Copilasi martie-aprilie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

hihihihi, Simo, iar am scris deodata!
Am vrut sa-ti recomand ceva, dar e destul de lipicios : "cartofi frantuzesti". Ii stii? Au si ou, si branza si smantana; eu zic ca e o mancare super.
Chiar ca imbatranesti pana termini scoala. Esti de admirat ca mai ai putere si pt asa ceva!

Anca, multumesc ca m-ai desteptat. Si Stefsn a iesit usor anemic si i-am dat Fe pt 4 saptamani. Maine terminam. E zdravana Thea! (noi am avut 11,5 kg la 18 luni) Sa fie sanatoasa!

Stefan doarme de 3 ore si 15 min. Nu-mi vine sa cred! Niciodata nu a mai dormit asa de mult peste zi!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Alona, imi pare rau ca e anemica Thea. Dar se rezolva cu vitaminele. Pai sta bine la kg! Sa-ti zic cat are Mia imbracata si incaltata? (fara geaca) Oare sa va zic, sau mai bine sa tac???
10.5 kg!!! Imbracata!!! Si Lucas are 11 kg imbracat... Dar Lucas papa bine. Asta e... sanatosi sa fie si pana acum, nu ma pot plange.

Referitor la papuci - stiu, sunt chiar f. scumpi! Anul trecut le-am luat de la Old Navy asemanatori, cu scai, cu vreo $6, dar nu le stateau nicicum un picioare si i-am dus inapoi si am cautat innebunita prin nu stiu cate magazine ceva calumea, sa nu le iasa din picior si anul asta m-am enervat si am zis ca eu nu am timp de umblat si de dat inapoi si mai bine dau mai multi bani. Acum ramane de vazut daca astia le stau pe picior... Daca nu, inapoi cu ei! Si iar la cumparaturi!

Pana acum au avut dinastia - dar mi se pare ca astia nu le tin destul de cald acum, ca a dat frigul, mai ales ca Lucas al meu e ca mine - vesnic i-s reci mainile si picioarele. (si astia au fost scumpi, dar fata de ceilalti de pe site-ul lor... si sunt f. buni! Le stau atat de bine pe picior, se incalta/ descalta usor, pot sa le dau jos pantalonii de trening fara problema cand ii schimb, fara sa-i descalt, ca sunt ca niste ciorapi din piele (talpa e din piele intoarsa, ca sa nu alunece pe parchet/ gresie. UIte-aici:

http://www.bobuxusa.com/s.nl/sc.2/category.126/it.A/id.917/.f

La primavara le mai iau o pereche, ca le va fi prea cald cu astia de fleece de la llbean. Dar sper sa mai am noroc de ceva model asa redus, ca $25-29 pe papuci de casa chiar nu dau! Si 15 e mult, dar astia si-au meritat banii din plin. Acum le-au si ramas un pic mici. Mai sunt asemanatori cica unii la Target, cu vreo $12, eu nu i-am vazut, numai din auzite iti spun (exact ca astia. Alta marca este Robeez, dar si Robeez sunt scumpi, ca si Bobux) Mia e mai calduroasa, ei s-ar putea sa-i fie cald la picioare in aia de fleece... om vedea.

Eiiii, ce m-am lungit iar...

Mai vino la noi, Alona!!! De ce ne-ai parasit? Cum e Vlad? Ti-e dor de el, cred...de te topesti... asa-i?

Mergi la inceput

Mariana, am vrut numai sa clarific ceva, ca am recitit ce am scris si nu stiu daca e clar: sper ca n-ai inteles ca mai am de acum incolo 8 ani. Nu! Am facut deja 5 ani si mai am vreo 2-3 pana termin. Si astia 2-3 sunt multi, ca mi-e tare greu de cand am copii - nu mai am atata putere de munca. Mama ma ajuta, deci nu e vorba ca nu am timp de citit/ scris, dar nu mai am chef, ca sa sta tot cu ei...
Asa... si uite-asa mi-am epuizat TOATE pauzele pe ziua de azi deci pana deseara trebe sa bag mare INTRUNA (hai treaca de la mine, ma duc de cateva ori la wc, dar ATAT! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Simo, eu sint cam in dubii cu kilele lui Thea, cred ca nu le merge cintaru bine, cintaru meu de-acasa arata doar 11 jumate.
Tocmai am vorbit cu Vlad(m-a sunat el, cu ajutorul mamei, sa-mi spuna ca i-au ajuns niste cd-uri care i le-am trimis simbata).Am vorbit juma de ora cu el, ca l-am pus sa inchida si i-am sunat eu inapoi, e fericit acolo, ii place si la scoala, vorbeste bine romaneste, a zis ca ii e dor de noi si atit, stie ca o sa vina inapoi doar anul viitor cu bunica.Mi-e tare dor de el, dar nu ma mai vaiet.
La noi la shtrampi le zice(nu rideti) shtrimfli.

Mariana, norocoaso, Thea nu doarme mai mult de 1 ora jumte, maxim 2 ore, atunci sint fericita.Va duceti in Maramu de sarbatori?

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hihihhiihihihi, Simo, te-am nimerit!
Spor la invatat! Nu mi-ai zis daca te intereseaza sau daca stii despre cartofii frantuzesti. Iar acum, dupa ce mi-ai spus ca mai ai doar 2-3 ani ma simt mai usurata (desi, si astia sunt multi cand ai 2 copii)

Anca, dupa "shtrimfli" as zice ca esti din maramu' . Da, noi mergem in MM de craciun. Initial am zis ca stam acasa, ca Simon e prea pitic, sa nu raceasca; dar m-am razgandit; la fel poate sa raceasca si in Cj ca si in MM; si in MM avem toate conditiile + ca e aer curat + ii fac o bucurie imensa lui taica-meu (de fapt pt el ma duc). Dar tu in ce conditii l-ai lasat pe Vlad in Ro, ca nu stiu nimic?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, si mie imi plac f. mult cartofii frant. dar nu cred ca Mia ar fi f. incantata sa puna mana pe ei... Hai fetelor, mai ganditi-va si dati-mi niste idei, va rog...

Codruta, sunteti bine??

Micky, voi?

Katalina!!!

Alona, ce ciudat sa fie dif. asa mare intre cantarul tau si ala de la cabinet... hm... care-o fi bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Fetelor sunt fericita! Am vreo cateva zile de cand il vad pe Vlad interesat iar de ceea ce vorbesc.Reproduce in fiecare zi cateva cuvinte pe care le aude la mine.Imi pare rau doar ca taica-sau nu l-a auzit,a muncit zilele astea ca niciodata.Acum plec,am intrat doar sa va salut!Pupice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Daria iar are niste blandute pe piele , doar trei ce-i drept dar cam uratele. Suntem iar pe Claritine si fenistil. Cica ar fi de la tantarii de subsol. Cum ajung ei pana la etajul 9 , nu stiu. Asta e !Anca,Daria avea 13.5 in vara , deci pe la 18 luni. Am fost ieri la doctor dar am uitat s-o cantaresc , oricum cred ca nu are prea mult in plus avand in vedere ca de vreo 2 luni ne chinuim si noi cu mancarea.
Noi vrem sa-i cumparam o tricicleta ( sa aiba timp pana la primavara sa invete sa mearga cu ea ) , o papusa vorbitoare ( chiar daca mai are vreo doua ) lego ( ca l-am cam prapadit pe asta ) creioane colorate ( sa invatam culorile ), am fost la croitoreasa ieri si ne facem o rochitica ( sa fim gatite la logodna matusicii de pe 27.12) Si restul ....vedem noi.
Simona frumosi foc papucii si scumpi. Si eu am avut probleme cu niste sosonei. Aveau talpa tare ( ca de pantof) dar nu aveau si calcaiul intarit asa ca ii alunecau, adica ..ea calca pe ei. Nu ii stateau pe glezna. Din pacate la noi nu poti schimba marfa asa ca i-am trimis la tara unde nu-s mamicile asa pretentioase ca mine. Mi-e imi plac incaltarile "tari" care tin glezna copilului si nu il lasa sa "calce stramb "
Mariana si eu fac la fel cartofii frantuzesti ! Ce buni sunt !....Dar nu acum ...ca tin cura de slabire.....IAR TIN CURA DE SLABIRE...si tot grasa sunt

Fug putin la cafea, dar revin !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Simo, nu stiu care e treaba cu cintarul, dar eu am cintarit-o si in cabinet la medic (asteptindu-l)si avea 12,5 kg imbracata si incaltata si cind am iesit ma intreaba medicul cite kg are sa stie cit fier sa-i dea, eu am zis ca nu stiu(pe motiv sa o cintareasca si asistenta), asa ca a pus-o pe alt cintar pe care a stat in picioare si am vazut-o ca se tinea cu minuta de un dulapior, de aici deduc ca nu are atitea kile, dar nu i-am mai zis nik asistentei(ma rog, receptionista), ea a scris in fisa 13 kg.Sint sigura ca nu are atita ca nu arata si nu o simt.
Mariana, l-am lasat pe Vlad in Ro pentru 1 an, sa mearga acolo la scola sa invete romaneste, ca nu mai stia si sa se cuminteasca un pic(glumesc).
Laura, ce de cadouri de Mos!Am vazut si eu o chestie care se numeste tricicleta, dar nu are pedale, e doar asa se se impinga cu piciorusele si nu stiu daca sa o iau sau nu, papusi are o groaza si nu prea se joaca cu ele, lego are 2 seturi, zau ca nu stiu ce sa-i iau de Craciun.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Fetele, va pup dulce, ne "auzim" peste o saptamana, peste o ora si ceva plecam la Viena, cupilu' e in grija bunicii si va merge in continuare la gradi! Honeymoon 2, iupiiii!
x1000

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput