Dureri de dinti

Dureri de dinti | Autor: perceneige

Link direct la acest mesaj

Fetelor spuneti-mi si mie ce trebuie facut?
A inceput sa ma doara rau de tot o masea. Stiu ca nu am voie sa iau pastile nu am voie sa fac anestezii. Ce este de facut?
A-ti trecut prin asa ceva?

Multumesc, astept opinii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sarrahh spune:

quote:
Initial creeata de perceneige

Fetelor spuneti-mi si mie ce trebuie facut?
A inceput sa ma doara rau de tot o masea. Stiu ca nu am voie sa iau pastile nu am voie sa fac anestezii. Ce este de facut?
A-ti trecut prin asa ceva?

Multumesc, astept opinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sarrahh spune:

Scuze, am apasat gresit si am copiat mesajul tau.
Eu sint in saptamina 33 si tocmai am scapat de o infectie nenorocita la doua masele, am trecut prin niste dureri groaznice de plingeam noaptea si nu mai stiam ce sa iau. Asadar m-am dus la dentist si mi-a explicat ca exista anestezii care sint inofensive sarcinii, am primit tratamentul necesar si , slava cerului, acuma sint bine.Cred ca problema este cu ecografiile mai mult decit cu anesteziile. MI-am zis , intr-un fel e mai bine ca am scapat acuma de problema cu dintii decit sa ma fi apucat in ultima saptamina de sarcina. Eu urasc pur si simplu durerile de dinti si la gasesc mai rele decit nasterea in sine, eu am nascut primul baietel natural si , intr-adevar a durut dar macar a durat doar vreo ora , cu durerile de dinti simti ca sint la nesfirsit si ff chinuitoare.
Eu te sfatuiesc sa mergi la dentist si o sa fie bine dupa aceea! Ah, si ai grija cu medicamentele, sa nu iei antibiotice, mai stiu eu ce nu e permis in timpul sarcinii.Eu mai faceam gargara cu tuica aduca de tata aici.
Curaj!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu m-am confruntat cu o problema de dantura, dar era in saptamana 19, deci in al 2-lea trimestru, cand s eputea lucra.
Am facut extractie, cu anestezie fara adrenalina, am luat inainte ampicilina (5 zile) si am facut si radiografie (blindata cu 2 sorturi). A fost ok. O infectie poate dauna bebeului mai tare decat toate altele.
Sanatate!!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Eu din fericire n-am avut astfel de probleme in sarcina. Mergi urgent la dentist, iar pana atunci pt durere poti lua fara grija paracetamol; e permis in sarcina.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns perceneige spune:

Va multumesc pentru rapunsuri, stiu ca trebuie sa ajung la dentist chiar daca tot incerc sa o lungesc ca nu ma doare asa de tare si ca rezist; dar asa cum a-ti zis si voi, o infectie este mai grava decat o anestezie.
merci inca odata, un sfat la timpul potrivit face mult bine.

Mergi la inceput