Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi -86

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Simo - Liana e smechera si iute de mana: mi-a raspuns la mesajul cu laudatorii care au fugit toti in Oltenia, cu "titi in Craiova"; dar eu...ochiul soacrei vazui repejor!
Amely - cred ca de la plante! Si eu cand am avut perioada "verde" aveam cm redus cantitativ.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hoatza ?????ha?????????
ete ca ma prinsasi...eiiii facui si io la impresie...na...

"titi" in traducere olteneasca tatze muica....

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Si am mai invatat ceva de la tine Liano. eee .... eee ... cum e ? .... e bine?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Madanutza, stiu ce-ti umbla prin capsor, da' nu-i asta, crede-ma...nu ca nu mi-as fi dorit... sau tu te refereai ca o cantitate mai mica nu inseamna neaparat dereglare?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Simo, Betty, m-ati mai linistit... offf ce bine e sa vorbesti cu oameni care te inteleg... Cred ca daca nu v-as avea pe voi fetelor as lua-o razna la propriu...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lianooo, te-am prins ca nu cetesti tot!!! Pe pag.3 am intrebat si iou ce-i cu "titi" asta..si tu nu imi raspunzi! Si ti-am mai scris ca imi retrag cuvintele, iar tu ii tragi inainte cu bla, bla, bla

Mergi la inceput

Beeey, vreau si io sa inteleg ce-i cu titi, e nume sau...alte alea

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Valeleu!!! Iar am dat cu in balta! Nu, fato...am vrut sa zic, ca tu chiar cetesti tot!!! Am dres-o???

Mergi la inceput

Io-s mai blonda... tot nu pricep!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

simo ha...ha..nu mai prins asteapta si ai sa vezi ca nu'i asa..io am raspuns ..........

amely alea sunt ....

se apre ca o sa va contaminez pe toate.. asa e muica ai invatat bine de la mine..asa ca tine'o bine..tot asa..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput