Despre Familia Regala Romana

Despre Familia Regala Romana | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

Acum 3 ani am citit "Memoriile Reginei Maria"; inainte de asta nu ma interesa prea mult Monarhia Romana, dar dupa aceasta lectura am citit mai multe despre ea si am descoperit o altfel de istorie a romanilor, diferita de ceea ce am invatat din manualele comuniste.
Pana acum s-a mai scris la "povestile batranilor" despre Familia Regala Romana; va invit sa dam aici link-uri spre articole despre ea si sa discutam pe marginea lor daca doriti.
"Vedeta" familiei regale a fost fara indoiala Regina Maria;a fost sotia Regelui Ferdinand, sub a carui domnie s-a infaptuit Marea Unire din 1918; au avut impreuna 6 copii-Carol (Regele Carol al II-lea,tatal Regelui Mihai), Elisabeta, Marioara, Nicolae, Ileana si Mircea, care a murit cand avea 2 sau 3 ani. Articolele despre Casa Regala din "formula as" o au in centrul atentiei pe Regina Maria si pe copiii ei;puteti sa le cititi la urmatoarele adrese:
www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=693&&idart=6806&&numecap=Spectator&&cc=regina%20maria" target="_blank">Regina de pe malul marii
www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=404&&idart=1354&&numecap=Societate&&cc=regina%20maria" target="_blank">Parfumul Reginei Maria
www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=582&&idart=4584&&numecap=Regii%20si%20reginele%20Romaniei&&cc=regina%20maria" target="_blank">O iubire interzisa
www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=554&&idart=4015&&numecap=Societate&&cc=regina%20maria" target="_blank">Enigmatica Principesa Elisabeta
www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=545&&idart=3845&&numecap=Societate&&cc=regina%20maria" target="_blank">Mignon
www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=520&&idart=3360&&numecap=Societate&&cc=regina%20maria" target="_blank">Printul Nicolae
www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=692&&idart=6793&&numecap=Spiritualitate&&cc=regina%20maria" target="_blank">Pe urmele Maicii Alexandra, in America
www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=597&&idart=4879&&numecap=Societate&&cc=regina%20maria" target="_blank">Povesti de iarna, cu domnite si regi
Lectura placuta!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.