Aspirante optimiste (169)
Raspunsuri - Pagina 2
Liana30 spune:
mey gogosarel..mey..pai io de 10 ani..ete acuma mai e o tzarica si se fac 11 si io nu m-am saturat mey...tu auzi?????
ia sa vezi ca drakuuu de Liana o sa aiba dreptate...![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
gogosar spune:
Liana, stii ca mai vin si momente mai naspa si parca ti se mai ia.
Da macar sa fie...ca sa vezi ce repede imi revin![]()
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
dandana spune:
valentina, acu vazui ![]()
vezi ca laurici are ceva ceva, nu stiu ce, dar le cam nimereste!![]()
anangel_lexi spune:
Buna fetelor. Eu astept CM dintr-un minut in altul, desi nu am prea multe simptome. Da' cel tarziu maine tre' sa apara. Nici luna asta n-am avut succes. Insa nu ne pierdem speranta. Succes tuturor la bebei!
I wish I were an angel...
"Hai sa divortam, ca sa mai facem nunta o data!" (din jurnalul unui proaspat ginere)
Poze de la nunta (22.10.2005) aici:
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
martha78 spune:
Angel lexi, sa speram ca nici maine nu va aparea ![]()
Ma simt f rau fizic si psihic...am avut o zi tare proasta
azi a trebuit sa fac 2 radiografii la interval de 5 min...ca asa-s unii doctorii cazuti in cap si in plus am o senzatie de apasare si presiune plus usturimea de care nu mai scap, nu mai stiu incotro s-o iau
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
anis spune:
Hai ca sunt buna de batut....
MADYN ..iubita acum am vazut
.sarcina usoara si un bebe cuminte ,care doarme noaptea
si sanatossssssssssss!!
Pupici si la voi celalate fete si cine stie cu ce vine Mos Craciun ![]()
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ioana81 spune:
Buna fetele sau mai bine zis helau helau si va pup pe toate(poate asa va dau cu bebei).
Am fost la ecografie azi si bebeul nostru este un punct. Asa m-am hotarat eu ca din embrion-cum ii ziceam inainte sa il numesc punct. Am fost super fericita cand am vazut ca e cineva la mine in burtica.
Floriciko, asa a inceput si la mine atunci cand a intarziat ciclul si aveam si eu dureri de sani mari-zic ca trecut de parca acum nu mai am, si pofte. Acum mi-au mai trecut poftele. Sper ca maine seara cand intru sa zici:" Inca nu au venit uratii aia pe la noi prin vizita". Iti doresc sa fie cu ochii!!!
Va multumesc de urari, suntem toti trei super fericiti, si asteptam sa declarati toate ca sunteti bortzoshele. Va pup pe toate!
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
floricika spune:
Ioana pup eu burtica ta, si pup eu punctul tau
. Ce sa zic? Uratii tot nu au venit
Sper sa iti dau aceeasi veste si maine
Nunta

!