bebelusi de iulie-august 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 4
emaaimee spune:
Monical-sa iti traiasca bb.Vezi ca ti-am trimis un mesaj f imp prin mail.e f urgent.
decu fundita
Iaca poze
anis spune:
OFFFFFFFFFFFFfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff........
Azi noapte iar a facut kka urat mirositor, iar acum a facut fara miros,dar cu mult mucus ,ca albusul de ou....iar Ingrid de la ora 9 face numai asa...auuuuaiiiii auuuuuu aiiii si e cu pumnul in gura non-stop, acum e aproape sa atipeasca un pic.
I-am mai pus mana in gurita, ma inteapa clar...faza e ca la san a inceput sa muste...am patit-o aseara...cred ca o mananca f tare gingia.
Nu stiu ce sa fac cu diareea asta, sa o las in pace (fiind de la dinti) sau sa ii dau tratament...incerc sa dau de dr...dar vad ca nimik...
Ce ziceti sa fac??Sa ii iasa dintele ala...desi mai are inca 3 care cresc ca ma innebuneste si ea saracutza sufera ..desi mai uita din cand in cand si se mai joaca...
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Anis si Sara e turbata de azi dimineata. Am trimis-o cu taica-sau la plimbare, eu am facut putin curat si fug sa-i ajung ca e soare frumos afara. Parerea mea e sa-i dai medicamentul, chiar daca e de la dinti diareea, trebuie ajutata sa-si revina cu burtica. Ai grija sa nu se deshidrateze.
Si Sara musca de sfarc de cateva zile si-mi vine sa ma urc pe pereti de durere, asa cu ciuda o face. Mi-e mila de ele, la a mea nu se vede nici un semn cum ca ar aparea vreun dinte, doar ca musca orice prinde.
Offfffffffffffff, vorba ta. Abia scaparam de colici si am inceput cu dintisorii. Oare ce ne mai asteapta?
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
anis spune:
Asa e MONAi ,de abia am scapat de colici si am intrat in dintisorii
Acum citeam in Spock..mucusul e de la diaree...nu inseamna si altceva.. macar atat.Deci are diaree in continuare.
Dr Spock ,spune asa ; " exista f adesea forme usoare de diaree prelungita la copii mici ,cauzate in general de alimentatie.Copilul se dezvolta bine si nu se simte bolnav.Diareea poate apartea spontan,constand in 3-5 scaune moi si urat mirositoare pe zi (desi poate copilul a avut un scaun normal dimineata).Scaunele pot contine mucus sau alimente nedigerate.Pofta de mancare e in continuare buna, copilul e activ si se joaca.De obicei ,diareea se vindeca singura treptat, iar f adesea e ameliorata de reducerea sucului de fructe din alimentatie."
Eu ce sa zic..ii dau doar san...eu am mancat acum 3 zile mazare..poate de la ea e indigestia...dar tot dintii ii vad eu ca problema..
Deocamdata vad ca ea papa normal..
Care sunt semnele de deshidratare??
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ella2000 spune:
SA CRESTI MARE ANDREI NICOLAE!!!!!!
Bun venit fetelor Diana si Mirela!sa creasca mari bbi!
Ei, vad ca trebuie sa-mi incarc bateriile pentru perioada cu dintisori... Anis, eu i-am dus Iuliei scaunul la analize cand ni-a facut asa ... dar nu a fost nimik ... iar cu mazarea... e posibil, eu am mancat fasole verde si mi-a facut circ, dar nu diaree.....MonaI...inca nu stiu cum musca de sfarc ...IUlia nu mi-a facut asa nicidata nici cand avea dintii aproape toti!
Ankak, bravo! ai reusit cu pestele si cu sotul e bine! sa fiti fericiti! chiar m-am uitat ieri la pozele voastre !...
Monica, bafta in continuare... fii tare!
noi avem program de curatenie si apoi sa merg la o firma sa duc o oferta si nu stiu ce fac cu fetele... le iau cu mine! ce-o sa zica cei de-acolo? o sa vad...
Paula e mai bine...
acu va las in speranta ca aceasta zi va va aduce numai clipe frumoase!
Pupici
Ella si printesele ei :Paula si Iulia
Katink spune:
Buna fetele!
Ups! Monica, imi pare rau ca am avut gura aurita , dar lasa ca daca sta acuma asa mult probabil mai vine la primavara .
Rezita! Suntem alaturi de tine, mai e o zi si pleacaaaaaa!!!!
Diana Mirela, bine ai venit la noi. Sa iti traiasca puiuta!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Katink spune:
Pentru cine vrea sa ajute - in caz ca nu ati vazut - s-a facut un apel la noi pe prima pagina
quote:
Originally posted by adrianafedorca
buna fetelor, ce faceti? eu sunt o mamica de martie-aprilie 2005, vreau sa va rog daca puteti sa donati si voi niste banutzi , cat puteti voi, pt alina, are nevoie de o operatie in belgia la ochi...mai multe detalii gasiti aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=3 , orice suma e bine venita, operatia costa numai 4000 euro , ank starnge banii de la fetele din strainatate iar eu strang banii aici in romania, deci daca puteti dona niste banutzi va dau nr mele de tel si adresa si vedem noi cum facem , pupici multi
Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA
Mamini, eu am primit adresa Ancai pe PM, tu ai primit o adresa de cont?
Cu cont imi este mai usor si mai sigur ca ajung, decat cu plic...
Oricum eu am mai trimis banuti in plic si mereu au ajuns, dar am trimis numai in Germania... nu si in exterior, tu cum trimiti?
Pupici,
Katink spune:
Gata Mamini, am vorbit cu Anca, eu ii trimit in plic... plecam acuma la plimbarica si punem plicul la posta.
Pupici,
anis spune:
Am reusit sa vb cu dr.Se pare ca e de la dinti diareea sau e o forma virala usoara.A zis ca daca ea papa la fel, e vesela, cea ce si e, sa o las in pace si sa mna rog sa-i iasa dintele mai repede. asa ca-i fac galerie dintisorului, e vb de incisivul de jos...
Aaa si sa-i dau completare Humana HN sau Nan hipolactozat..asta ca sa nu cumva sa se deshidrateze..hahahhaaha acum incepe distractia...ca daca ii dau cum i-l dau..ca bibe nu vrea...Cu linguritza??
Ehee...tot ziceam eu..ca dcaa se iveste vreo situatie de bibe..si uite-o ca o am..da e nu vrea bibe...