Miresele anului 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Neaaatzaaa!!!
Ce fac cucuietele mele?
Kreliooooo, ia zi! Cum fu? sau ... ???
Hai ca fug si eu la o

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

'Neata fetele!
Eu sunt in sfarsit haaapyyy!!! Aseara am rezolvat-o in sfarsit cu restaurantul si astazi dam aconto si semnam contractul!!! IUHUUUUUU...m-am linistit. restul treburilor mai pot sa astepte, ce era mai important am rezolvat. A, si, avand in vedere ca in cele 2 sau 3 sambete posibile din luna iunie as fi avut cate un inconvenient, ne-am hotarat la data de 1 IULIE!!! Pica f bine, fiindca noi pe 2 iulie implinim 1 anisor de cand ne cunoastem si sora-mea implineste 22 de ani cu o zi inainte, pe 30 iunie. Asa ca o sa o tinem numai intr-o petrecere.
Kreliutza trece-ma si pe mine pe lista te rog cu 1 iulie, restaurantul Public house si biserica Sf. Constantin si Elena.
Off si mi-ar fi placut si mie sa vin la intalnirea voastra, dar plecam doar noi 2 "porumbeii" la Sinaia tot week-endul.
Pupici
Cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Neata zapacitelor :) Eu am venit la munca dis de dimi dar sunt gonita acasa pentru ca toata lumea se uita cu o mare mila mine: am o falca foarte mare, aseara mi-am scos o masea de minte (groaznic)...M-am tot chinuit sa termin de citit tot ce ati scris si am reusit....

Oricum cele care vin duminica sa nu va speriati de mine, da? ca sunt stramba acuma, dar nu sunt asa de felul meu

In alta ordine de idei a zis cineva ceva de craciun: cadouri am eu pe lista pt al meu asa: ochelari de snowboard, cravate, camasi, telefon N70/N90 ( e pretentios al naibii) .... si sunt sigura ca daca mai umblu mai imi vin idei..... Sunt curioasa cat ma tin finantele sa-i iau din astea.

Si eu pe lista cu "n-am inel" , de fapt eu pot sa fac o lista singura cu "n-am nici data de nunta" - dar or sa vina toate :)

va pup, ma dcu acasa sa acund falca si mai vb de acolo ca-mi iau laptopu cu mine.

pupu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata!

Eu azi am f multa treaba prin casa si.... pe langa astea sefa mea (fosta)vrea sa ma sarbatoreasca si trebuie sa ma duc la firma pe seara. N-am nici un chef sa le mai vad fetele.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata! Va si fug la o si dupa ce imi iau "doza" ma intorc la povesti cu voi !

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ciciep

'Neata fetele!
Eu sunt in sfarsit haaapyyy!!! Aseara am rezolvat-o in sfarsit cu restaurantul si astazi dam aconto si semnam contractul!!! IUHUUUUUU...m-am linistit. restul treburilor mai pot sa astepte, ce era mai important am rezolvat. A, si, avand in vedere ca in cele 2 sau 3 sambete posibile din luna iunie as fi avut cate un inconvenient, ne-am hotarat la data de 1 IULIE!!! Pica f bine, fiindca noi pe 2 iulie implinim 1 anisor de cand ne cunoastem si sora-mea implineste 22 de ani cu o zi inainte, pe 30 iunie. Asa ca o sa o tinem numai intr-o petrecere.
Kreliutza trece-ma si pe mine pe lista te rog cu 1 iulie, restaurantul Public house si biserica Sf. Constantin si Elena.
Off si mi-ar fi placut si mie sa vin la intalnirea voastra, dar plecam doar noi 2 "porumbeii" la Sinaia tot week-endul.
Pupici
Cecilia

...esti colega cu mine si cu Ralu ...si noi tot in 1 iulie!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

AM FACUT REZERVAREA !!!

duminica ora 14.00 in Traffic, 10 persoane, pe numele Raluca Trancu. din nefericire, ca sa imi poata lua rezervarea a trebuit sa ii garantez omului ca luam si masa, adica de fapt ca cheltuim minim 300.000 de persoana.
i-am lasat numarul de mobil sa ma sune pentrui confirmare. daca eu nu vin la intalneala aveti toate datele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by pepenash

quote:
Originally posted by ralu_trancu
numai 270.000 gramul de aur?

Da, asta este pretul pentru aurul alb la David, cel galben este 250.000 lei/g. La el manopera este mai scumpa decat in alte parti. Dar merita!

Lamuriti-ma si pe mine va rog: cine-i David asta?? si pe unde il gasesc?

Mergi la inceput

cred ca e un designer roman care mai nou si-a deschis magazin pe Magheru langa mihai albu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by plici plici
am o falca foarte mare, aseara mi-am scos o masea de minte (groaznic)...

Pai nu-i normal ! Eu am o prietena medic stomato; din cauza faptului ca m-a pricopsit mama-natura cu 2 masele de minte crescute stramb, m-a convins sa le scot, desi nu ma deranjau deloc... si n-am patit nimic, nu m-am umflat, atat, a durut putin dupa... era normal, tesuturile erau rupte...am bagat antibiotice si locul e ca nou acum... dar fara maselute... iei antibiotice ??? pup, fa-te dreapta la loc...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput