Mamici de martie-aprilie 2006(31)
Raspunsuri - Pagina 11
Zuzilici spune:
LadyHawk sa-ti traiasca printesa.
Ma bucur ca tati a facut un pariu foarte intelept. 
Tania
si bine-ai venit in gasca noastra.
Iti urez sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara. Cat despre
sa fie sanatos si mancacios. 
Andreea sanatate multa printeso.
Acum ai ocazia sa i-o dai tu lui tati dupa cate vad.
Stii ca raceala trece cel mai repede cand i-o dai altuia.
Ia vezi nu se sacrifica tati pentru printesele lui? Ai grija de tine si de bebelina, ceaiuri cu multa lamaie si miere, citrice cate poti si stai in pat la caldurica cu supe calde daca se poate.
Delia esti o invingatoare si vorbesti ca o invingatoare.
Este foarte bine ca-ti petreci sarbatorile de iarna alturi de cei dragi si sper sa-ti incarci bateriile pentru toata perioada cand n-ai sa poti fii alaturi de familia ta. Cat despre "tzatze" cred ca-s pe toate drumurile si din pacate unele mai fac parte si din cercul nostru de prieteni. Probabil ca are alte calitati de-a ramas acolo. Ma bucur ca te-ai echilibrat emotional atat de repede si sper sa ramai asa si de-acum incolo. Te imbratisez si te
cu drag si-ti doresc calatorie usoara acasa.
Tina draga cum te mai simti? Vad c-ai inceput targuielile de Craciun ceea ce ma face sa cred c-ai scapat de problemele cu respiratul si esti mai mult decat bine. Felicitari pentri cele 2 Miracole ale Vietii.
M-au impresionat pana la lacrimi.
Abia astept sa-mi vad minunea mea ... deja nu mai am rabdare si am impresia ca timpul trece prea greu in ultima vreme....
Ile77 ai grija de tine iubita si nu ne mai da palpitatii. Acum ca ne-ai povestit si de prietena ta cu gemenii sa stii c-am sa fac si eu ochii cat cepele cand e vorba de mers pe-afara pe zapada si gheata. ![]()
Ciuf sanatate mult si tie si nu-l lasa pe sot sa-ti plaseze tie boala.
. Spune-i s-o faca cadou colegilor de la munca.
Pune-i lui Cezar niste sosetele de-ale lui Luca de cand era bebe mic, mic. O sa-i faca tare bine, crede-ma. Bietul cutulache. ![]()
Iris bine-ai venit si tu in gasca noastra
si asteptam mai multe detalii despre tine. 
DianaD cu ce-ai de gand sa termini ziua daca ai inceput-o cu frisca? Chiar sunt curioasa. ![]()
Fetelor va sarut pe toate acum si mai revin.
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
kim spune:
Ciuf, poza pe care n-ai gasit-o tu e de fapt ultima echo facuta la 18 sapt. Urmatoarele vor fi abia in ianuarie si februarie, asa ca e cea mai recenta si mai expresiva de pana acum.
In legatura cu cantatul, nu-ti fa probleme, lui bb ii place glasul mamai oricat de afoana ar fi ea.
Noe, intru si eu in clubul bufnitelor de noapte. Singura consolare e ca o sa fim niste mamicutze perfecte cand va trebui sa ne hranim puiutii!
Dananita, ce coincidenta cu bomboanele, eu tocmai mi-am cumparat o provizie de Ferrero Rocher! (si am in congelator 4 feluri de inghetata). Ca sa vezi cum stau si altele cu dieta... Sa-ti mai zic ca s-a molipsit si sotu'. E batalie pe ciocolata si inghetata, ce mai! in familie la noi e concurs de burtici!
Tina, pe picioare observ si eu ca am pus (ca burtica nu intra in discutie), de ex. daca stau pup ma dor pulpele de pline ce sunt.
Lady Hawk, felicitari pt fetita! Te cred ca esti in al 10-lea cer!
Delia, fata desteapta, ma bucur ca ti-ai gasit echilibrul si puterea de a merge mai departe, e o ideea super ca iti vei petrece sarbatorile cu familia ta. Bebeul o sa fie si el in elementul lui. Tu stii ca noi suntem alaturi de tine orice decizie ai lua, sa ne spui ce-ai hotarat si cum a reactionat dumnealui. Sper ca-l tii putin la respect dupa toata povestea asta.
23 fix (am intrat in 6 luni)
KIM & p’tit bout d’chou
photos
kim spune:
La multi ani, Danielaneda, bebelusa sanatoasa si frumoasa!
23 fix (am intrat in luna 6)
KIM & p’tit bout d’chou
photos
Zuzilici spune:
LA MULTI ANI DANIELADEDA!
Sanatate multa, sarcina usoara si toate dorintele sa-ti devina realitate. Si printesei ii doresc sa fie sanatoasa si frumoasa.
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
anairda36 spune:
In primul rand vreau sa va spun ca am vesti buneeeeeeeee!!!!!
Testul de urina a iesit perfect in afara faptului ca se pare ca sunt un pic deshidratata.... trebuie sa incerc sa
mai mult :)
M-au pus din nou la monitorizat si fetelor s-a trezit papusa mea si se auzea printre bataile de inimioara numai zduf bum de zici ca era
la mine in burtica.
Intr-un interval de o ora au aparut doua contractii dar foarte micute.
Mi-a controlat din nou colul si este lung si strans. Nu i-am zis nimic de no-spa ca astia nu au auzit pe aici de asa ceva dar am sa continui sa iau atunci cand simt eu ca ma apuca contractiile sau cand fac un efort mai sustinut.
Mi-a masurat uterul si zicea ca arata cam de 28 sapt nu de 26. E bai???
Ile draga ai grija cum umbli ca si eu sunt din aia care ma impiedic si pe drum drept da acu tre sa avem mareeee grija. Sa stii ca eu azi-dimineata m-am depilat si pe burtica si bebe n-a avut nimic impotriva. Am blagoslovit, am macanit si m-am vaicarit vreo ora si jumate pana m-am facut toata da acu arat a om nu a maimuta.
Bravo Delia asta e atitudinea care o asteptam de la tine. Sa nu-ti plangi de mila tie ci lui! Te invidiez ca te duci in RO de sarbatori.
Ciuf iubita ai grijaaa mareee cu racelile ca nu e cazul sa racesti si mai ales sa faci febra. Ai voie sa iei tylenol si din ala de raceala si gripa. Am intrebat eu si mi s-a dat unda verde ca tot asa venise a meu cu nasu cat gogosaru si abia vorbea. Eu am luat un paharutz de tylenol din ala lichid ca incepuse si pe mine sa ma usture ochii si sa-mi curga nasul si pana dimineata nu am mai avut nimic. Stiu eu ca glumeai cu "monstruletu" si sunt convinsa ca nu l-ai da pentru nimic in lume. Dragul de el ... cumpara-i cizmulite ca se gasesc si sunt ieftine (la Pet Smart parca am cumparat eu) si da-i si o hainuta pe el cand il scoti afara sa nu se imbolnaveasca.
Catrinel mama era sa ma plesneasca contractia de cat am ras. Ptui pe tine.
Lady_Hawk sa-ti traiasca bebelina pizdulina si sa nu-i creasca nimic intre timp :) (sper ca nici la a mea)
Laura Ioana
multam de urari.
Zuzilici scumpilici adicatelea vrei sa spui ca inca un an de acu incolo o sa fiu ca bufnita???
Lady_Hawk spune:
Zuzulici,Kim, anairda36 va multumesc din suflet pentru urari...sa va traiasca
-le si voua si sa fie sanatoase...si sa avem in continuare sarcini si nasteri si mai usoare!!!!
Adevarul este fetelor ca
de beba_mica a noastra ...
Hihihi...anairda36 ce m-ai mai distrat cu "bebelina pizdulina"...sper sa nu fie la final "bebelinu putzulinu`"...

Danielaneda la multi ani si toate visele sa-ti devina realitate!!!!

Io
22 cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Lady_Hawk spune:
Tinutzaaaa merci pentru caruciorul roz
...si hai sa iti dau si datele medicului care ma urmareste si cu care cred ca o sa nasc : Dr. Emilian Urleteanu- Spitalul Clinic si de Urgenta "Sf. Pantelimon"
Asea!![]()
Io
22 fix cu beba_mica
beba_mica a noastra...
tcelen spune:
buna fetiliii!!!!!!!!!!
multumesc tuturor fetelor,ptr complimente in leg cu burtica mea imensa!ieri m-a filmat sotul si cand am vazut caseta ,parca nu-mi venea sa cred ca eu sunt cu burta mea imensaaaaaaaaaaaaaa!si mai am o luna jumate,deci mai creste!mi-am cumparat un costum frumos tare de gravidute,am sa fac poze in el si am sa pun pe net!
bebelina mea este bine,misca toata ziua,dar nu prea cred ca mai are loc in burtica mea!
DELIA,nu-mi vine sa cred ce am citit!cum poate un barbat sa faca asa ceva mai ales cand tu ai o minunatie acolo in burtica care este si a lui!stii ceva, barbatul asta nu merita nici macar sa te uiti spre el,eu zic sa-l uiti,sa-l scoti de tot din viata ta si a copilului tau,ptr ca daca pe el nu l-a interesat acum bebelul din burtica ta ,nare rost sa-l intereseze dupa!!!!!!!!!!!!!!!eu nu l-as ierta!!bine e usor sa vb cand esti pe margine si viata ta e aranjata frumos,e usor sa dai sfaturi la altii!eu zic ca acum sa te gandesti doar la tine si la bebelul care creste in burtica ta!nu esti tu vinovata ptr nimic,ai auzit ptr nimic!am citit ca vii in Romania,bravo asta si trebuie,ca sa te departezi la el!te pup si ai grija de tine si de bebelul mic!
LA MULTI ANI!DANIELANEDA,SA FII FERICITA SI IUBITA,SARCINA USORA IN CONTINUARE SI BEBEL SANATOS!
CIUF,maseaua m-a lasat de la sine si sper sa nu ma mai doara,cel putin pana nasc!merci ptr grija,te pup!!
LADY_HAWK,felicitari ptr fetita mica,sa fie frumoasa si sanatoasa!!
bun venit la fetele noiiiiiiiii!!!
va pup pe toate si data viitoare cand intru sa citesc numai vesti bune!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
Lady_Hawk spune:
Tcelen multumesc asemenea!!!
Laura Ioana tu care esti cea mai activa dintre noi...nu te-ai trezit inca????
...ca ma simt cam singura p-aci...![]()
Io
22 fix cu beba_mica
beba_mica a noastra...
adar spune:
Pup fetele!!!
aoleu fetelor, au reinceput durerile acelea in partea dreapta...mi-e tare frica...sper sa nu fie ceva rau, ca mor...
lady_hawk - felicitari pt. printesica si multa sanatate amandurora
tania - mainile mamei nu le confunda niciodata! La noi, si daca pune tati mana se ascunde si nu vrea sa-i "vorbeasca". Numai cu mami "vorbeste"...la voi e la fel??? Vorbesc cu bebel si misca de parca mi-ar raspunde...
delia - eu zic sa-ti trimiti prietena pe la noi, ca avem noi grija de ea....tu vezi de bebel sa fie bine si nu-l mai supara...nimeni si nimic pe lumea asta nu merita sacrificiul asta...
zuzilici - sa-ti dea Dumnezeu sanatate...esti de-a mea: IMPLETESC mama, da ardelenii astia nu stiu ce-i aia, ei "croseteaza" cu andrelele, asa ca de-aia am zis crosetat. Nu stiu daca a avut legatura cu iminenta de avort, dar asa am simtit. Prefer sa fac dupa.
Mai ales acum ca ma doare iar...
Va pupam pe toate si pe toti bebeii...
adar si bebel
http://community.webshots.com/user/adarr103