Mamici de iulie- august 2006 (4 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

cristina_ioana cu ata mai mult ca stii ca ai vut probleme trebuie sa fii linistita; eu, de data asta, cum simt ca ma supar, ca ma enervez, imi aduc aminte de toate chinurile de data trecuta si, MAI ALES de posibilitatea de a-l pierde pe bebe in orice moment. Imediat imi spun ca nu merita nimeni si nimic, asa ca ma linistesc putin macar, cat sa nu-mi fie rau. Evident am si eu "vraabiutele" mele, un stol chiar, tot citind pe aici de sarcini oprite in evolutie zic "aoleu, mie nu mi-e prea rau, daca...?" dar ma linistesc si-mi spun ca nu trebuie sa vars intr-una ca sa fiu sigura ca totul e ok

Valentina

Mergi la inceput

emiliapop asa cum ti-au spus si fetele varsta sarcinii se calculeaza din prima zi a ultimei menstruatii. Asa o calculeaza si ginecologul meu. Altii, doctorita mea de familie care e generalist, de exemplu, mai adauga 10 zile la aceasta data. Eu degeaba i-am explicat ca, aproape 100% sigur am ramas insarcinata in ziua 6, ca ea o tine tot pe a ei. De ce cred ca am ramas in ziua 6? Atunci a fost o zbenguiala pe cinste si apoi, din cauza programului incarcat au fost cateva zile de pauza. Din ziua 16 am avut greturi, care nu pot fi mai devreme de 7 zile de la conceptie, asa ca...

Valentina

Mergi la inceput

titina zau ca-mi pare rau ca ti-e rau... Dar partea buna a lucrurilor e ca nu tine multa vreme perioada asta (exista si exceptii, dar sunt rare, si se poate face ceva, nu mai e ca pe vemea mamelor noastre). In curand vei si uita de toate neplacerile astea... vor aparea altele, de genul "burtica mare si grea" de dus de colo colo... si astea trec repede si vor aparea altele de genul "chiar trebuie sa-l mai las pe bebe jos? nu ma satur sa-l privesc, sa-l tin in brate..." Si eu, rea de colo iti voi spune: "mai lasa-l si jos, ai o viata intreaga inainte sa-l tot tii in brate si sa-l cocolosesti!!!!"

Valentina

Mergi la inceput

gio sigur va fi fara probleme! Ginecologul meu spune ca, de obicei, daca prima e cu probleme, a doua nu. Il cred, mai ales ca, de data asta, e chiar mai ingrijorat decat prima data. Imi tot atrage atentia ca ma voi simti bine si sigur voi face efort mare, ceea ce e contraindicat la uterul cicatrizat...
Si are dreptate mare... ieri am facut o curatenie mare, mare de tot, cu mutat de canapele, etc. Nu stiu e mi-a venit, tot hormonii de sarcina care te indeamna sa-ti faci cuibul, cred, eu nu prea fac revolutii din astea in casa in mod normal. Evident ca m-am ales cu o sapuneala crunta de la sot, care m-a amenintat cu seringa. Mi-a pus-o pe televizor, ca sa-mi amintesc sa stau potolita. Stie c cel mai tare m-au durut injectiile cu gravibinon la sarcina trecuta A functionat deocamdata, stau in varful patului...

Valentina

Mergi la inceput

misy pana la urma, bebe tot cand vrea el se naste in cele mai multe dintre cazuri. Mai "babuto", cum poti spune ca la 30 nu esti tanara????? Acus ma ofensez, eu sunt mai tanara decat la 20! Stai sa vezi tu ce te intinereste puiul, de nu te mai recunosti! Cand te-o fugari parcul in lung si-n lat, vei spune ca nu esti tu cea de acolo... Si chiar nu vei fi tu, vei fi tu MAMICA. La 30 esti o femeie implinita, de bucuri de fiecare gest al puiului, ai mai multa rabdare si mult mai multa intelepciune. Acum stii ce vrei de la viata, copilul nu e un "accident", o ratacire de moment care sa-ti "complice" viata, este, practic, ratiunea vietii si acum, la 30 stii asta.

Valentina

Mergi la inceput

ama_kaly esti o bucurie cu aparitiile tale, prea scurte pe la noi; nastere usoara si ai grija de voi!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

huacin si pika-pika va multumesc!va citesc pe voi si imi aduc aminte de primele mele saptamani de sarcina..regasesc aceleasi nelinisti si aceleasi intrebari!Eu va doresc numai bine si sarcini fara probleme!io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

huacin, si eu care credeam ca sunt singura cu stoluri la cap . Ca eu nu am greturi sub nici o forma, iar sanii ma dor cand si cand si, bineinteles, trebuie sa fie ceva, ca de ce sunt eu altfel decat toata lumea? Diseara sotiorul meu pleaca si ma lasa singurica pana miercuri
Maine implinim 5 saptamani si o sa sarbatorim cu inca o intepatura, ca de, nu te pui cu nebunu'! Sper ca asta sa fie suficient pana pe 13 (marti!!!) cand o sa fac prima eco sa-l vad pe bebe strumf
Va doresc stresuri cat mai putine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Alexia, si eu tot marti (dar pe 6) merg la prima eco, la dr. Moisa. Si am niste emotii......
Ca si tine nu am nici o greata, nici un rau, sinii ma dor putin si rar....asa ca nu esti singura.
Ma alatur si eu grupului -dutelor cu stoluri la cap !!!

5+
Bebelica

Mergi la inceput

saru'mana, ama_kaly !
alexia daca e vreun dram de consolare, iti tinem noi companie aici.
Astept vesti de la voi de la echo si consultatii! Numai bune vor fi, stiu sigur, asa ca trebuie sa lasam stolurile sa se odihneasca. Eu imi iau maine rezultatele la analizele uzuale de sange. Sper sa ajung sa le fac si pe cele pentru zoonoze (toxoplasmoza, toxocara) ca sa scap si de grija lor.

Valentina

Mergi la inceput