Bebelusi de martie - aprilie 2005 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ana71 Tocmai iti admir copilasii in poze. Raman la parerea veche, imi plac la nebunie piticii tai

Ninocikap Avand in vedere ca e alcool in lingurita, e o oarecare protectie, dar eu nu-mi impartasesc copii iarna asta.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mai fetelor... de duminica Alex e ragusit destul de tare...nu mai stiu ce sa ii fac.. ca nu are febra, nu il doare in gat dupa cate imi dau eu seama.., nu tuseste..., doar raguseala... i-am dat niste Panadol, dar nu vad nici o imbunatatire...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Nino, cind Mara a fost ragusita pediatra i-a recomandat Nurofen, dimineata si seara, cite 2,5ml. Abia dupa 2 zile de tratament i-a trecut.
Sanatate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rp multumesc frumos de raspuns.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - tttt, era Polonia...
Da' ai dreptate, acum imi aduc aminte de mastile pe fata ale chinezilor...

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

LA MULTI ANI! NINO SI ZUZUNAKI! si tuturor bb-ilor, mamicilor si taticilor care poarta numele de NICOLAE sau NICOLETA!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Multumim mult fetelor pentru complimente. Nu-i asa ca e tare placut cand iti lauda lumea puiutii?

La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc ziua numelui astazi! La multi ani fericiti Ninocikap si Zuzunaki!

Rrox, tu stii ca daca bb-ii sunt vaccinati doar anti rujeolic la 9 luni necesita revaccinare la 15 luni? Eu am inteles ca doar in cazul trivaccinului (ROR) e necesara revaccinarea asta la 15 luni. Victor a facut AR -ul la 9 luni si cateva zile, a facut o reactie tare urata si nimeni nu mi-a spus ca trebuie revaccinat (decat in campaniile scolare din clasa 1). Pediatra lui Eva, cu care am vorbit ieri i-am zis si de Victor si mi-a zis ca, mai ales facand o reactie atat de urata, e imun.

Ninocikap, si Eva a fost ragusita cateva zile acum vreo 3 saptamani (fara sa tuseasca sau sa faca febra). Eu am fost la dr. cu ea pentru ca am un fix al meu cu laringitele. Dr. m-a sfatuit sa-i pun un prosopel cald in jurul gatului (uscat), binenteles urmarind-o cu mare atentie sa nu se sufoce cu el si sa-i dau peritol (5ml/zi) un antialergic si de 2 ori pe zi cate 5 ml Panadol. I-a facut si o injectie cu dexametazona (hidrocortizon). Dar cred ca totusi a cam exagerat cu medicatia (si el ca si mine e speriat de laringite, de fapt nu atat de ele cat de o posibila evolutie a lor). Oricum urmareste-l sa nu inceapa sa tuseasca sau sa aibe probleme de respiratie (atunci de urgenta la medic). De cele mai multe ori raguseala trece de la sine in 2-3 zile. Sanatate multa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANT DE NICOLAE SI DERIVATELE!Cu mentiune speciala,bineinteles,pentru zuzu si nino,sa fiti fericite,iubite,sanatoase si voi si familiile voastre si ferite de necazuri!

gabrianah,felicitari ptr.multiplele realizari,vad ca s-a pus gabriel sa va uimeasca!
andira,nu te inseli,ti-a raspuns deja rrox.
rrox,cand e vorba de statistici legate de Romania,cred ca numai sus,la catastif,suntem contorizati corect,caci Reuters anunta 4000,iar noi oficial sub 3000,undeva pe la 2900!
nino,eu zic sa va indreptati gandul curat si o rugaciune catre Cel de Sus,si sa lasati impartasitul pentru anul viitor,cand sa speram ca nu mai exista pericole de sanatate!Credinta conteaza,nu ritualurile;stiu oameni de o deosebita rautate structurala care respecta intocmai ritualuri si posturi si nu as schimba locul cu ei...
Si inca ceva;Alexut raguseste des in urma eforturilor vocale,prima data ne-am speriat,nu cred ca va amintiti ca l-a tinut o saptamana si i s-au recomandat antibiotice pe care cataroaica de ma-sa nu i le-a administrat.I-a trecut aproape de tot dupa 2 zile de Panadol,2,5ml*2,restul de 5 zile ramanand cu o usoara inflexiune sexy
Azi noapte ne-a cadorisit cu o noapte alba de plans intre 12 si 5/30 dimineata,plans ciudat,parca era strangulat,de ma bagase in toate spaimele ca face spasm laringian.Il pasam de la unul la altul,in brate sau pe canapea nu zicea nici pas,cum il puneai in patut incepea iar tragedia.Mi-a trecut prin cap ca a facut vreo alergie la branzica data,dar azi a avut scaun tare,ori eu stiu ca la alergii apare diaree,rash,eritem cutanat etc.Pe la 4 m-a trimis Marius cu forta la culcare,ca izbucnisem intr-un acces de plans isteric ce nu semana deloc a mos NicolaeA ramas el sa-l adoarma,iar de la 5:30 la 6:45 a dormit si el saracul,apoi s-a dus la serviciu.Azi dimineata,Alexut cumintenia pamantului:s-a sculat la 9 zambitor,a papat excelent,s-a bucurat la pungile gasite langa ghetute,s-a jucat cu jucaria muzicala si cu avionul cu pilot,a cotrobait prin pungile cu hainute,n-a protestat defel si a adorimit imediat in balcon-unde se afla si acum-ce mai,zici ca era alt bebelus.Si se sculase la 9.Si eu la fel,dar parca am creierul lichefiat...Trebuie neaparat sa sparg cumva cercul asta vicios care ne distruge pe toti trei,ne apropiem de 8 luni de chinuri nocturne,cu doar 6 saptamani de somn 9-10 ore pe noapte,pe la 4 luni.Sunt zombina,ce sa mai spun de sotul meu,ne balbaim amandoi.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Si la noi a venit Mosu' aseara...dar Alexandra nu a prea bagat in seama cadourile , i-au placut doar pana cand au fost frumos impachetate...si atat
Dar e pe drum dintisorul nr.4! deja e un pic crapata gingia...asa ca...marailei, somn agitat, un pic de febra...

Va pup si mai revin

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ninocikap, si noi am mai avut episoade de raguseala, cand stateam mai mult afara, sau era mai frig, dar trecea de la sine in maxim doua zile. Daca vezi ca nu-i trece, totusi, mergi la doctor. Sanatate multa lui Alex!
Mamacita, imi pare rau sa aud ca Alexutu inca are episoade nocturne de trezire. Pe noi crizele astea ne-au incercat ziua, asa ca stim ce inseamna! Eu cred ca il necajesc gingiile. Mai incearca sa-l dai cu Calgel. Eu doar asa reuseam sa-l linistesc pe Stefan. Succes!
Gabrianah, felicitari pentru Gabriel!
Am mai pus niste pozici, in albumul "9 luni", daca avti timp si placere la vizionat!
La noi a aparut o lipsa a poftei de mancare, de vreo trei zile. Tot am spert ca portocala o sa-i faca pofta de mancare dar nu prea a fost asa. Speram sa fie o chestie pasagera si o pun tot pe seama gingiilor cele prea umflate, de acum ! Portocala poate face scaunul moale? Parca asa stiu si Stef a avut azi-dimineata asa si eu sunt ingrozita de scaunele astea diareice.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput