Pentru fetele care au facut cezariana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, gasesc normal ce spuneti voi. Multumesc pentru sfaturi! Ideea e sa nu se sature sa tot incerce. Zicea ca se oftica pentru ca bebe trage de san pana transpira, apoi se enerveaza si incepe sa planga. Cred ca ideea cu pompa e excelenta. Sper sa-i spuna si doctorita cu care a nascut.

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hai ca mi-am mai adus aminte ca am mai incercat si altceva decat pus bb la san. Am baut ceai de fenicul, chimen si anason si in general lichide multe. Am incercat si pompa si cred ca mi-a desfundat ceva canale la un san. Si am luat Galactogil. Nu stiu daca a fost o coincidenta sau chiar a functionat, dar din ziua in care am luat Galactogil s-a simtit cresterea lactatiei.

Acum, nu stiu ce sa zic daca bb nu stie sa suga. Tudor al meu a fost mare si a stiut exact ce sa faca, ca daca se baza pe mine...

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Desi la cezariana anestezia a fost generala Mihnea mi-a fost adus la san la o ora de la nastere si de atunci din 3 in 3 ore in reanimare si apoi de a doua zi a venit cu mine in salon.Colostrul a venit a doua zi iar laptele in a treia zi cand am ajuns acasa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu dupa ambele cezariene am avut lapte imediat...ma rog...a doua zi, dupa ce am iesit de la renimare. La Giulesti nu-ti aduc puiul la reanimare, decat sa-l vezi, cateva secunde . A doua zi, cand am mers la alaptat, aveam lapte (colostru).
Sunt cazuri cand vine dupa cateva zile. Dar VINE!! Sa insiste! Laptele va veni! Da, si eu am auzit aczuri cand pompita a facut minuni!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Daca are rani la san sa se dea cu GARMASTAN face minuni si bb poate suge fara sa te speli nu ii face rau.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

vine laptele, asta e sigur. trebuie insa stimulata lactatia, fie prin pusul bebeului la sin, fie cu pompa. prima varianta e cea mai buna si pentru mama si pentru bebe care se obisnuiesc treptat cu suptul.

mie mi-a venit laptele in a 4-a zi de la cezariana. pina atunci voinicul meu (4,700kg)a supt colostru si era superfericit. si parca invatase din burta sa suga, ca imediat ce a dat de tita s-a descurcat. si a iubit-o tare pina la 1 an si 9 luni cind l-am intarcat.

sanatate multa si mai ales rabdare

Oana si Matei (25 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

si eu tot prin cezariana am nascut si a doua zi i-mi veni laptele insa fata nu voia sa suga de loc ,fiind ff micuta nu avea putere sa suga asa ca ma-m muls cu pompa si iam dat din biberon.

http://community.webshots.com/user/emilyohashi100 poze:) http://pg.photos.yahoo.com/ohashi_irina/my-photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Eu am o intrebare legata de cat de repede dupa operatia de cezariana ati putut face exercitii de gimnastica simple si chiar abdomene.

Mersi anticipat de raspuns.

Mergi la inceput