Ce gatim azi ????????(20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

azi
omleta cu ardei si rosie
ness
supa crema de legume + mazare (adik de fapt era supa care am bagat-o la blender) cu paine prajita ca nu am gasit crutoane
zacusca sau ceva asemanator ca am facut cu vinete coapte si congelate.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pulpa de porc cu sos roquefort si in sos deceafa in sos de rosii.
Este sotul acasa deci mancare multa si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Am intrat doar sa spun ca e foarte bun tortul cu un ou-reteta de la Aime.Este vorba de foetaj(aluat frantuzesc)gem acrisor si frisca...Yammy!

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Dqniela (Danyce) si eu fac ciorbitaza de pui cam tot asa, ca in ardeal, dar pe deasupra eu pun si putina mazare.

Eu fac azi orez cu sos de carne de porc, il fac foarte simplu si asta-i si idee pt Lena ce sa faca din carne de porc, eu tai (am vreo 5 bucati mari de snitel si nu vreau sa fac snitel) carnea cubulete, o condimentez bine, o prajesc sub capac, apoi adaug usturoi tocat asa nu foarte marunt(tocat nu zdrobit) si o conservutza de sos de rosii(de cea mica rotunda) si vreo 2 bucati de praz taiat rondele(fiindca io pastrez prazul la congelator nu mai pun si apa dar daca prazul e proaspat se pune putin de tot apa) si mestec si las la foc mic sub capac sa se moaie prazul, pun si un cub de concentrat de pui sau vita(ce am) boia, piper(cat mai putine condimente cat mai bine) si las sosul sa se faca.
Intre timp fierb orezul.
Cand este gata si orezul si sosul , amestec orezul cu sosul si le servim cu sos de cilli dulce(Lena asta-l gasesti in toate supermarkturile, eu il iau din edah.
Voila, ce simplu, si e si foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mie azi mi-e o pofta nebuna de banala ceafa de porc la gratar cu cartofi prajiti si castraveti in otet. Uite-asa !! Si ce daca ingrasa ?

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ciorbita de pui si friptura de pui la cuptor cu garnitura de pilaf.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

spaghete cu ton

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

pastrama de oaie si friptura de berbecut cu mamaliguta.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

shaworma

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

varza acra( de la Lidl) cu cirnati si putin bacon

Mergi la inceput