Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 7

Cornelia spune:
Buna fetelor!
Insanatosire grabnica bolnaviorilor!
Citind pe diagonala, vad ca vorbiti de Montignac. E si regimul meu preferat. Siungurul care a avut rezultate. Dar imi e tare greu s ama apus. SI in nici un caz, inainte de Craciun!!!! Abia astept toate bunataturile. In ultimii trei ani de Craciun am fost insarcinata si ingretosata si vreau un Craciun fara greturi!!!!!!!!!
Mai vad ca va plangeti de treziri nocturne. Ma inscriu in club. Mama, ce mai dormeam eu in primele luni!!! Si ce am dormit eu toate noptile pana s-a facut MAria mare! Acum ma culc pe la 1-2 si pana dimineata - ora 8 - ma trezesc de cel putin 6 ori pt. ca maraie Stefan (doar asa, ca i se face dor de mine, ca nu vrea nimic, decat suzeta si putin mangaiat) si inca de 2-3 ori ca maraie Maria. Eu sunt tare rea de somn si nu am crezut ca o sa fiu vreodata in stare sa dorm asa de putin si sa functionez cat de cat in timpul zilei... Dar uite ca se poate. Pana cand? O sa vedem
In rest, suntem mai bine . Stefan e destul de departe de performantele bebelusilor vostri
, dar asa mormoloc, e dulce tare. Sta, in sfarsit, mai bine in fundulet, dar a cam uitat ucm e cu intorsul pe burta. Ma iubeste tare mult
. Gangureste intr-una. Incerc sa il invat sa faca bravo, pa, dar nici o sansa
. Ii arat poze in carte si se uita la degetul meu
. Maria era mult mai "evoluata" la varsta asta si incercam sa ii explicam ca nu o sa ii fie prea bine daca ramane asa mai "tantalache", ca o sa il invarta Maria pe degete
.
Sper sa revina Beatriced. E destul de urat ce s-a intamplat.
Elisor, ce mai faci? Se intoarce Bianca? Imi pare f. rau de tragedia invatatoarei. Andreas e bine?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Cornelia spune:
Ce de fetze zambarete in mesajul meu! Se vede ca sunt bine dispusa.
Va pup,
poze

anky spune:
Cornelia,chiar m-am uitat la pozele copiilor tai,sint tare,tare frumusei.Imi place tare mult poza in care Stefan se sprijina in pernita lui albastra.
Na,ca mi-am terminat si eu tortul,merg sa fac si eu nani,pic jos de somn.Numai eu mai bintui pe aici.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

monicica spune:
Buna seara sau ma rog... cum o iei... buna dimineata
pisikii zice bodymed dar scrie pe ea ceva de genul ca e fabricata numai in germania...precis exista si alte marci. Desi eu nu sunt adepta solutiilor d-astea miraculoase ci mult apreciez o alimentatie gen monti, de pus in aplicare nu prea reusesc asa ca d-aia am folosit treaba asta. Si in ceea ce priveste taiatul poftei de mancare a functionat cu brio... Si eu sunt o pofticioasa ceva de speriat...dupa bautura aia nu mai vroiam nimic.
Povestea aia ca la sfarsit bebele te apasa si nu mai poti manca nici la mine nu a functionat, puteam sa mananc fara nici o problema...oricat...
Imi pare tare rau de contul lui Beatrice...stau si ma gandesc asa ce aiurea...eu una primesc la mailuri de spam zilnic sa imi pun si in cap...si in cont de yahoo si in cont la servici....
Gabitzam si eu am facut aceeasi facultate....
Anky, cum e Olanda cu Mos Craciun, ca Mos Niculae vad ca zici ca e... Vine si Mos Craciun? In Germania cel putin in Bavaria e o aiureala, de Craciun nu vine nici un mos, vine Christkindl sau unii traduc "ingerasul" la copii cuminti si asta inseamna ca ei trebuie sa-l vada la geam..la modul falfaie perdeaua si parintii zic, uite a venit la tine.Iar Mos Niculae e ca la noi, si aduce nuiele copiilor rai...
Azi ne-am distrat grozav cu bebe--i-am luat o pijama rosie d-aia din cap pana in picioare si o bentita cu coarne de ren si i-am facut poze la perete... pe care nu am de gand sa le trimit la batalionul de bunici si alte rude din Ro ca asa cum l-am tinut de la subtiori si rezemat de perete zici ca sta in picioare si parca aud comentarii de genul vaaai strica copilului coloana...
Am citit un articol intr-o revista nemteasca despre borcanele vs gatit pt bb...lung dar vroiam sa va citez si voua doua puncte de vedere unul pro si unul contra doar asa ca info nu vrea sa starnesc vreo polemica.
pro gatit: cica dc le dam borcanele cand ii trecem pe mancare normala, in special la capitolul legume o sa avem mari probleme ca la borcanele sunt mult mai gustoase si o sa ne alegem cu un copil care manaca numai cartofi prajiti.
pro borcanele: cica oricat (tot legume) de organic/bio etc am cumpara noi, tot e posibil sa fie crescute cu nitrati, pesticide, hormoni la carne si noi nu avem nici un control, borcanelele cica au controale riguroase de calitate.
gaaaata noapte buna
Monica

andreeaatan spune:
Neata,
E nasol cu excluderea lui Beatrice. Nu cred ca trebuia sa se ia masuri asa de drastice. Poate ar trebui sa citim disclaimerul ca sa nu ne trezim scoase afara la un moment dar.
Asta este, sa speram ca poate sa obtina alt cont.
Azi e ziua socroseniei, face 70 de ani. Si ca sa fie chestia clara, am si de pregatit o specialitate cu peste, ca, de, sa muncesc pentru toata lumea... singura, ca sunt fraiera.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

ioanailincam spune:
Neata si de la noi. Mai, dar tare matinale mai sunteti unele! Lasa ca nici cu mine nu mi-e rusine, ca maimuta iar nu avea stare pe la 7 + toata noaptea fatait, ridicat picioarele in aer, suzeta etc. Iar la 7.15 am surprins-o ca se ridica de spate in somn. Nu inteleg ce are de doarme asa de agitat: o fi burtica, or fi cerealele, cerealele combinate cu piureul. Dar daca ma tine in ritmul asta imi iau campii precis.
Iar acum in loc sa ma duc sa fac piureul la fata ca azi mancam la birou cu oamenii mari de la "petrecere" bantui pe aici. Parca vad ca acum se face 11 si suna barbatul sa vina sa ne ia. Pai da, ca masinutei noastre i-a crapat bateria ieri, asa ca a luat-o pe cea de la birou. Vasazica alte cheltuieli, ii mai trebuie si cauciucuri . Si uite asa in loc de sarmale la Craciun vom manca probabil bucati de cauciuc in sos de lichid de baterie
.
Vad ca Gusta nu da nici un semn, incep sa cred ca nu este asa de bine pe cat speram cu totii.
Pe Beatrice am pierdut-o din motive nu tocmai placute, Elisor a disparut, pana nici Olga nu mai e pe aici. Loreen se muta. Ce se intampla? Am ramas de izbeliste! Bine ca au mai iesit la iveala fetele din vechea garda.
Bai, eu nu mai pot sa-i pun pampers la maimuta (am trecut la 4+ si e mult mai bine - desi ieri i-a iesit pipi pe la spate) ca e tot timpul cu picioarele in gura. Pana si la baita. Mooama, ce bune sunt! SI cred ca intr-adevar a racit. E rece mai tot timpul, stranuta si are si mucisori (nu chiar lichizi, dar totusi). Am sa dau un telefon la dr poate ne face o vizita. Iar eu trebuie sa ma duc neaparat la dr pentru spate, care ma rupe pur si simplu in fiecare dimineata.
Hai ca m-am plans destul. Ma duc sa pun de ciorba pentru maimutel ca timpul trece. Dar eu cu ce ma imbrac la mareata petrecere? Dar copilul? Habar nu am SA aveti o duminica frumoasa! SI sa scrieti mult ca mi-a placut azi cand am gasit o pagina in plus
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

babygirl spune:
anky, multumesc pt raspuns. probabil ca si ema va avea probleme cu gaurelele din urechi mult timp. si eu am avut. acum i-am scos si a doua pereche de cercei si trebuie sa cumparam altii. mamicilor, voi de unde ati cumparat cercei? cei de pana acum erau primiti de la bunica si de la nasii emei. stie cineva in cat timp i se va inchide gaura?
apropos de borcanele si mancare gatita, eu am ales sa-i dau si mancare din borcanel, dar si sa ii gatesc.

Androix spune:
Monicica, stiu ca ai zis ca nu vrei sa intri in polemica dar zic si eu ceva scurt ca nu pot sa tac Poate la voi in germania controleaza aia strict mancarea la borcane. Aici am remarcat ca mai totul este facut special pentru europa de est, iar eticheta in romana este lipita fix peste ce scrie in engleza. Nu de alta dar am mai multa aincredere in eticheta originala decat a importatorului. Ma rog, eu de dragul borcanului cu capac (ca imi ramane si pot sa-l iau apoi cu mancare si incape in gentutza izoterma pentru bibe) i-am cumparat dar fructe. Ca tot nu e sezon acum si sa mai guste si copilul asta altceva decat mere si banane. Ca mi s-a acrit mie
Nelia, dar ai avut rezultate super cu montinila! Bravo! Sa ai si acum! Si la mine a fost singurul regim mai lejer care a dat si rezultate dar din nefericire pentru mine am incetat sa-l mai tin si de fiecare data cand am vrut sa ma reapuc nu m-a tinut vointa mai mult de o saptamana doua. Oricum eu sunt incantata ca imi mentin kilogramele pierdute de la 01.11. si de cateva zile mi-am tocit destile pe idieta.ro Ma bate gandul sa incerc o dieta daneza dar inca ma codesc. Pana una alta am dat-o pe un regim inventat de mine si de alte cateva mii de grasi inaintea mea: cereale cu lapte dimineata, piept de pui la gratar cu salate la pranz si lactate dietetice la cina, 2 l apa pe zi si multa vointa
Cornelia, ma bucur ca esti bine dispusa. Si eu sunt rea de somn si de nenumarate ori m-am intrebat cum voi reusi sa cresc un copil. Dar uite ca Dumnezeu ne da putere sa rezistam.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

corni spune:
Babygirl, imi pare rau ca nu s-a rezolvat problema cu urechiusele. La noi a trecut dar eu nu i-am scos cercelusul , i-am tratat urechiusa cu cercelul pe pozitie,mi-a fost teama sa nu se sudeze gaurica si se deschide si destul de greu,am incercat sa-l scot cand avea infectie si nu am reusit, o durea si am renuntat. Acum s-a vindecat complet. Daca cu cercelusii sterili care i-ati pus prima data cand i-a facut gaurile nu a facut infectie de ce nu incercati sa-i puneti tot asa ceva pana se vindeca.
Cand va fi mare o sa-i fie teama sa-si faca gauri,cred. Nepotica mea cea mare care are 7 ani a vrut sa-si faca a doua gaura intr-o urechiusa cand i-a facut sora-mea surorii ei care avea 8 luni si cand a vazut cum plange cea mica a fugit din bijuterie de nu o mai gasea sora-mea apoi as ca a renuntat deocamdata la a doua gaura ,poate cand va fi adolescenta daca s-o mai purta pana atunci si daca va fi curajoasa.Si eu mi-am facut a doua gaura intr-o ureche cand eram prin liceu si tin minte ca nu m-a durut doar am simtit o piscatura, ulterior m-a jenat putin dar nu prea suport cercel in gaura asta.
corni si bebe (11 May 2005)

Cornelia spune:
Vroiam sa intreb si eu de Gusta.
Pupici fetitelor cu sau fara cercei! Sora mea si-a facut singura gauri in urechi (adica, si-a impins cerceii in ureche ) la 14 ani si nu doua, ci vreo 5 gauri. Ea spunea ca nu o durea, doar auzea un poc.
Anky, petrecere frumoasa in seara asta!
Chiar intrasem sa va spun ca, in sfarsit am pus si eu poze recente in ultimul album.
Va pup,
poze