar ... din pacate voi merge singura¨.
O sa va tin eu la curent!!¨O s-o pun pe sora-mea sa va anunte, sau va zice Anita ca ea are telefonul meu

Mira 36+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ramona, bine ai venit printre noi!!!!

Mira 37+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Revin, vreau numa s-aduc subektu pe prima pagina, ca sa nu-l pierd, ca acu am plozii-n bratze

decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

UFF, MAMA LOR DE TASTE!! Am shters ditai mesaju, ca-s cascata shi nu ma uit unde pun mina!
Plozii mei se joaca de-a poshtashu, bat la ushi shi striga Ja, wer isch??
Io am avut un vikend mijto in compania Extremei , care mi-a tzinut de urit, ma readus cu kisherele pi pamint shi cu care m-am destrabalat la Mall ieri toata ziua, facind praf o insemnata suma de bani - Cumatra, d-aia n-am fost acasa, da poate reushim sa ne vedem, totushi ...
Aviz amatoarelor de tzoale de la H&M shi nu numa, is reduceri de pin la 70%.
Barbatu-mi vine miine cu cartzi shi covrigi, shi musaka de la mama
Mira, nashtere super ushoara shi refacere rapida itzi doresc, deasemenea un bebe sanatos shi cuminte
Anita, poate ne vedem, ce zici? Imi pare rau de mama Monicai, am vazut-o o data, e femeie de treaba...
Daneeee, unde-ai disparut, ce face Isabela?
Ramona, bine-ai venit aci
Cam atit, s-avetzi un inceput de saptamina super!

decembrie
degetzeii

Mergi la inceput