Bebelusi de iulie-august 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diu spune:

Uitai sa va spun ca Rebeca e din 04.08.2005 si are deci 4 luni.

Nici macar nu pot socoti cite saptamini am ca nu mi-a venit ciclul. Il asteptam cu pilulele linga mine sa le iau cum vine, ca nu cumva sa ramin...si uite de ce n-a mai venit. Dar nici nu merg anul asta la medic, ca doar nu demult am fost la control.. O sa ma intrebe; Ce problema aveti doamna serecut? Una mare d-le. O sa m-apuce risul sau poate . Ma rog, o sa-mi treaca.

Va pup.

diu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

@ anis....nu se poate "inchide" capi. 26? ca eu de chiauna ce sunt am postat acolo si imi cautam aici postarea si nu o gaseam....mi-a trebuit ceva sa ma dumiresc....am dat aici un copy si ma duc sa delete acum acolo

buna fetelor....

am inceput pe la 16.30 a va scriu....am scris o bucatica...si apoi s-a trezit bb meu...si de la 17, a inceput sa fie marait si somnoros, acum abia a adormit dupa ce mi-a plans aproape o ora de nu mai stiam de mine, si sunt si singura acasa....sotul e la lucru..........a fost o zi aproape perfecta pana acum....si intr-o ora m-a pus la pamant...pic de oboseala

am ajuns asa cu jumatate de ochi sa citesc din capt. trecut...mai pai aveti copii harnicuti cu intorsul pe de spate pe burtica.....niko al meu e putoare mare nici pe burta nu ii place daca sta 5 minute ma pot declara multumita....ca sa il tin cat mai mult pe burtica sa ii se intareasca musculatura, trebuie sa il tin pe picoarele mele pe burtica si sa il misc, "zgudui"... de intors se intoarce de pe spate pe lateral..uneori am impresia ca isi rupe gatul caci asa isi indoaie capul, da banuiesc ca este pt. echilibru
si incep iar sa il chinuie dintii....la noi e tot in ture....la 3 luni a avut crize de o saptamana, apoi pe la 3 juma iara de cateva zile....acum de 2 saptamani poate mai bine zabaleste tot isi roade manutele si de cateva zile iar crize de plans + muscat dar nu se simte nimic

sper sa fie totul ok...caci in 16- 18 plecam spre romania si nu as vrea sa am pe acolo probleme cu el

am vrut sa raspun mai amanuntit....am vazut ca sunt fete noi, dar acum mi-e prea somn....

va doresc o noapte cat mai buna!

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

nu ma lasa sa imi sterg mesajul postat din greseala la cap. 26 care de fapt trebuia aici sa fie

peca si niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Alina, Anis, multumim, sa traiasca si sa ne bucuram toti de minunile noatre fetelor!

, spalat, curatat, periat, asteotam sa se trecoare pe gaura cheii

WOW DIU!! sa ai o sarcina usoara, un bebelus cuminte si sanataos si o nastere mult mai usoara de data asta! pentru burtica si Rebeca mica

Peca, ,,, capitolele sunt inchise numai de moderatori, altcineva nu are cum sa inchida...
Ii facem si lui Niko galerie la dintisori!!!
Drum bun in Romania!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

DIU,superrrr!!! Esti o curajoasa!Sa ai o sarcina usoara si nasterea la fel! Daca nu asi fi facut cezariana mi-ar fi placut sa ma alatur voua,mamicilor de iulie-august 2006.Asa...mai astept un an in plus! Felicitari si multa,multa sanatate!!!

Multumesc mult fetelor care au citit poveste nasterii lui Dani si au apreciat-o.Nu este spectaculoasa cum am mai citit,dar pentru mine este foarte emotionanta si plina de iubire.

Azi am fost cam ocupata.Am luat cadouri de Mos Nicolae si Mos Craciun pentru Dani.Nu or sa incapa ele in ghetute maine...dar e ok I-am luat printre altele un scaun de masa (ca tot vreau sa incep diversificarea) Chicco Mamma cu jucarie.Sunt super incantata de el.Este extraordinar de bun...Am facut poze cu el in albumul de 4 luni.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, ma bucur ca s-a rezolvat cu kk. Acum mai asteptam doar dintisorul.

Alina, sanatate multa iti doresc si succes maine la control.

Diu, felicitari, esti curajoasa si puternica, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe2 minunat.

Mamini, cum a fost prima zi fara bunica? Mai aveti putin si veniti la Romanica.

Eu am intrat sa va pup de noapte buna. Fie-mea a fost extraordinara azi, trebuie s-o laud si cand e cuminte.
Acum ma duc sa vad daca nu a venit Mosu', ca stau cu cizmele in geam de la amiaz.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Diu, felicitari si sa va fie de bine!

bravo, Sara! a fost greu, Mona, noroc ca miine e zi libera si e tati cu noi, aoi 3 zile, iar week-end si apoi 4 zile si valea!

Giana, e un scump si un grasunel Dani, ce sta in scaunel...

Alina, sper sa fie bine cind mergeti acasa! si noi plecam pe 16.

M
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Hai ca parca am ceva ..scap de una..vine alta.
URGENT!!!!!!
Am febra 39 ,ii mai dau sa suga???EA papa numai san...si cu lingurita tot lapte de la mine.Ieri a primit putin Humana superlactozata pt diaree.CE FAC???

Raspundeti-mi urgent ca nu pot sta la pc..am frisoane...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diu spune:

Katink, Giana, Monai, Mamini, multu mult de urari! Sper sa fir totul bine. Va doresc si voua multa sanatate si la bebeii vostri scumpi!

O sa mai trec pe la voi.
Va pup.

diu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Anis,si eu am fost racita rau si am avut tot 39 de grade.Da-i linistita.Nu se intampla nimik.Si eu m-am stresat o gramada dar am aflat ca e ok si nu a avut nimik bb

Insanatosire grabnica

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput