Depilarea in timpul sarcinii

Depilarea in timpul sarcinii | Autor: LARYSSA

Link direct la acest mesaj

Buna,fetelor! Ce parere aveti? In timpul srcinii este daunator sa recurgi la depilatul cu aparatul care smulge firul de par?
Va multumesc, Laryssa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Nu,nu dauneaza.Eu asa ma fac de cand am ramas insarcinata si nu am avut nici o problema.Si o sa ma fac atat cat o sa mai pot pana imi creste burta!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buna fetele!
Si eu ma mai fac cu aparatul, cand tb sa merg la dr sau imi stau pe creier cele cateva fire rebele, dar epilatul cu ceara este de baza, ca tine mai mult si sunt si cam lenesa sa iau fir cu fir cu aparatul
Dar ca sa raspund la intrebare, nu este nici un pericol, daca tu suporti durerea e ok...doar crema epilatoare stiu ca nu e ok, contine nu-stiu-ce kestii toxice...

Cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaLaura spune:

Nu este daunator.Eu l-am folosit pe toata perioada sarcinii si nu am avut probleme.Ba chiar am observat ca imi crestea mai rar(asta datorita hormonilor). Pe perioada sarcinii a trebuit sa ma epilez de 4 ori cu aparatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Sunt curioasa cu ce o sa ne epilam in ultima luna de sarcina... Eu ma gandeam ca, la ultimul epilat, sa folosesc crema, dar daca contine chestii toxice... cu ceara s-ar putea sa fie o problema,desi sunt cabinete cosmetice unde se practica un epilat finut, iti ia putin cate putin, ma gandesc in special la zona inghinala, astfel incat sa nu te doara deloc.
Voi v-ati gandit cu ce o sa va epilati inainte de nastere?

Lily 18+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Da eu m-am gandit si am vorbit si cu cosmeticiana ma epilez pana in ultima luna inclusiv. Iar la sfarsit ma va epila ea inghinal total pentru momentul nasterii. Tocmai imi povestea cum isi intoarce ea clientele care sunt . Si mie imi creste mai putin de cand cu sarcina.

Mitza 11+
Copilul cu copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Lily are dreptate ca dupa sapt 32 nu mai avem voie chestii cosmetice, asa mi-a zis dr, nici tratamente si cred ca nici epilat cu ceara, posibil sa provoace contractii?....trebuie sa ne interesam intr-adevar...

Cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

ieri am avut si eu discutia asta cu cosmeticiana si mi-a zis ca ea a epilat gravide pentru nastere...si nu au avut nici un fel de contractii...mi-a zis ca daca te epilezi pentru prima oara cu ceara, da, s-ar putea sa doara si sa declanseze, dar asa...la epilat cu ceara frecvent....eu mai aveam un pic si adormeam ieri la epilat...cred ca depinde si de sarcina...mie spre exemplu acum imi creste parul mai repede decat inainte...aaa, si la prima sarcina nu am suportat sa ma epilez cu ceara ca ma dureeeeaaa...acum nu...

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput