Mamici de mai-iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Dragele de voi!!! Cat de dragute sunteti!!!.MUltumesc frumos fetelor pentru urari.
Ama kaly multumesc in special pt. caruciorul roz anexat la mine si-ti urez sa se termine cu bine totul. eu am citit in cateva reviste despre cerclaj si nu pare chiar atat de rau. sunt sigura ca ai sa treci cu bine.
Irinel - omul nu mi-a spus 100% ca e fetita...cica data viitoare ne poate confirma 100%, dar eu nu cred ca s-a inselat. imaginea era destul de clara, iar aici se nasc copii pe banda...si la cate vede omul zilnic nu cred ca s-a inselat. am inceput sa am incredere in el 100%. La inceput eram tare speriata de ce-o sa mi se intmpple mie ,dar acum ma consider o norocoasa. sunt tratata foarte bine si beneficiez de cele mai bune si moderne aparate.
In romania nu mi=a spus nici un medic " am fost ingrijorat pentru tine..nu ai sunat niciodata dupa ajutor, stii ca clinica e viata mea si sunt disponibil la orice ora pentru pacientele mele". sincer chestia asta m-a miscat foarte tare si sunt sigura ca sunt pe maini bune aici.

Tati este foarte emotionat ca va avea o fetita. imi spunea aseara..stii ca fetitele au nevoie de o atentie mai mare, nu poti vorbi cu ele oricum.

gata ca am scris foarte mult....felicitari fetelor care au aflat de fetite si baietei....e tare frumos sentimentul.

Va pup si aveti grija de voi.

16 saptamnai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Dana, merci mult de raspuns. Eram cam in ceata. Asta cu anuntatul trebuie sa aflu eu pe aici ca nu sunt prima care anunta...:))

Inca o data merci si pupici,

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Puiudana, din cate stiu de la anul, adica atunci cand nasteti voi, se va aplica alta lege pentru concediu de ingrijire copil. Se va da 8 milioane pentru fiecare femeie care a lucrat nu stiu cat timp din care 2 milioane reprezinta alocatia copilului de pana la 2 ani. De aceasta alocatie vor beneficia si femeile care nu au muncit. Cele 8 mil. se dau pana la 2 ani, iar daca te intorci la servici inaintea implinirii varstei de 2 ani se sisteaza cele 8 milioane si vei primi in plus la salariu 3 milioane. Daca m-am inselat, nu dati cu pietre!
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

AMA eu ti-am spus ca pana la urma tot o fac!!adica tot il fac-baietelul!adevarul e ca si eu sper sa iasa din prima!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

sa va povestesc ce am primit eu de mos nicolae!sotul meu trebuie sa vina de la servici la 4.20!la 4.30 nimic.....al meu nu aparea!sw face 4.40.......dau sa il sun ca nu se intampla sa intarzie niciodata!in drum spre tel aud usa de la casa!iubitul meu era in usa cu un om-de-zapada in brate!dragutzzzzzzzzzzzzzzz super!mi l-o pus in chiuveta iar eu am inceput sa plang!asta facuse iubitul de el 20 de min cat intarziase!om de zapada cu de toate...gandite dinainte....ochi,buze.sprancene.....................eeeeeeeeeeeee!!!de pui!si pe noapte l-am lasat afara pe terasa !sper sa fie bine!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Neata' fetele.
In legatura cu concediul prenatal: a aparut o lege noua (inca nu au aparut normele metodologice de aplicare, dar vin si alea curand) si nu mai este obligatoriu ca dupa nastere sa stai in concediu post natal. Se face o cerere prin care se sopicita acordarea concediului pt ingrijirea copilului chiar de la data nasterii.Nu mai trebuie stat cele 2 luni cu 85% din salariul din cartea de munca.
Indemnizatia pt ingrijirea copilului nu se ma i ridica de la firma angajatoare, acesta sarcina o va prelua un serviciu al primariei care va plati banii din fondul de pensii.
Inca nu am numarul ordonantei, dar cum il primesc il pun aici.

Noi suntem ok, 14 saptamani, am sintit ceva falfaieli, astept ceva mai "violent" ca sa ma bucur pe bune.

O zi buna la toata lumea.

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

AMA nu mi-ai vazut pozele?ei las cva pun eu mana pe tine .
Aseara am visat ca o verisoara imi facea no-spa injectii asa ca dimineata m-am trezit speriata si m-am gandit ca m-a durut burta asta noapte si nu mi-am dat seama sau sunt obsedata de colul AMEI
Mai sta cineva acasa in concediu medical , eu sper sa ma lase din decembrie la servici , sa vedem ce zice vineri dr.T.
Maggy,LYLY, sa ma duc in recunoastere sau nimeresc usor cabinetul dr T??
Sa inteleg ca nu v-a placut baietelul meu sau nu v-ati uitat la poze .Pt mine e dulce tare dar intotdeauna am zis ca nu-s capabila sa-l vad cum e in realitate sunt prea subiectiva .
Maggy , ce te mai doare , stai in pat .??

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Neatza fetelor! Ma mai tineti minte? Intru foarte rar pe DC dar nu pentru ca n-as vrea sa "va vad" ci pentru ca nu prea am cum - la serviciu ori sunt f. ocupata ori nu merge net-ul iar acasa, din cauza ca-s f. obosita n-am timp de nik.
Am citi acum ce ati mai scris voi pe aici si mi-ati facut o pofta sa aflu ce e bebele meu...
Momentan sunt intr-o mare dilema caci doctorita la care am fost pana acum e f ocupata si nu reusesc sa prind o programare si nu stiu ce sa fac, sa ma duc la alt medic, sa mai astept. July_g daca mai intri pe aici spune-mi si mie mai multe despre dr Mereuta, pleaseeeeeeee.(eu tin minte ca tu te duceai la el, sper sa nu ma insel)
Alia, frumos tare baietelul tau.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sunt un pic mai bine, am inceput sa-mi iau sandwichuri la servici ca seara nu pot sa mananc nimic.

VIRGI si CAMI felicitari pentru fetitze!
In fiecare noapte visez ca nasc fetitza, asa visam si cand eram insarcinata cu Onitza. O sa fie cam suparat neamul ca nu fac baiat, sa duca numele mai departe, dar nici ca-mi pasa...ce o fi ...sanatos sa fie!

AMA felicitari pentru baietzel! Capu` sus si ai incredere ca totul o sa fie foarte bine!

DIANA79, e foarte bine ca o sa stai acasa, odihneste-te ca dupa ce se naste bb o sa-ti fie dor de putzina odihna!
Oana are 2 ani si 8 luni si inca ma mai trezeste noaptea.

burtici!

Doina8+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

BETTY, zi mie la ce dr mergi si daca vrei iti spun si eu cativa ,Eu zic nu Mereuta , sper sa nu se supere July, dar el nu lucreaza cu gravide la sp. militar si nu are experienta in obstetrica.Sunt altii o gramada , daca vrei da-mi un PM

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput