Mamici de mai-iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!

Mie Mosul mi-a adus un parfum Dolce&Gabana preferatul meu. A fost faza tare ca eu vroiam sa merg ieri sa-i cumpar sotului meu ceva si el smecherul m-a asteptat la munca dupa ce am iesit si prin urmare am fost impreuna si ne-am facut cadouri reciproc. Nu a fost chiar o surpriza dar mi-a placut.
Le felicit pe toate care au aflat ce vor avea. Noi o sa mai mergem abia pe 28 dec la medic si nu cred ca-mi va face ecografie pt ca aici nu sunt recomandate atat de multe. Iti fac doar 5 pe sarcina din cate stiu eu, iar mi-e mi-au facut deja 2(bine prima a fost f scurta cred ca a durat jum de minut).
In rest greturile s-au mai atenuat. As vrea sa cred ca vom avea baietel asta ne dorim, dar si o mica printesa va fi o mare bucurie. Important este sa fie sanatos.
De mancat nu ma omor cu dulciurile, poftesc si la muraturi iar burta nu e mare si eu o vad ca tuguiata asa. Bebele era foarte activ la ecografie cand l-am vazut. Ce-o fi????????
Doamne ajuta sa fim sanatosi asta e cel mai important.
Ama multa bafta la cerclaj. Iti tinem pumnii sa fie totul bine.

Aveti grija de voi
Diana 12+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

LA MULTI ANI! de Sf. Nicolae
Felicitari Ama pt. baietel
Felicitari Cami M si Virgi pt. fetite
Ma bucur pt. voi, cred ca sunteti in al IX-lea cer Sa fiti sanatosi cu totii: mamici si bebici.
Cred ca noi primim confirmarea miercurea viitoare, atunci ajungem la eco. La eco de la 13 sapta. medicul ne-a spus, fara sa o intrebam, ca e posibil sa fie baietel dar nu e inca sigura - cred ca acum vom sti ce avem.
Nu mai tin minte cine intreba daca mai e cineva care face triplu test(Lyly parca, daca nu scuze pt. confuzie): joi sau vineri merg sa-l fac.
Am inceput sa-l simt pe pitic, la inceput nu eram sigura dar acum cred din ce in ce mai mult ca e piticutul, abia astept sa-l vad iarasi.
Aveti grija de voi fetelor si de gagalicele din burticuta, va doresc muuuulta sanatate, vor trece toate neplacerile de acum si le vom uita

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Dina79 merci.Dupa ce zici tu,pare baietel insa la ecograf vei sti sigur! nu intotdeauna se potrivesc chestiile astea babesti.Bafta!Darria FELICITARI pt miscarile bebelului!!Si bafta sa afli cat mai repede ce e!!Mie mi-a spus prima data la 16sapt fara o zi la medlife ca "pare baietel" iar acum mi-a confirmat Iosup si am si poza cu dovada,o voi pune curand sa vedeti si voi ce baiat dotat am eu!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

CamiM si Virgi, felicitari pentru fetite!!!!

Diana79 te asteptam si pe tine cu vestea cea mare. Si, cum bine zici, sanatos sa fie!!

Lyly eu am facut deja triplul test si a iesit in limite normale, din cate inteleg eu ei il iau in calcul si in functie de ecograful morfologic (care aici se face la 18 saptamani, pentru ca e foarte importanta varsta reala a sarcinii ca sa interpreteze rezultatul).

Darria, poate pui si tu la semnatura in ce saptamana e. Stii, ziceai ca crezi ca se misca bebe si ma uitam sa vad in ce saptamana esti... ca nu apuc sa ma uit intotdeauna pe lista de la inceput... Zic si eu, daca nu vrei, nu e nici o problema

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 19+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Dana la mine au miscat amandoi in stanga prima data si pentru o perioada lunga. Primul e baietel, al doilea cica fetita da inca nu sunt sigura.Mai e putin si o sa stii si tu.

Fetelor care aveti fetite, Camim, Virgi v-au zis cu siguranta fetita, sau ca asa se vede deocamdata (ca mie asa mi-a spus)? Ca tocmai am vorbit cu o prietena care avea baietel si toata lumea zicea ca al doilea e fetita. La eco, pana prin ultima luna tot fetita ziceau si abia pe final ca e baietel si totusi a fost baietel. Si a facut multe ecografii. Si cica forma burticii era de fetita, si lasata jos...hmmmmm

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 19+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

mai dar mult ati mai prestat de cand eu am plecat.toarte si bine v-am regasit.Am avut azi o zi tare buna la muncutza asa ca sunt in toane bune si deloc obosita.
CamiM si Virgifelicitari pt fetite.
Ama vad ca ai mai stat si cumintica,dar nu de tot,ca te tot plimbi.Oricum si miscarea e buna,daca e putzinica,nu?

Dana15+

http://community.webshots.com/user/puiudana2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Darria, spune-ne si noua, celor care nu ne-au miscat inca pruncii,cate saptamani ai, ca sa tragem si noi sperante...

Shori, azi mi-azis sefu' ca sa vedem ce "facem" din iunie incolo cand n-o sa ma mai duc laservici... Nu stiu ce crede dansul, ca o sa nasc la firma? Nici macar n-a avut curiozitatea sa intrebe cand nasc.. pai n-o sa ma duc pana in luna a 9-a inclusiv la munca! Nici nu ma gandesc. Eu ma gandeam serios sa-mi iau cele 63 de zile de concediu dinainte de a naste, ca nu ma mai intlnesc eu cu atatea zile libere la un loc, si, in plus, cred ca e bine si pentru bebe sa nu ma stresez si sa ma ocup doar la el!

Va doresc o seara placuta,

lyly 14 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!

Fetelor care este legislatia in ceea ce priveste concediul de maternitate. M-ar interesa detaliat si cu modalitatea de plata si cum trebuie sa anunti si numar de zile, tot.

Nici eu nu am de gand sa nasc al serviciu.

Pupici,

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Lyly la cate saptamani ai facut tu ecografia? Ma refer la pozele din link-ul de la semnatura ta...

Merci,

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Fetelor,sunt de acord cu Irinel treceti toate la semnatura in ce saptamana sunteti ca nu putem tine minte la fiecare in parte..eu m-am mai uitat la tickere dar e mai simplu daca treceti voi!puiudana ne bucuram ca esti asa bine dispusa..da..eu mai stau in pat,apoi vin va citesc si va raspund si tot asa ca nu am stare numai in pat.LYLY ce tamptiti ai acolo la servici!tu gandeste-te la bebele tau ca el e cel mai important si inceaarca sa nu-i bagi in seama!ziceai ca pui niste poze cu tine..magghyc unde sunt pozele cu baietelul tau?Irinel bafta sa raman fetita si sa nu-i creasca nimic intre timp io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput