Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)
Raspunsuri - Pagina 4

nelia spune:
Androix, te rog si eu pentru carte... eu ma voi apuca din februarie, ca in ianuarie inca mai sint stresata, am prea multe de facut in aceste doua luni. Dar din februarie se vor rezolva toate intr-un fel, Tudora ar trebuie sa manince de toate, teoretic cel putin , asa ca nu mai am nimic de asteptat.
Astazi Tudora a mincat galbenus de ou, am urmat metoda unei mamici de pe aici, scuze, nu mai tin minte care, adica i l-am pus in citeva linguri de pireut ca sa fiu sigura ca il maninca pe tot. A mincat ca in fiecare zi, nu am observat vreo diferenta. Miine ii dau carnita (oricum legumele le-am fiert cu carnea la un loc si pireutul l-am subtiat cu zeama in care au fiert acestea) si poimiine incerc brinzica de vaci. Mai am iaurtul si apoi sucurile... dar mai astept un picut. Cum spuneam in alte mesaje, Tudora mea manina tot ce ii dau, dar putin. Probabil unde sint obisnuita cu Agata, care baga 250 de grame la fiecare masa si o tita sau chiar doua la putin timp dupa. Tudora maninca intre 80 si 120 de grame maxim de mincare solida, suge la vreo jumatate de ora dupa ce a mincat, dar nu cine stie ce, doar cit sa adoarma. Suge bine, in schimb, noaptea!
Nu stiu cit lapte papa, dar mincarea solida nu cred ca depaseste 300 de grame pe zi (maxim). E mult, e putin... ai vostri cit maninca? Asa, ca sa-mi fac o idee intre un minim si un maxim.
Cornelia, de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

nelia spune:
Scuze, Androix, acum am vazut ca mi-ai trimis cartea, fugise pe pagina doi a Inbox-ului. Sper sa te rasplatesc prin aprilie cu vreo 15 kile in minus... macar! Multumesc!
Cornelia, de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Androix spune:
Nelia, iti doresc nu sa ma rapslatesti pe mine ci pe tine cu 15 kile in minus. Dar asta imi aminteste ca trebuie totusi sa va zic ceva inainte de a incepe montignac.
Daca nu stiati pana acum si poate nu aveti rabdare sa cititi cartea. Nu va puneti sperante ca veti slabi in 30 de zile mancand cat vreti. Este un regim de cursa lunga. Are doua faze: prima de slabire care tine de la 3 luni in sus, pana dati jos tot ce este in plus. Realizati ca in cazul meu care vreau sa dau 20 de kg poate sa insemne si un an de zile. Apoi incepe faza a doua: cea de mentinere. Autorul zice ca tre sa devina un stil de viata, deci for ever. Este mai lejera decat cea de slabit.
In concluzie trebuie vointa, nu este un regim greu de tinut, nu sunt restrictii mari, dar dureaza mult, se slabeste lent, dar sigur.
Fetelor, tocmai am vorbit cu Beatrice pe messenger. Mi-a zis ca i-a fost inchis contul aici pe dc si ca nu mai poate scrie.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

monicica spune:
Pai cum sa ii inchida contul? De ce?
Monti mi s-a parut super ca idee, dar eu nu sunt in stare...
Eu am slabit tot, si am avut foooooooarte multe kile, dar care s-au dus cam de la sine. In schimb la ultimele 7 ma oprisem si nu mai stiam ce sa fac. Mi-a recomandat chiar doctorita la care am fost toata sarcina o bautura proteica (facuta cu lapte) care inlocuieste la inceput 2 mese si mai incolo numai una. E foarte tare pt ca cum bei shake-ul ala iti taie foamea, deci prea multa vointa nu trebuie sa ai, ca mie de obicei asta imi lipseste la o cura.
Si cam intr-o luna (si am avut o gramada de abateri) am scapat de toate kilele. Acuma nu stiu daca m-a ajutat asta prea mult sau oricum organismul meu era pe cale de a isi reveni oricum...nu stiu. Oricum teoria lor e ca organismul are nevoie de proteine ca sa lucreze si numai asa poate arde grasimile.
Noapte buna

Stefania Nicolae spune:
Buna la fete. Bianaca Teodora sa fi sanatoasa sa cresti mare si voioasa(Ruxel sa iti traiasca fetele si sa fii mandra de ele ca ai de ce).
Maria Cristina (Micorint), Catalin (Auras), Bianca (Mercedes - unde ai disparut?), sa fiti sanatosi sa cresteti mari si voiosi.
Androix - saru' mana pt. carte, tot prin ianoarie ma bate gandu' si pe mine.
Laura - orezul este cereala si are voie cu siguranta, poti sa ii faci pilaf, eu i-am facut dar a mancat putina carnita si putin morcovel si cateva boabe de orez, fara exagerare.
Elly b - mercci
Beatrice - ma faci sa jelesc.
Ruxel - acum ai doua stirbe, tare vorbareata e Alex, si normal cand am vazut cate e de frumoasa si dulce m-am jelit, felicitari ai intradevar cu ce te mandri,.
Corni - asa e sunt tare smecherasi (si tati se intreba cum de face diferenta intere suzi si ttetina cu ochii inchisi), eu nu stiu ce ne-om face mai tarziu amea deja urla cand nu o las unde vrea ia, si vis-a-vis de vaccinul anti rujeola au dat astia o stire la teve ca si bb intre 7 si 11 luni vor fi vaccinati, si felicitari pt. asezatul in fund, ei maine poimaine o vezi in picioare, alei mele cand i-a facut prima homoleucograma i-a luat din degetel.
Ioanailincam - oooooo, sa vezi de cate ori o sa ti se taie respiratia, miemi-se taie respiratia de cate ori o las dormind si ma duc sa spal si eu vasele ca omu' si imi da un gand prin cap (oare doarme), si cand colo bumbu meu drepti in picioare, intr-o zi am culcat-o si intru si eu la dus (de obicei o pune-am in scauncu mine in baie), tocmai ce ma sapunisem si imi da gindu' prin cap, crezi ca m-am mai clatit? Zice-ai ca Ana tuseste cu preponderenta noaptea, nu e mai degraba ca un inec? s-ar putea ca aerul din camera sa fie prea uscat, daca nu ai umidificator pune pe calorifer prosoape ude sau castronase cu apa (dar cel mai bine intreaba dr-ul), Anei.
Andreea a - felicitari pt. achizitie sa va duca unde vreti cand aveti nevoie si intotdeauna fara evenimente,e mic dar sti ce mult conteaza, nu te ploua nu te ninge, se incalzeste repede.
Monicica - m-am uitat de doua ori a poze si nu m-am putut decide care imi place cel mai mult, e dulce foc, cum reuseste sa se picteze si pe picioare eu credeam ca suntem campioane la pictat capul si hainutele, zaharul cica taie pofta de mancare si e nasol pt. dintisori, ar putea face pasiune pt. dulciuri, era sa uit felicitari pt. "mama".
Pisik4ever - febra 39 nu se face din cauza dintisorilor, ai grija sa nu fie altceva, daca e si infundata in nasuc, si dintisori sunt din nefericire pt. uni (noi, tati are dinti f. lipiti, pe alocuri chiar inghesuiti si a purtat aparat dentar 4 ani, iar bumbu ii are lipiti pe voinicei de jos ca doar 2 avem, om mai vedea) foarte ereditari. Multa sanatate amandorura, .
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

monicica spune:
Stefania multumim frumos. De la biscuite face asa o mazga pe manute si obraji si dupa aia in general intinde mana cu biscuite spre talpi ... sau invers...piciorul spre gura...
noapte buna

ioanailincam spune:
Neata, popor! Destul de buna as zice ca vad ca a iesit soarele. Azi iesim afara muuuuult.
La 10.30 vine o tanti sa o vedem. Sunt f. curioasa ce-o mai fi si de capul ei.
Stefania - merci de idee, de mult voiam sa pun ceva pe calorifer, dar am tot omis. Incerc diseara.
Androix - pai de ce i s-a inchis contul? SI nu poate sa-si faca altul, sub alt nume? Foarte ciudat
Sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

andreeaatan spune:
Monicica-asta e diferenta intre un doctor pus la curent cu noutatile (al tau) si altii-din Romania, de ex. care spun ca pudrele proteice sunt anabolizanti...
Ia sa va spun ce am patit ieri: pe langa ca nu am mers netul toata ziua, cand sa ies cu copilul din casa am constatat ca in procesul spalarii, fermoarul de la geaca lui Thomas si-a sfarsit misiunea pe aceasta lume. Nu stiu ce sa fac, sun pe tati, tati zice ca nu stie ce sa facem...
Fara sprijin de nici un fel, moral sau ideatic, ma apuc si stric 3 fermoare de la diferite obiecte de imbracaminte ale mele, pana am reusit sa repar fermoarul lui Thomas. Deci, capul ala care imbina dintii fermoarului era rupt.
Dupa ce am reusit sa ies afara, mi-am dat seama ca niste chestiuni minore incep sa devina de importanta nationala-tocmai ca sunt legate de Thomas. Am trecut printr-un consum nervos ca nu pot scoate copilul afara, de parca trebuia sa explodeze o bomba.
Ati vazut vreodata la Reality TV emisiunea "Taking off" cu nioste oameni care slabesc? In emisiune este si rubrica "Cheat of the week"- no, acum eu sunt cheat of the week, am mancat aseara pizza, cea mai buna din Cluj si mi-a picat f. f. bine.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

andreeaatan spune:
Am uitat sa va spun ca Thomas doarme ca eroul de cateva zile noaptea.
La 8, 30 papa putine cereale, apoi baita, la 9 niste 50 lapte si ceiut mult si apoi somn beton pana dimineata la 8.
Am reusit. Se mai deranjeaza daca nu a baut destul ceiut, mai bettivaneste si gata... pana dimineata. Nu suzeta, nu nimic...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Stefania Nicolae spune:
Buna la fete.
Monicica - ma amuzam si eu ca sinoi ne pictam, dar la picioruse nu am reusit inca, stiam ca, cu biscuite, citisem postarea ta integral.
Sa avetii un sfarsit de spatamana super frumos unde mai pui ca pe aici mai e si soare.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez