Copilasi martie-aprilie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 2

georgescu oana spune:
Va pup fetelor sunteti tare dulci . Mai am concediu dar am zis ca tot trebuie sa o iau din loc mai ales ca nu m-am intors la vechiul loc de munca ,tot stau si rabd ca e firma foarte buna sunt operator credite si imi dau la un loc astea doua alta deschidere dar se pare ca deja s-a ivit ceva la orizont va spin mai multe dupa ce ma duc la interviu iar de inots in concediu se poate dar daca am inceput ziceam ca ar fi bine sa nu dau vrabia din mana ..stiti voi .
Veve de abia astept pozele cu Las Vegas pana acum am vazut daor poze in reclame sunt tare curioasa cum e in realitate .
Nedda si voi care sunteti tari la plecari unde va duceti de revelion?Noi nu ne-am hotarat inca dar se pare ca o sa ramanem in oras.
Clau bafta cu plecarea .
Simo cum e vremea la voii?
Alona de cand nu ammai vorbit cu tine ...te pup si sa o pupi si pe Thea ti-am admirat-o intr-o zi ,am luat tot albumul la rasfoit ,frumoasa foc si tu la fel,ce face Vladut?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Ma voi duce in Suedia pentru ca din ianuarie facem parasolare

Si mie nu-mi spui nimic??????????

Hai mai,serios acum ,nu ma face acum sa visez ,ca numai la asta o sa ma gindesc!!!

Pupaturi tuturor fetelor,am fost super ocupata zilele astea si nu am avut timp nici sa va citesc,mi-am schimbat geamurile in tot apartamentul,a fost balamuc rau!!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuelaquote:
Originally posted by Claudelu
Ma voi duce in Suedia pentru ca din ianuarie facem parasolare
Si mie nu-mi spui nimic??????????
Hai mai,serios acum ,nu ma face acum sa visez ,ca numai la asta o sa ma gindesc!!!
Pupaturi tuturor fetelor,am fost super ocupata zilele astea si nu am avut timp nici sa va citesc,mi-am schimbat geamurile in tot apartamentul,a fost balamuc rau!!
Da mai soro, asa se pare

Stai sa vezi ca si eu era sa fac cu corasonu cand am auzit...vine sefu la mine si-mi zice:"Cladia (el e portughez si nu vorbeste fff bine romaneste

Eu doar sper sa nu BEEP astia de la Volvo

Ia zi-mi ce ti-au facut astia la casa?? ti-au daramat-o?

Claudia&Raul (01.04.2004)

Rayuela spune:
Claule,daca astia de la Volvo se sucesc,sa-mi dai neaparat numele respectivului suedez,sa vezi ce-i fac!
Hai ca acum o sa stau ca pe jar.Sa fac lista magazinelor si circiumilor pe unde o sa mergem?

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Claule,daca astia de la Volvo se sucesc,sa-mi dai neaparat numele respectivului suedez,sa vezi ce-i fac!
Hai ca acum o sa stau ca pe jar.Sa fac lista magazinelor si circiumilor pe unde o sa mergem?

Tu cum crezi ca stau io?? ha?? in fiecare zi il bat la cap pe Clau...acusi imi face bagajele si ma expediaza cu sau fara delegatie

Hai sa nu mai vorbim de asta si sa ne facem fel si fel de planuri ca mi-e frica sa nu se intample ceva...atunci chiar voi fi tare dezamagita

vladhana spune:
Mai Claudelu,dar cine a suparat baiatul?
Felicitari Raul pentru razmelita!!! Eiii!!!

bebe2004 spune:
Mai sunt cateva ore si imi vine sotul acasa, adica maine. Credeti ca mai sunt in stare sa va mai spun ceva?
Felicitari Clau. Cred ca l-ai lua si pe raul cu tine, nu?
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004) noi

Claudelu spune:
UAU Andreea, cred ca abia astepti! Ai motivare!
Distrati-va cat puteti de putinul timp care-l veti petrece impreuna!
Chiar cat sta de data asta??
Hana, pai o secunda l-am pierdut din ochi si si-a varat mainile in mancare si tust pe cap cu ea...mai copilul meu s-a gandit ca azi e sambata si sa-si aranjeze freza ca poate merge la agatat

mariana tache spune:
dragele mele!
Cosmina, sa stii ca asta ma intrebam si eu inainte sa nasc bebe2. Tot il bateam pe sot la cap: "mai Adi, oare o sa-l iubim si pe bebe2 la fel de mult ca si pe Stefan?" Nu puteam sa-mi imaginez cum o sa fie cu 2 copii (eu sunt singura la parinti); vreau sa-ti spun ca-l iubesc la nebunie pe piticot! E asa un scump, e delicios, e... nu am cuvinte! Asa ca nu-ti fa griji! O sa-l iubesti la fel de mult!
Andreea, ma bucur mult sa aud ca-ti vine sotul acasa. Sa profitati la maxim de timpul petrecut impreuna! Cat sta?
Oana, am vazut pozele. E frumoasa foc gagica ; daca Stefan nu era promis
, iti ziceam sa ne incuscrim
Clau, iti tin pumnii sa ajungi la Elena!
Raul e mortal cu mancarea in cap (pacat ca e poza cam neclara).
Vreau sa ma laud cu ceva. Se poate?
Cred ca in curand nu vom mai avea pampers (ziua). De 3 zile il tin pe Stefan fara pampers prin casa. Nu a facut niciodata pe covor (il duc cam in fiecare ora sa faca "pishu' ca barbatii"
) si spune daca il scapa "caca".
Sper sa ne tinem de obiceiul asta bun!
Am si o veste mai putin buna: marti pleaca maica-mea . Raman singura cu copiii. Mi-e tare groaza, dar era inevitabil. Doua saptamani va tine figura; apoi plecam noi in MM pt sarbatori. Sper sa nu incaruntesc in acest interval.
Simo, draguta de tine, ce mai faci? Mai ai examene? Ce-ti mai fac frumosii?
Mai,ce-o fi cu Malina? Sper ca nu au patit nimic! pt toata gasca!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!