Mamici de ianuarie-februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
Ana_m spune:
Ziceti-mi si mie unde se dicuta de imn sa o dibuies pe Maraki.
Gagicile hai ca incerc eu sa deschid un capitol. Daca nu imi iese sa nu dati cu rosii
, eu incerc
Ana
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
IRINAAAAAA
aia era para pe bune! Din pom!
VAAI am ras de-am zgaltzait-o pe DIANA care s-a trezit si ...se rasuceste ca un surub!
MARAKI...

Decat greatza e mai bine asa!
MONI 35+ si bebelina DIANA
Bee spune:
Nu ma lasa fata sa dorm nicicum. Culcata nu pot sa stau, in fund nu pot sa stau, asa ca scriu stand in picioare! Si ma uit si la un thriller pe Antena 1. Am doua infractoare (pisici )cu mine in camera, din care una zgarma in dulapul de sus, dar sa astepte ea sa-mi pun scaunul sa ma urc sa vad ce face! No way!
Denisa, kiwwy ai incercat? Ca eu chiar sunt spaima constipatiei mai nou (azi 3 reprize).
Irina mie mi-a cazut burta de vreo cateva zile. Asa zic totzi si am inceput sa vad chiar si eu. Dar n-am idee cat, sau cum sa-ti dai seama. M-am bombat mai rau jos.
Fetele, va vine sa credeti sau nu, dar eu sunt o curajoasa, saptamana viitoare ma duc la cosmetica sa ma epilez (daca nu nasc pana atunci).In sarcina asta am mai fost de 3 ori, dar ultima data a fost rau ca deja aveam burta maaare si nu ma puteam intinde.
Bee
si Fetitza
irinadum spune:
Stiu ca era para din pom tocmai de aia am sugerat si eu mai subtil altfel de para.
Ana incearca dc nu iese lasa ca se gaseste cineva sa repare.
Maraki a scris pe la diverse mergeti sa vedeti ce o sa isi ia maine la prima ora.
Irina 36+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63336" target="_blank">capitolul 78
Denisam spune:
ANA- hai cu capitolul!
- mersi de sugestia cu kiwi, amincercat ieri, nu prea cred ca ajuta astea cu vit C, desi mie imi plac, cred ca tot fructe ca para sau prune ajuta mai mult...Am aflat de niste cereale beton cu fibre multe de la o prietena care avea si ea problem si zice ca dc le maninci cu lapte e garanta, o sa le cumpar maine, sa vedem.
Monica? Ursulina cred ca e la somn sau se joaca prin casa![]()
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!