bebelusi de iulie-august 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
MONAI spune:
Anis, bine macar ca ai reusit cu lingurita, eu nici asa nu am prea mare succes. De cateva zile ii dau suc de morcovi, nu cred ca papa 5 ml, maine voi incerca cu suc de mere. Nu stiu cum va fi la mine cu diversificarea asta, dar presimt ca durereeeeeee.
Va pup si eu, ma retrag la depou.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
mamini spune:
MonaI o sa ninga si acolo, mai ai putintica rabdare! problema aici este ca nu se mai termina, pina in aprilie-mai e tot iarna e si frig...nu e prea frumos, iti pierzi rabdarea...
noapte buna!
M
Katink spune:
Buna seara! Daca nu cumva vorbesc singura la ora asta vad ca toate ati plecat la "depou" cum bine zici Mona
Emma doarme si am intrat sa vad ce ati mai scris .. dar ati avut un spor zilele astea...
Adriana, bun venit in Germania!!! Ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca la prima vedere va place aici. Daca ai intrebari nu ezita sa ma intrebi si plus de asta poti intra si pe forumul fetelor din Germania, suntem multe si de treaba
Anis, sper sa isi regleze Ingrid stomacelul si sa iasa mai iute dintisorul Intram si noi in galerie!
Monical, e bine si la kg si la cm, stai fara teama, atata timp cat ia in greutate si e vioi copilul este bine, nu te stresa. sa iti traiasca!
Monai, Andre_ea si - si cine mai este in clubul zombi - ma alatur si eu voua, de cateva nopti si Emma se trezeste des, nu imi dau seama de ce, mananca la fel ca si pana acuma ziua, numai noaptea cere mai des, sau mai bine spus se trezeste, o aud cum chitaie, si cand merg la ea o gasesc cu ambele manute in gurita.
Am incercat sa nu ii dau san de fiecare data cand chitaie, de teama sa nu se obisnuiasca asa, si ii dau suzeta, tace si adoarme, dupa o ora iar chitaie, atunci ii dau san, dupa inca o ora iar o gasesc cu manutele in gurita, ii bag suzeta... dupa inca o ora iar si atunci ii dau san si iaca asa trece noaptea
Maine implinim si noi 4 luni! Fete mari de acuma!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Katink spune:
Mamini, am citit ca a plecat mama ta. Sa nu fi trista ca va revedeti in curand.
Kulta, nu ne-ai mai scris nimica, cum ti-au iesit analizele? E totul bine?
Valcampan,bine ai revenit! Iti doresc sa iti dea Dumnezeu putere sa iti cresti baietelul.
Monica, bine ca ai scapat!
Gata, acu la majorat va mai vedeti Eu zic poate se mai schimba acuma ca a devenit bunicuta, sau nu e nici o speranta?
Cat despre intorsul la san, cica cei intorsi la san deoache Asta e asa "de babe", explicatia stiintifica nu o stiu...
Pupici,
Katink spune:
Pisicut, mi-am amintit ca zilele trecute ne intrebai de rostogolit.
Ei bine nici Emma nu se rostogoleste, si noi la fel facem, punem jucarele in jurul ei, mai apuca ea una din stanga, un din dreapta, sa intoarce asa pe o parte - dar nu mereu - dar de rostogolit de pe spate pe burta nu a facut pana acuma, si maine implineste 4 luni.
In schimb de pe burta pe spate, s-a intors de 2 ori, si atunci zic eu ca accidental, nu stia ce face...
Ma gandesc ca poate de acuma de la 4 luni sa inceapa rotogolirile...
In schimb si-a perfectionat statul pe burtica, nu se mai sprijuna pe brate, ci pe piept si manutele intinse in fata apuca ce e in jurul ei.
Monica, felicitari, deja sta Mihnea in fundulet zici Baiat mare, bravo!!
Va las, vad ca sunt singurica pe aici, noapte buna si pe maine!
Pupici,
valcampan spune:
Azi am fost cu David la schitul Darvari, unde a fost si botezat dealtfel, pt a a-l impartasi. Cind am intrat cu el in biserica el a inceput sa gingureasca destul de tare la mine in brate si mie imi era groaza caci toti se uitau spre noi, unele doamne mai in virsta chiar se incruntau. Nu ne-a dat nimeni afara si eu am stat la impartasit cu David. Piinica pe care a primit-o David tot incerca sa o dea cu limbuta afara pt ca nu stie sa manince. Habar nu avea ce sa faca cu piinica dar eu i-am tot bagat-o impingind-o usor in gurita pina cind s-a prins de smecherie si a inceput sa o molfaie. Era atit de frumusel cu ochii mari albastrii caznindu-se sa manince.Apoi in masina a inceput sa plinga atit de tare de foame de credeam ca o sa faca nasul accident din cauza lui. Aveam la mine sticla cu lapte pe care a lipait-o imediat si s-a linistit.Imi e greu acum sa-l mai tin pe David in brate dar asta nu ma impiedica sa ies cu el cind am ocazia. Am niste dureri de spate cumplite. Pe voi va mai doare spatele mamici ? Da-ti niste remedii, leacuri babesti, unguente orice caci nu mai pot de spate.
anis spune:
Sunt cam ingrijorata!!In total 6 scaune,toate diareeice....of
Doamne mai am un pic si imi vine sa trag eu de dintisor..numais a iasa odataaaaaa.
A adormit pe la 10 fara un sfert, si acum 5 min. , s-a trezit sa pape un pic..i-am controlat pampersul..nici un strop de pipi...din ce am citit semn de deshidratare ,daca nu uda ...mai vad in 2 ore.
Daca o sa fie asa la fiecare dintisor imi i-au campii..faza e, ca vad ca si celalat incisiv de jos sta cat pe ce sa intepe, e f crescut si el in gingie.
Noi am avut colici groaznice..si speram sa compensam cu dintii...si cand colo...E asa de rau ca nu o pot ajuta
Voi ce ziceti sa fac in continuare??ca nu mai stiu..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monical spune:
salut
Emaaimee - nu am primit nimic, ti-am trimis mail poate undeva s-a strecurat o gresala
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
pai sa sti mamini ca acum ma pot relaxa. am tras o tura de plans sa ma descarc si gata hapy end.
fetelor ce stiti de ce nu e bine sa intorci copilul la san? mihnea de 2 sapt nu mai ia sanul nu mai vrea si ieri ar fi vrut dar si dr mi-a zis sa nu il mai intorc la san ca nu e bine dar nu mi-a spus de ce.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Da de ce ai plans?Hai ca a plecat dusmanul
Felicitari pt baiat,e maricel si de aia sta in fundut.
Cat despre intorsul la san la fel am auzit de la voi ca ar deochia.Acum partea reala ar fi ca daca nu l-ai mai pus la san deloc 2 sapt si nu te-ai muls in timpul asta nu cred ca ar mai exista laptic.Daca l-ai pus pe bb mai rar la san,a scazut productia de laptic,dar se remediaza:il pui pe bb des la san chiar si noaptea.Si te mulgi cu pompa electrica,nu manuala.Cea manuala scade prod de laptic,pe cand cea electrica o stimuleaza.Mult succes cu operatiunea realaptarea
decu fundita
Iaca poze
monical spune:
Anis - intram si noi in grupul celor care fac galerie pt a iesi dintisorul cat mai repede
In momentul in care Andrei voma mai mult doctorita m-a rugat sa-i cumpar de la famacie Gesol pt a nu se deshidrata, si era obligatoriu sa bea cat mai mult lichid.
Eu il scot pe Andrei in fiecare zi afara, exceptie azi , la noi a plouat azi toata ziua, si a fost foarte urat .
CAt timp alaptam si Andrei avea foarte multe scaune si nuse ingrasa din aceasta cauza, sper sa treci cat mai repede peste asta