FIV 52
Raspunsuri - Pagina 14

medamaya1 spune:
Buna dimineata. Am si eu vesti ;ieri am fost la dr. la echo dupa 8 zile de menogon , cite 2 pe zi si am 7 foliculi pe dr. si 5 pe stinga, iar ca marime cel mai mic e de 16 (unul)iar cel mai mare de 21 . Eu voi merge la punctie duminica, deci mai am ceva zile de stimulare. Smita cind faci punctia si unde anume faci? Moniland imi pare rau ca a trebuit sa intrerupi tratamentul, dar cu siguranta va fi mai bine data viitoare pe toata lumea
meda rusu

lauion spune:
Luli, si eu sunt de parere, ca daca ai rabdare tot tratamentele naturiste sunt mai bune. Si noi am facut FIV+ICSI, aveam oligoastenoteratospermie si cu tratamente hormonale nu am reusit decat sa mai scadem putin. Acum dupa 3 luni de branca ursului + napraznic aveam 20 mil spermatozoizi, volumul crescut, mobilitate crescuta si forme normale 70%.
In sufletul meu si eu mai sper inca la un bebe natural...
Ce anume ti-a iesit prost la analizele facute la Fundeni? Ma gandesc si eu sa reiau investigatiile dar nu stiu unde, sa vad ce zice si Ancar...
Cami n-am zis nimic pana acum ca nu stiu ce, in aceste cazuri cuvintele sunt de prisos...Cat despre clinici eu am fost si la Medsana si la Giulesti. La Giulesti am facut 3 IUI cu stimulare, fara nici o dozare hormonala sau control al trompelor in prealabil, ca sa nu mai zic de haosul general, dar asa e in spitalele noastre...
Despre medici unii dintre ei sunt medici buni dar nu am simtit acea incredere pe care trebuie sa o ai in astfel de cazuri.
La Medsana au cu totul alte conditii si te trateaza diferit, problema cu ei fiind ca depind de embriologii greci si noi trebuie sa ne reglam organismul dupa ei! Intotdeauna depinde la ce te raportezi, probabil ca sunt departe de clinicile de afara, dar stii cum se spune: "pe astia ii avem, cu astia defilam". si incredere ca pana la urma va iesi soarele si pe starda noastra!

Tia spune:
desi toata sarcina am facut clexane, n-am fost convinsa ca sufar de acest sindrom de hipercoagulabilitate. imediat dupa ce am pierdut sarcina FIV (sapt 7) am facut testele la celebrul Fundeni si mi-a iesit APS pozitiv. am banuit ca este o consecinta a stimularii cu menogon. sarcina s-a oprit in evolutie din cauza calitatii slabe a embrionilor, asta e clar. au avut note proaste si din 2, unul nu s-a prins, iar celalalt s-a oprit in evolutie exact in momentul in care ar fi trebuit sa-i functioneze inimioara. dupa ce am primit analizele proaste de la Fundeni am inceput sa iau thrombo ass (aspirina in cant mai mica), iar in cateva luni am ramas insarcinata natural. evident am dat fuga la Fundeni si testele au iesit foarte proaste. in timpul sarcinii apare acest efect de hipercoagulabilitate la toate gravidele, este un fenomen normal, dar exista niste limite peste care nu trebuie sa treci. eu trecusem! si m-am speriat si am intrebat ce trebuie facut. in mod obisnuit aceste teste se asociaza cu ecografia, ea este cea care confirma daca a aparut o problema la nivelul sarcinii (tromboze) si daca exista risc de avort. din ce am citit este o afectiune nou descoperita si putin studiata. in general problemele apar in trim III, rareori la inceput si se diagnosticheaza dupa mai mult 2-3 sarcini pierdute :( pentru prevenire se recomanda clexane, iar in functie de gravitate se regleaza doza. dupa sapt. 20 am oprit clexane-ul ca eram deja convinsa ca ma intep degeaba. la scurta vreme au inceput problemele si in final m-am internat, aveam contractii, Ancar spunea ca burtica nu se dilata la fel de repede cat vrea bb. de frica am reluat tratamentul, si in 3 saptamani eram ok. ce sa zic! nici un doctor n-a stiut sa spuna clar daca am avut sau nu aceasta problema, dar pentru siguranta copilului am continuat pana cand am nascut. am repetat analizele si dupa ce am nascut - perfecte!
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Kariris spune:
Buna fetelor!
eu sunt bine, va citesc din umbra, dar nu prea mai am ce sa scriu... oricum sunt cu ochii pe voi si daca e cazul intervin cu vreo informatie etc...
Luli sunt pe aici...nci prea prea, nici foarte foarte, dar per total as putea spune ca bine!
Smita si restul fetelor care sunteti acum in focuri, va doresc un rezultat cat se poate de bun!

andicu spune:
Pup si eu fetele din fuga...
Meda, succes la punctie duminica, sa ai cat mai multe ouasoare bune!!
Smita, sa dea Domnul sa reusesti !toate fetele curajoase!
Andreea.Pozele mele

smita spune:
Multumesc Andicu.
Lachi ti-am trimis pm.
Medamaya1 FIV-ul il fac la Giulesti, miercuri merg la a 3a eco nu stiu inca data la care voi face punctia. Tu unde il faci si cu cine?
Va pup.
Sa auzim de bebe!

Monica-Elena spune:
hai la un nou capitol FIV 53.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos