Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86
Raspunsuri - Pagina 6
bety spune:
Simo - Liana e smechera si iute de mana: mi-a raspuns la mesajul cu laudatorii care au fugit toti in Oltenia, cu "titi in Craiova"; dar eu...ochiul soacrei vazui repejor! ![]()
Amely - cred ca de la plante! Si eu cand am avut perioada "verde" aveam cm redus cantitativ.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Liana30 spune:
hoatza ?????ha?????????
ete ca ma prinsasi...eiiii facui si io la impresie...na...

"titi" in traducere olteneasca tatze muica....
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Madana spune:
Si am mai invatat ceva de la tine Liano. 

eee .... eee ... cum e ? .... e bine? 

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Amely spune:
Madanutza, stiu ce-ti umbla prin capsor, da' nu-i asta, crede-ma...nu ca nu mi-as fi dorit... sau tu te refereai ca o cantitate mai mica nu inseamna neaparat dereglare?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Simo, Betty, m-ati mai linistit... offf ce bine e sa vorbesti cu oameni care te inteleg... Cred ca daca nu v-as avea pe voi fetelor as lua-o razna la propriu...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
simonette spune:
Lianooo, te-am prins ca nu cetesti tot!!! Pe pag.3 am intrebat si iou ce-i cu "titi" asta..si tu nu imi raspunzi! Si ti-am mai scris ca imi retrag cuvintele, iar tu ii tragi inainte cu bla, bla, bla
Amely spune:
Beeey, vreau si io sa inteleg ce-i cu titi, e nume sau...alte alea
![]()
Pozici cu noi
simonette spune:
Valeleu!!! Iar am dat cu
in balta! Nu, fato...am vrut sa zic, ca tu chiar cetesti tot!!! Am dres-o???
Amely spune:
Io-s mai blonda...
tot nu pricep!
Pozici cu noi
Liana30 spune:
simo ha...ha..nu mai prins asteapta si ai sa vezi ca nu'i asa..io am raspuns ..........
amely alea sunt 

....
se apre ca o sa va contaminez pe toate..

asa e muica ai invatat bine de la mine..asa ca tine'o bine..tot asa..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"