Mamici de ianuarie-februarie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Pisoi azi e sarbatoare, NU TE APUCA DE SPALAT!!!
asteapta pana maine.
la
.
mergem si noi sa papam.
gio
si bb Marco 34+
J G spune:
Buna la toate burticile!
Nicoleta, LA MULTI ANI! La fel tuturor rudelor voastre care se numesc Nicolae, Nicoleta etc!
Dana, bine ca ai revenit, e foarte haioasa Oana, ce frumos e cand sunt mici si se bucura de venirea mosului! Vezi ca nu o da la nimeni pe Sansana?
Fetelor va implor continuati discutia despre nume ca eu deja sunt disperata cu numele pentru fata mea. Cred capana la urma o sa aleg dintre clasici, Ioana, Maria, Elena etc. Ca nu-mi vine nimic in cap, uneori imi doresc sa se nasca gata numita.
Denisa, haules! asta ca sa te salut ca rromii!!!! Pe mine ma cheama Janina dar toata viata mi s-a spus Geanina, ca era mai usor de tinut minte.
Adriana felicitari pentru vestile bune!
Rali pe unde esti?
Bee, si eu as vrea sa fac botez + cununie religioasa.
Ursoaica ieri m-am gandit la tine, am mers in picioare cu metroul si m-a luat o durere de spate de-mi venea sa-i omor pe cei care stateau jos. Dupa aceea m-am tarat pana acasa si cand am ajuns nici nu am putut sa ma descalt.
Azi macar e liniste la serviciu (inca!)
J 31 fix
dana_ene spune:
Ah, da. Si maine e sarbatoare cu cruce rosie (pentru ortodoxe). E Sf. Filofteia.
Fetelor, pe asta mizez si eu: sa se amorezeze
Oana de Roxana dupa ce o va vedea. Eu tot ii spun intr-una ca Roxana o iubeste mult, ca Oana e surioara ei mai mare, iar Oana completeaza: SI INALTA si se ridica pe varfuri sa ne arate ce inalta e ea.
Maraki, eu sper sa intru mai des de acasa. Sper !
Oricum ma voi ocupa si atunci de site. Promit !
Diana, am pus link si catre o paginutza cu urari pentru Razvanel si Ioana
.
Daniela
(30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
Buna dimineata la amiaza!
Azi am dormit pana la 12 (cu doar 2 treziri una la 5,00 si una la 7,30).Si mai dormeam dar...a sunat interfonul...a aparut socrul in vizita, acum daca sant acasa, hop si el in inspectie! Nororc ca-i tare de treaba are 75 de ani si e surd bocna 
Pana a stat pe-aici am reusit sa mananc si sa-i dau indicatii prin telefoan colegei (noroc ca a sunat doar acum ca de ma trezea iar ca ieri...
.
Acum am terminat de citit si ce-ati scris voi.
DANA bine ca ai mai aparut, azinoapte dupa ce m-am pus in pat mi-am amintit de tine si ma gandeam ca o voi incasa
pentru faza cu vanzatoarele
Vad ca Oana e in continuare o mare figura, parca o si vad cu cadourile!!! Si baiatul nepoatei, Andrei (are aproape 3 ani) e deja gelos pe fratiorul care vine zilele astea...Daca i-a zis maica-sa ca ala e patutul lui bebe...uauuuu! Nu, ca-i al lui...si tot asa! de aia a pus si patul lui in aceasi camera sa nu se simta exclus...
GIOVA deci e buna baita...o pun in practica deseara! Spor la plimbari! Si sa-ti iasa fasolea!
BEE la nepotica STEFANIA ii zic toti STEFI nu FANA, nici mie nu mi-ar placea FANA. Si eu stiu ca-i suficient o nasa, nu trebuie neaparat nas, poate sa nu fie casatorita.
CATA acum te lovesti si tu pe ultima suta de metri...
Asta in loc de vergeturi 
URSULINA...chiar asa 6 masini de spalat 
MIRA spor la gasit un nume.Sophia mie imi placea,dar la noi sant cam multe babe la tara cu numele asta.Si Silvia imi placea...Iar incep 
MARAKI,IRINA ...v-ati trezit

Adriana, Nicole si restul...
Plec un pic si mai revin...
Azi am zi de conta si deseara la ora 19 merg la control !
Mai am deci si de defrisat ceva pe-acolo ca poate ii vin idei si nu se limiteaza la eco...
MONI 35+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Janine eu daca aveam fetita i-as fi pus numele Luiza
Imi place mult si este si rar, am cunoscut doar 2 fete cu numele asta in toata viata mea! O poti striga si Iza
March ma uit la stiri si vad ca in Constanta sant in carantina unele spitale din cauza rujeolei
Am auzit ca in primele 3 luni de viata, bebelusii au anticorpi si nu este pericol sa se imbolnaveasca.
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
NICOLETA, La multi ani si tot ce iti doresti tu, sa ai o bebelina sanatoasa, frumoasa, cuminte si care sa iti aduca multe bucurii!
La multi ani tuturor celor cu numele de Nicolae sau Nicoleta!
MARAKI, intru asa rar pentru ca dorm toata ziua. Ieri m-am trezit la 12 si la ora 15 dormeam din nou, m-am trezit pe la 17:30, i-am pregatit masa lui Gabi, am spalat aragazul, am facut baie si iar la somnic. Dorm foarte mult, si ziua si noaptea. Oricum, merci ca intrebi de mine
! La dr. mai merg pe 19, cand se intoarce dr. din concediu.
ACINA, bine ca ai mai scris ca ma gandeam ce faci
. Ia zi, ce ai facut cu analizele?
DANA, bine ai revenit
! Ma bucur ca ai avut o vacanta placuta! Ce Mos bogat a venit la Oana! Inseamna ca este cumintica! Ma bucur ca Sansana este a ei! felicitari inca o data pentru site-ul nostru! ce frumos este Razvanel in poza!
ANDA, stai linistita cu spitalul. Nu le-om nimeri noi pe cele mai scarboase asistente! mai sunt unele si de treaba
.
GIOVA, sa-ti iasa buna papica
!
JANINA, imi pare rau ca ai arsuri. Si eu am, dar le am indiferent ce as manca. Asa ca macar mananc ce-mi place macar.
CATA, sa-ti fie de bine tunsul!
Eu am primit de Mos Nicolae un gloss de la L'Oreal si o bluzita, ca in week-end este o petrecere la Gabi la servici si nu aveam cu ce sa ma imbrac. Asa fac ei petrecerea de Craciun mai devreme. Si Gabi a venit aseara si cu un buchet de flori. Frumoasa surpriza mi-a facut!
El a primit o camasa.
Fug sa vad ce mai pap.
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
Si maine e sarbatoare? Inca o zi pierduta si nu voi avea nici laptopul
.
Monica sper sa fie buna fasolica. Doamne cat ai dormit!!!
Bafta la medic!!!
Monica- Maraki chiar povesteau, ca daca mama a avut aceste boli, bebele are anticorpi pana ii fac vaccinul. Dar daca nu..... Doamne ajuta!!!
Eu nu am facut decat varicela- varsat de vant. Asa ca, cum mi-a zis si dr. Cum vrea D-zeu, nu ne putem opune. Ma rog, doar sa ma pazeasca si pe mine si pe bebe. Si incerc sa evit locurile aglomerate si frecventate de copii.
Diana de cand vroiam sa te felicit pt. pagina super facuta pt. Ioana. Sa facem asa pt. toate ar fi minunat.
eu am pastrat si pag. cu felicitarile de la miresici de 2006 cand le-am dat marea veste, ca sunt
.
gio
si bb Marco 34+
monica70 spune:
ACINA plimbare placuta!
PISOI si eu voiam sa zic de spalat dar mi-a luat-o GIOVA inainte!
MARAKI ce ne asortam noi...Si mie imi place LUIZA dar sotul a strambat din nas, am zis ca macar la chestia asta sa aiba si el un cuvant de spus ca in rest 
ALINA pofta buna si somn usor ![]()
JANINA uite niste nume: LAURA,MELINDA,GIULIA,GABRIELA,ILEANA,EVA,LAVINIA,LOREDANA,CAROLINA....astea din cele care nu s-au pomenit inca pe-aici!
Eu as fi vrut un singur nume, dar numele de familie al sotului e prea comun si de aia ma gandeam sa-i mai pun unul,o deosebire acolo..Ca daca era numele meu de fata sigur nu-l mai avea nimeni
monica70 spune:
GIOVA eu la 3 ani am facut hepatita A si in spital am luat tot ce se putea lua: varicela,pojar...Numai oreion si fracturi n-am avut 
Cred ca as mai trage un pui de somn...e asa innorat aici...dar n-o sa pot, iar a sunat colega...acum predau conta prin telefon 
maraki spune:
Fetelor am incercat sa schimb ceva la titulatura, am vrut sa bag o floare si o umbreluta, la mine se vede scrisul, la voi? Este floarea si umbreluta la numele meu? Daca nu am facut bine inseamna ca am pierdut cele 1000 de puncte
Alina si eu am greturi de la orice,as face o salata de varza murata dar mi-e frica sa nu am si arsuri dupa ea
Monica cea mai tare faza e cu numele fratilor nostri![]()
Giova eu trebuie sa spal astazi ca nu am incotro, am camasile lui Robert de sv. Sant obligata sa spal pt. ca maine nu are cu ce sa se schimbe, in definitiv spala masina ![]()
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36