De curand dr m-a trimis la un cabinet de analize sa fac Ac
fosfolipidici. Nu inteleg ce e acest sindrom, cum ar trebui sa iasa analizele sa nu fie acest sindrom si daca este ce e de facut?
Eu am 5 sarcini pierdute si sunt gravida in 20 sapt, iar medicul mi-a dat tot felul de analize de facut sa evitam vreun necaz de data asta. Am facut si cerclaj si stau cuminte in casa.
Pupici si sanatate!
Bobo si bb de 20 sapt.
bobo, intra pe site-ul dr. Tutunaru si dai cautare la intrebari!Eu nu sunt capabila sa explic
Uite un link catre ce te intereseaza. S-a discutat mult despre acest subiect la mamici aspirante. 
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43562
La analizele de trimestru III si eu am avut analizele proaste (coagulograma) si anticorpii antifosfolipidici si se suspecteaza asa ceva, dar suntem ok si eu si bebitza si asteptam sa ne cunoastem.
Bee
si Fetitza
Buna Bobo9,
si eu am acest sindrom; noi intram maine in trimestrul doi de sarcina si totul este sub control. Si eu am o groaza de analize de facut. Daca ai intrebari sau te pot ajuta, te astept.
eu ma pregatesc luni de cerclaj dar sper sa fie bine
Sanatate tie si bebelusului tau
Mihaela
11+ (maine 12)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
Dragi viitoare mamici,
Am o prietena f buna care a avut aceeasi problema ca si voi si care acum are o fetita sanatoasa si frumoasa de 11 luni.....Malina, o mandrete!!!
Ea a cumparat mai multe cutii de Clexane 20mg/0,2ml x 10 fiole si acum nu mai are ce face cu ele!(expira in 06.2006)!
Daca cineva dintre voi are nevoie de acest tratament imi poate trimite un PM si o pot pune in legatura cu prietena mea care vrea sa le doneze unei gravidute, viitoare mamici care trece prin aceasta problema.
Kikiriki
27+ cu
Luana
Kikiriki
Va multumesc tuturor pt mesaje, dar tot nu am inteles ce riscuri sunt si ce inseamna acest sindrom.
Mihaela eu am facut deja foarte multe analize si toate au iesit bine, acum astept sa primesc rezultatele analizelor despre ac fosfolipidice.
Sunt ingrijorata de rezultat si ma gandesc ca pana la rezultat sa nu am probleme cu sarcina. Am 21 sapt, am cerclaj facut la 14 sapt.
Kiki multumim pt oferta voi apela la tine daca e cazul, cam pe 22 decemb.
Bobo si bb de 21 sapt.
pupici!