Bebelusi de iulie-august 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 8

Giana spune:
Va multumesc mult pentru aprecieri!!!
Anka, Monica scaunul acela l-am luat de la o fata din Bucuresti.L-a adus din Ungaria si l-am cumparat cu 4 milioane.El e 7 la magazin.Este foarte putin folosit,dar sincer,nici nu se cunoaste.De fapt cred ca e nou nout.Nu stiu de ce l-o fi dat familia aia.Este superb.Si am economisit si niste banuti..
Mai are unul tot Chicco Mamma cu jucarie.Daca vreti va dau adresa de messenger.O gasiti sigur.Sau nr.de tel.Va trimite poze cu ce are,alegeti si vi-l trimite prin curier,daca nu stati in Buc.
Giana de
Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE

Giana spune:
medidenis este ID-ul pe messenger la yahoo.acum o gasiti.ii spuneti ce vreti si va raspunde.Este foarte corecta tipa.Am luat mai multe de la ea
Giana de
Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE

anis spune:
LA multi ani mai intai sarbatoritilot de nume, de NICOLAE!!
Eu sunt zombi rau, am ajuns cu febra azi noapte pana la 39.8...noroc ca a cedat pana la urma.Sotul meu a ramas azi cu mine acasa sa aibe grija de Ingrid ...ca sa ma pot reface si eu.
VAd ca pana acum febra s-a dus numai pana la 38 si scade cand i-au eferalgam.
Habar n-am de la ce am facut, am iesit ieri vreo 1.30 la cumparaturi pt mos nicolae, si cand m-am intors acsa a inceput sa ma usture un pic gatul si sa am frisoane...tare ciudat.
Ingrid e cam asa, ieri a facut 1 singura data kka, dar tot urat mirositor.Azi a facut dimineata si era tot urat mirositor.Nici nu stiu ce sa mai zic.E normal ,nu???Habar n-am.Ce sa fac???
Asta imi mai trebuia acum....aseara am vb cu dr, si mi-a zis ca am voie sa o alaptez..nu va zic a fost chin...eu eram varza si sotul mi-o aducea la san...a fost f greu...n-a, daca n-am invatat-o cu bibe...
Sunt asa de obosita....
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

svety spune:
La Multi Ani bebici, mamici si tatici!.
Noi ne-am trzit astazi, in zi de sarbatoare cu casa intoarsa pe dos, ca tati a lucrat pana la ora 1 la izolarea peretelui din camera lui BB Dani. Asa ca ne-am adunat cu totii in sufragerie, ca dincolo e covor de gips pe jos.
Apoi, ca sa se bucure mami, Dani a tras dimineata o KK de i-a trecut direct pe spate, pe noua pijamuta primita aseara... Spala BB-le, spala hainele
. Acum Dani a adormit usurat
din toate punctele de vedere, iar eu am lasat haosul din casa si stau la o ceasca de capuccino
, salutandu-va pe voi
mami de dani care azi se simte asa:
poze

Laura25 spune:
buna ziua!
La multi ani la toti bebelicii,mamicile si taticii care se sarbatoresc azi!!!!
Raspund cu intarziere, ca nu mai am timp de nimic. Sunt amandoi in perioada cand ii manaca si ii dor gingiile si sunt agitati si dorm putin si agitat, noaptea ma trezesc si de 2 ori pe ora.
Multumim mult pt complimente! Am mai pus poze noi in albumul ala, 5 luni.
Nu am apucat nici sa citescce ati scris. Daca vine soacra'mea cateva ore, intru sa vad ce mai e nou pe aici.
Pupici!
Laura de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

BB23 spune:
Buna ziua mamici si bebici.
Stiu, pentru cele care isi aduc aminte de mine, sunt neserioasa.Dar acum am internetul acasa.Voi citi cate ceva din ce ati scris voi si voi reveni cu un mesaj luuuung. Promit!

caterina71 spune:
Buna fetelor
La Multzi Ani tuturor bebeilor si parintilor ce poarta nume de sfant. Nicolete, Nicolai, sa fiti sanatosi si fericiti!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
http://community.webshots.com/user/caterina71

Katink spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!
Oana C, multumesc penstru sfat, o sa ne jucam si asa.
OOOOOO "lume noua", cum sa te uitam BB23 , am mai intrebat pe Irina de tine, dar spunea si ea ca nu mai stie nimica despre voi.
Sper ca sunteti bine si te asteptam la povesti. Cand ai nascut? Baietel, fetita? Numele puiului... Alaptezi? Sa ne spui tot, tot!
Anis, Alina... multa sanatateee!!!
Svety si Jokerbun venit la noi! Sa va traiasca pruncii!
[b]KULTAAAA ce faci mamicuto, ai ramasa conectat la aparatul ala? Ti-au scos firele? Ceva rezultate? Hai ca nu te las pana nu ne scrii cum te simti!!!
Merg sa mananc si apoi iesim la plimbarica.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Albinutzza spune:
BB23 bine ai revenit ...cum sa te uitam?!!
Eu te am si in lista de yahoo
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

caterina71 spune:
Am reusit sa citesc ce-ati mai facut in ultima saptamana, cat am lipsit. Noi, din pacate, am fost bolnavioare, asa ca pana azi am prestat continuu la Alexia. Sa va povestesc ce-am patit, orice sfat e bine-venit.
Alexia a fost banuita de displazie de sold la nastere, asa ca pana la 4 luni a stat in doi pampersi, de nici nu vroia sa auda de pusul pe burtica. Pe 30 noiembrie am fost cu ea la control la Grigore Alexandrescu, la un medic recomandat de pediatra ei. A controlat-o bine, ne-a spus sa-i facem masaje pe interiorul si exteriorul pulpitelor, pana la genunchi, sa-i facem masaj in talpa, si tot in talpa sa-i facem masaj si cu o periuta de dinti. Si ne-a spus ca nu are displazie de sold, dar sa-i facem o radigrafie la bazin. Am facut-o, iar pe radiografie nu era evidentiat nucleul de crestere de la piciorul drept. Asa ca n-avem voie s-o punem in fundic intre perne, s-o sprijinim in picioare cand o ridicam, trebuie ca ea singura sa faca toate aceste lucruri, cand se simte pregatita. Si trebe sa facem radiografie si la 6 luni, la 1 an si la 1 an juma. E, si dupa ce ca am patit asta, a luat din zbor, cat am stat sa intram la radiografie, ca in rest am intrat din curtea policlinicii rapid in cabinet la dr., un virus si noaptea a inceput sa tuseasca de se ineca, mititica, dar n-a facut febra. Dimineata, urgent la dr. ei s-o vda, asa ca fata a fost diagnosticata cu laringita acuta. Si am inceput din 1 decembrie cu Nurofen, Paxaladine si Peritol, si biata Alexia se stramba toata cand primeste medicamentele cu seringa. Azi-noapte a fost prima de la debutul bolii cand n-a mai tusit, asa ca am dormit si eu iepureste, pe langa ea. Deja mi-e groaza ca la sfarsitul lui ianuarie trebe sa-i facem iar radiografie si sa nu mai ia din nou virusi, ca nu mai vreau! Cam asta a fost saptamana noastra, sper sa nu mai am parte de asa ceva!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
http://community.webshots.com/user/caterina71