Pui la cuptorul cu microunde?

Pui la cuptorul cu microunde? | Autor: Leditia

Link direct la acest mesaj

As vrea sa fac un pui la cuptor,dar am doar cuptor cu microunde.A facut cineva si i-a iesit bun?Ceva sfaturi?
Aaa..puiul as vrea sa-l fac de Craciun.
Pupici cu lipici.

Sarbatori fericite tuturor!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Am facut si eu pulpe la grill si vreau sa zic ca a fost cea mai "talpa" carne de pui mancata vreodata!!
Atat de tare a fost ca nici prin cap nu-mi trece sa repet aceasta experienta...
Stiam de la o colega ca ies bune, atat pulpele, cat si aripile, dar eu am avut un esec total!
Nu stiu motivele, dar iti recomand orice altceva in afara de MW!!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off Doamne...inseamna ca trebuie sa ma car cu puiul si toate cele pe la prieteni sa-l fac.
Credeam ca se poate..de fapt nu..speram eu asa sa se poata..
Mersi mult de raspuns.
Pupici cu lipici.

Sarbatori fericite tuturor!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu il fac intotdeauna la cuptor si nu am avut probleme niciodata cu el, ci dimpotriva.Eu cuptorul traditional il folosesc destul de rar, doar la prajituri, cozonaci, paine si prea putine inca.
Eu cred ca secretul puiului la cuptor e sa nu il pui la o temperatura foarte mare la inceput.Eu de obicei il pun 10 minute la 450-500ª, dupa care il pun la temperatura mare.Nu il tin un anumit timp, ci ma uit prin geam si depinde de cad se repede se face, conteaza daca e mai mare sau mai mic.
Eu zic sa incerci unul inainte de Craciun si asa poti sa iti dai seama mai bine.Trebuie sa ai rabdare si sunt sigura ca iti va iesi un pui .
Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by olim

Eu il fac intotdeauna la cuptor si nu am avut probleme niciodata cu el, ci dimpotriva.Eu cuptorul traditional il folosesc destul de rar, doar la prajituri, cozonaci, paine si prea putine inca.
Eu cred ca secretul puiului la cuptor e sa nu il pui la o temperatura foarte mare la inceput.Eu de obicei il pun 10 minute la 450-500ª, dupa care il pun la temperatura mare.Nu il tin un anumit timp, ci ma uit prin geam si depinde de cad se repede se face, conteaza daca e mai mare sau mai mic.
Eu zic sa incerci unul inainte de Craciun si asa poti sa iti dai seama mai bine.Trebuie sa ai rabdare si sunt sigura ca iti va iesi un pui .
Multa bafta.



Mersi olim.
Imi poti spune cum il faci tu?Il pui in vas de yena acoperit sau neacoperit?Pui ceva apa in vas?Eu la cuptor normal il faceam pe sticla sau umplut.Acum vreau sa-l fac simplu,in punga aceea de la knorr(sper sa nu gresesc)nu cred ca merge la microunde.Am vazut o reteta faina si tare as fi vrut s-o fac si eu de Craciun.Dar n-am cuptor normal ci doar din asta.Iese copt si inauntru?Ca la microunde se patrunde bine pe margine..
Mersi mult.Astept sugestii
Si da,cred ca fac unu inainte de Craciun sa n-o dau in bara in seara de Craciun si sa ma necajesc in caz ca nu iese.
Pupici cu lipici.

Sarbatori fericite tuturor!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Eu fac puiul la cuptorul cu microunde. Asez puiul in vas de jena, asezonez cu mirodenii, putin ulei de masline si cateva picvaturi de lamie, de obicei adaug si ceva legumne, acopar cu folie speciala sau cu capacul vasului, il las cam o ora. Este foarte gustos si fraged.
Am facut tot la microunde un curcan intreg, de 5 kg, l-am asezat in punga de plastic speciala pt microunde, curcanul l-am umplut in prealabil cu legume si orez.A iesit demential....


Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by cybip

Eu fac puiul la cuptorul cu microunde. Asez puiul in vas de jena, asezonez cu mirodenii, putin ulei de masline si cateva picvaturi de lamie, de obicei adaug si ceva legumne, acopar cu folie speciala sau cu capacul vasului, il las cam o ora. Este foarte gustos si fraged.
Am facut tot la microunde un curcan intreg, de 5 kg, l-am asezat in punga de plastic speciala pt microunde, curcanul l-am umplut in prealabil cu legume si orez.A iesit demential....


Yasmeen



..yupiii ce ma bucur ca se poate!
Cum e punga aia?Adica chiar asa se cheama?Ca eu nu tin minte sa fi vazut vreodata prin carrefour pungi speciale pt cuptoru cu microunde.Dar ma mai uit cand o sa ajung..
Te pupic dulcic.Si mersi mult de tot.

Sarbatori fericite tuturor!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

0Eu il fac fara punga caci aici nu sunt.
Dupa ce condimentez bine puiul , il asez intr-un vas de yana, unde fac in prealabil sosul in care se va prajii.Putin ulei, 3-4 catei de usturoi taiati in jumatate, un pahar de vin alb si o cana de supa de pui( sau din cuburi).Cand am mai mult timp las puiul in frigider in acest sos cam 2 ore si apoi il bag la cuptor.
Ai vazut ca se poate face puiulsi e chiar destul de usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu il fac la cuptor cu microunde nu de alta dar celalat tip nu avem deloc.Eu il pun intr-un vas apoi pun toate mirodeniile, apa, ulei, nu-l acopar nu nimic si la temperatura de 275.il las cam juma de ora apoi ma uit la el il mai intorc si gata se face.La fel fac si cu iepurele la cuptor.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Fetelor multumesc din suflet!M-ati scos din incurcatura..mersi inca o data
Pupici cu lipici si Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
PS.Eu tineam cuptoru doar pt a incalzi mancarea,pt o pizza sau o mamaliga,da' ma bucur enorm sa vad ca se mai poate face si altceva la el..
O sa fac unul pana in Craciun si va spun cum a iesit.

Sarbatori fericite tuturor!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Eu folosesc cuptorul foarte mult, iar economisesti cu el, deoarece pana se incalzeste cuptorul traditional, in celalat mancarea e aproape gata.Totul e sa te obisnuiesti cu el.Eu am facut si prajitura in el si a iesit super buna.
Asteptam sa vedem cu ti-a iesit puiul si poate ne dai si noua reteta speciala de sarbatori.
O duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput