Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

merci, mama di tutti si cristina.

cred ca am vazut un firicel roz pe hartia igienica. ma doare spatele, dar nema contractii...poate maine.

mama di tutti, nu mi-ai zis nimic de garmastan. are vreo legatura cu lactatia sau ma dau cu el doar pt. protectie?

bic, o idee buna cu Elmiplantul. si uleiul este suficient de hidratant?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda, pai nu ti-am mai raspuns ca am vazut ca te-ai prins si singura. Parca mai era cineva care credea ca Garmastanul ajuta si la lactatie.
Dar mie mi-a facut bine sa ma dau dinainte de nastere - n-am facut nici o rana. Contra ranilor e f important si ca bb sa prinda corect sanul - sa muste areola, nu mamelonul. Asta e bine si pt stimularea lactatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Multumesc mult pentru incurajari! Astazi la 12 ma internez si la 18 are loc operatia.
Pentru Alinus:Nasterea este prin cezariana si am stabilit-o de la inceputul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Va salutam si noi din umbra!
Suntem bine, cu picioare umflate si cu mare pofta de somn!
Ma ingras cam mult pe ultima suta de metri, am pus aprope 1 kg intr-o saptamina jumate! Cam mult!

Felicitari mamicilor care fac progrese cu alaptatul! Sa va creasca bebelusi frumosi si intelepti!

Daca stiti vreun remediu pentru picioare, va rog , spuneti-mi si mie!

Cristina Baku

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cristina, din pacate nu prea exista mare lucru... stat la orizontala, cu picioarele ridicate pe ceva.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ei, fetelor, sa stiti ca si mie mi-e dor de voi!!!! [pup[

Noroc cu Anda ca ne mai reprezinta pe aici pe cele ramase inca gravidutze...Azi m-am uitat si eu pe lista si m-am socat ce sus am urcat in "topul" celor asteptate la nascari! Vad ca Anda & Meems sunt pe val, tin pumnii sa ne dea vesti bune.

Ilenutza LA MULTI ANI cu maaaare intarziere. Sper sa primesti cadoul cel mai frumos, un prunc voinic si sanatos!

Lavi02 tare haioasa patania cu hainele..in schimb, cadoul lui Moshu ... !!!

Eu anul asta am scapat de batz - deca sa inteleg ca am fost cuminte, nu? In schimb am primit o chestie tare dulce: o pernitza pufoasa, cu o oaie pe ea (stiti ca eu am pasiune cu oile , care are un mecanism muzical si behaie-sforaie in acelasi timp.

Azi ma duc la dr..nu stiu la cat voi reusi sa intru, dar trebuie neaparat sa aflu si eu cum stau! Mai ales ca am niste dureri tare aiurea, de care nu v-am prea auzit pe voi sa va plangeti, asa ca nu stiu ce-i cu ele. pe scurt, e vb de bazin, de coccis, de faltul ca atunci cand stau intinsa pur si simplu nu ma pot rasuci de pe o parte pe alta, ca am intepaturi infioratoare. Iar cand ma ridic de pe un scaun, la fel, parca imi intepeneste toata zona bazinului. O fi bb foarte jos? Sper sa reusesc sa ma lamuresc...

Va pup si va mai tin la curent.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 38+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania bine ca ai aparut

Chiar ma gandeam, cand mai mergi la si uite ca azi. Azi merg si eu, dar la controlul de 6 saptamani!

Ce ai tu nu sunt vestitele dureri de "noada" - osul de la spate, deasupra fundului = coccis? La mine dupa ce ca le-am avut toata partea a doua a sarcina, nici acum nu am scapat de ele. Dar ginecologul n-are ce-mi face, la ortoped ar trebui sa merg. Dar cine apuca asa ceva?

Cred ca tu m-ai inteles cel mai bine la faza cu vanzatoarea, ca si tu erai slabanoaga inainte, ca si mine. Dar lasa, ca slabanogim noi la loc dupa ce nu mai alaptam. Eu nu m-am revoltat decat un pic, mai mult m-am amuzat...

Asteptam si la tine col deschis, ceva, trebuie sa facem galerie!
Hai ca cele cu col scurt din timpul sarcinii, de mult, nasc usor. Nu asa ne-a fost vorba?

Anda ala o fi dopul. Lichid nu pierzi? Eu am pierdut cate putin... eu zic ca nu-i exclus sa fie pe azi...

Lavi02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mara,Meems,Anda nastere usoara si bbi sanatosi si papaciosi!!! Hai ca pana la sf. saptamanii cred ca o sa va vedeti bblacii iubiti!

Anda mie mi se pare cam mult la moasa fata de anestezist...Dar tu sti mai bine. La mine la Caritas am dat 5 mil la dr. desi intentionam sa dau 4 dar a intervenit pb cu cezariana si de cate ori am fost acum la pansat am vrut sa ii mai dau cate ceva dar nu a mai primit nimc si chiar se supara daca mai insinuam ceva!!! Am mai dat 1 mil la anestezist (neprevazut dar...deh cezariana) iar a doua zi cand a venit d-na dr mi-a spus ca de copilul meu se ocupa d-na"X", deci m-am dus si i-am dat si ei 1 mil si m-a mutat in rezerva mama si copilul pe sectia de copii si a fost super. In rest mai dadeam cam 100.000 la asistenta pe tura pentru toaleta si pentru injectiile cu antibiotic pe care le-am facut. Si pt ca dadeam mi le facea cu xilina de nu simteam nimic. Erau 2 ture/zi,noapte. La infirmiere am dat primele 2 zile cate 50.000 pentru ca o ajuta pe asistenta la toaleta.

Cat despre Garmastan sa sti ca eu l-am folosit si pt.lactatie si a fost ok.

Acum va pup si revin mai tz!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Servus Lavi02 !
Pai, da, asa ne-a fost vorba si reteta cu colul scurt parea sa mearga, nu? Dar uite ca nu ma gandeam sa prind luna decembrie si acum mai am 9 zile pana la DPN!

Iti tin pumnii la controlul de 6 saptamani.
La Anda si eu cred ca trebuie sa fie dopul, hai ANDA, eu ma alatur galeriei.

Corap, pe mine, pe mine, ma intereseaza predictiile tale! . Deci ai zis ca nu sapt. asta, asa-i? Sper sa nu te fi derutat faptul ca uitasem sa-mi schimb semnatura si in loc de 38+, ramasese 37+

Mai, hai sa va mai intreb ceva: daca burta se intareste cand bb misca in draci sunt contractii sau doar fundul lui bb impins prin diverse parti...ca m-am prostit de tot!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 38+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, tocmai am vorbit cu Coralia la tel!
Sunt bine si ea si fetita, Andra creste, ceva aventuri cu alaptatul si cantaritul... Chiar i-am spus ca i-ar fi prins tare bine discutiile si sfaturile despre alaptat de aici. A inceput sa o scoata si pe-afara, deocamdata cate 10-15 min pe balcon.
Acum are si computer si internet acasa (pe dial-up), dar... nu are deloc timp, din pacate.

Altfel, m-am bucurat sa aflu ca plicurile de pe-aici sunt substantial mai usoare decat cele pe care le pregatiti voi prin Bucuresti

Tania, si eu mi-am pus aceeasi problema cu contractiile si miscariel lui bb si pana la urma cam reusesc sa-mi dau seama de diferenta. Contractiile sunt mai mult in partea de jos si simt tot peretele abdominal incordat. Cand e mai sus si intins numai intr-o parte, atunci e funduletul lui bb (sau genunchii, dupa caz...)

Intram si noi in sapt. 38 si azi vom merge la control la . Sunt tare curioasa cum stam, eu zic ca bb a coborat deja si ca e maricel.
Azi a binebvoit sa se aseze pe sciaticul meu saracul, credeam ca nu mai ajung acasa de la plimbare...

Anda, tinem pumnii, esti pe-aproape!
Xandra, super pozele cu Vladutz, sa va traiasca!

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput