Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
[quote]Sorry, nu am stiut , nu va suparati pe mine....nu?
Ba daaaaaa...stii ce tare ne suparam pe tine???
Stai linistita ...nu-i bai...am trecut si eu prin asta...si d'asta stiu!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralnied1 spune:
Fetelor!!!!!!!!!!!!! Am si eu o mica/mare problema...
Apelez pentru ajutor, in special la fetele care au nunta pe 17 iunie 2006. Si-a facut careva rezervare la biserica? Sau ati vorbit cu vreun preot?
Ca mai nou, dupa ce am vorbit cu un preot si a zis ca e OK, am aflat acum, de la un altul, ca cica atunci e postul lui Sf Petru. Eu aflasem ca incepe pe 19, luni, dupa 17....
Voi ce stiti???????????
Help me, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Rallu spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Fetelor!!!!!!!!!!!!! Am si eu o mica/mare problema...
Apelez pentru ajutor, in special la fetele care au nunta pe 17 iunie 2006. Si-a facut careva rezervare la biserica? Sau ati vorbit cu vreun preot?
Ca mai nou, dupa ce am vorbit cu un preot si a zis ca e OK, am aflat acum, de la un altul, ca cica atunci e postul lui Sf Petru. Eu aflasem ca incepe pe 19, luni, dupa 17....
Voi ce stiti???????????
Help me, please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Eu am nunta pe 17.06.2006 si stiu ca incepe sigur pe 19.
E drept ca la biserica n-am reusit sa fac rezervarea pt. ca mi-au zis sa vin dupa 10 ianuarie.
Si preotul de la bisericuta mea era in ceata cu privire la postul astora doi (a zis ca trebuie sa se uite in calendarul oficial care apare de abia la sfarsitul lui decembrie).
Am cautat n-spe mii de calendare (oficiale si neoficiale) si in toate postul incepea pe 19 iunie.
Prin urmare eu stau linistita pt. ca sunt sigura ca e de bine.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Rexanne spune:
Bei fetili!!!!Long time no see!!!!Astea doua saptamani, ca sa nu zic chiar trei, am avut atat de mult lucru, ca am avut timp doar sa va citesc, iar la ritmul in care mi-a mers netu, ca sa va scriu trebuia sa stau la munca pana la 12 noaptea...
Da vad ca fuserati tare prolifice, si ati pus si de o intalnire...Pai as veni si eu daca ma primiti, ca tot stau (cred) in Bucuresti vechendu' asta si stau si aproape, in zona...Da va spun maine sigur daca vin sau nu (ca eu tare as vrea), ca diseara am family meeting in care se decide unde mergem sau nu mergem in vichend.
Cat despre inelus, mamica, eu am fost mai a dracului, ca i-am zis lu Ubi ca nici macar sa nu se gandeasca sa ma ceara de nevasta fara obiectu'cu pricina...
Iar ideea lui de romantism a fost sa ma ceara de nevasta pe plaja, in mijlocul zilei, in costume de baie...da nu ma plang..asa de tare....Ca inelusul este frumos. Acum am ajuns la faza certatului pe modelul verghetei...
Ei, o rezolvam noi pana la urma ( a se citi, il conving eu sa faca cum vreau io).
Auzi Kreliuto mama, ai nostrii barbati or fi frati? Sau toti barbatii sunt la fel?? Vorbesc de marea lor pasiune pentru masini...Si al meu face spume daca draguta lui de masinuta pateste ceva...De exemplu, am fost aseara la o mica petrecere, si ne-am intors la 12 noaptea...Am intrat in benzinarie la Agip in muncii, am alimentat, si cand s-a urcat in masina, imi spune: auzi iubita, masina noastra este foarte murdara. Cred ca o sa ma duc sa o spal...LA 12 NOAPTEA!!!!Ca spalatoria lui de masini cica e non-stop!
Eu i-am zis calma sa se duca unde doreste dumnealui, dar pe mine sa ma duca pana la scara blocului!
M-a lasat la scara blocului, si a plecat sa-si spele masina!! A venit dupa 10 minute, ca era inchis!!!!
Asa, sa vedeti obsesii...
Hai va pup dulce pe toate, si sper sa ne vedem duminica...
krelia spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
...De exemplu, am fost aseara la o mica petrecere, si ne-am intors la 12 noaptea...Am intrat in benzinarie la Agip in muncii, am alimentat, si cand s-a urcat in masina, imi spune: auzi iubita, masina noastra este foarte murdara. Cred ca o sa ma duc sa o spal...LA 12 NOAPTEA!!!!
Super faza!!!!
Or fi frati...mai stii ...oricum, cert e ca al meu...de ceva timp, cand vine acasa nu stie altceva decat..pompa de benzina...carburator Weber (ca sa traga masina mai bine), si nu oricare, ci dublu corp, ca ala sincron e nashpa...plus...trebuie si filtru de aer care sa se potriveasca la dublu corp....galerie de evacuare - serpisori (ca sa-ti dea mai multi cai) ... heheeee....ce stiti voi.....v-am zis io ca sunt ucenica...
Si noi...tot de la Agip ...tu erai cea care statea prin zona patinoarului...ca nu mai stiu....
Pup si vezi cum rezolvi cu mitingu'...sa poti veni si tu (dum. la 2)
26 august 2006
ralu_trancu spune:
lui Stef masinile ii plac sa mearga cu ele, nu sa le mestereasca ca nu se pricepe de nici o culoare. el e cu calcularetele.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
a.cicel spune:
Fetelor, nu va mai plangeti atata. Ai vostri soti poate au doar o pasiune pentru masini. Dar al meu e chiar inginer auto. A terminat Academia la Tancuri si Blindate. Va dati seama cum e la mine. Sau mai bine-zis cum era. Ca acum nu avem masinuta. Mie imi lipseste cand vreau sa merg undeva, iar lui ii lipseste ca nu are ce sa repare (chiar daca nu are nimic) toata ziua. Asa ca trebuie sa stea in casa si sa ma alinte pe mine. Tot m-am ales cu ceva.
POZE
Rexanne spune:
Da, eu stau pe langa patinoarul national...Da vad ca te pricepi mai bine ca mine la motoare, eu inca sunt in faza de invatare...Cred ca cei doi domni ai nostri sunt inscrisi pe forumurile lor de masini, si se cunosc deja mult mai bine decat noi...
Ralu , stai cuminte... ca al meu este obsedat si de calculatoare...
Da' totusi nevasta e pe primul loc, ca de nu...
krelia spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Fetelor, nu va mai plangeti atata. Ai vostri soti poate au doar o pasiune pentru masini. Dar al meu e chiar inginer auto. A terminat Academia la Tancuri si Blindate. Va dati seama cum e la mine. Sau mai bine-zis cum era. Ca acum nu avem masinuta. Mie imi lipseste cand vreau sa merg undeva, iar lui ii lipseste ca nu are ce sa repare (chiar daca nu are nimic) toata ziua. Asa ca trebuie sa stea in casa si sa ma alinte pe mine. Tot m-am ales cu ceva.
Eh, atunci, fii in asentimentul nostru ....ca (poate) stii ce inseamna sa ai pompa de benzina proaspat vopsita lg calorifer...arcurile ce trebuie puse pe masina, in birou, carburatorul, bateria si redresorul in hol ...scaunul din dreapta si canapeaua pe balcon ...eh....cum suna?
Bine...am scapat de ele...dar...asa...ca imagine....
Si cu toate astea, io'l iubesc
26 august 2006
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by krelia
Eh, atunci, fii in asentimentul nostru ....ca (poate) stii ce inseamna sa ai pompa de benzina proaspat vopsita lg calorifer...arcurile ce trebuie puse pe masina, in birou, carburatorul, bateria si redresorul in hol ...scaunul din dreapta si canapeaua pe balcon ...eh....cum suna?
Bine...am scapat de ele...dar...asa...ca imagine....
Si cu toate astea, io'l iubesc
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Cunosc situatia foarte bine. Ultima data am avut un Olcit pe care l-am vandut de 2 ani. Si pe care l-am accidentat eu. L-a reparat cu inca un prieten de-al lui care are atelier. Dar eu si acum am in balcon un scaun si o capota de Olcit. Si au trecut DOI ANI. Nici nu se gandeste sa le arunce. Si mai am si cauciucuri si jente (sau jenti?). Norocul meu e ca am balcun foarte mare (o metri in lungime) si am si eu unde sa imi pun borcanele pe care le golesc. Acum cum nu mai are masina, a trecut si el la calculatoare. Am acasa un adevarat service. Prietenii si colegii lui nu il mai cheama sa vada ce probleme au la calculator, ci vin ei cu tot cu calculator. De maisni se mai apuca cand are tata vreo probleme, si sa vezi cum se bucura ca un copil ca poate sa se murdareasca cu ulei de motor si lichid de frana.
POZE