Mamici de ianuarie-februarie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 16
Denisam spune:
Monica, cine-i buzz si cine-i foca?
Irina- stiu aia siguri la farmacie, stie ca ti-am zis ce am luat eu,crema de sani am refer.. ai zis ca avetzi si voi..
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Monica pai asta cred si eu ca este, oricum eu vreau sa evit ragadele ca stiu prin ce am trecut
Mai corect te duci si stai in pat daca nu te simti bine
va pup burtici, o noapte fara insomnii si dureri
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
DENISA intreab-o pe URSULICA e opera ei, se pare ca n-ai prins faza ca a apucat s-o stearga 
MONI 34+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Ursoiaca baga repede un capitol ca altfel iar ajungem la 12 pagini si ne dau astia la ziar.
Culcati_v afrate ca uite Denisa intreaba cine e buzz si Foca. Pai nu era conversatia voastra ? Daca ati sters_o repede noi nu am mai vazut ce fac buzz si foca

.
Ragade vai ce urat suna.
Irina 36+
monica70 spune:
MARAKI si ce faci cu "cauciucatul" il dai jos sau ii dai pace?
Denisam spune:
Monica- m-am lamurit
, dar tot nu merge..
O sa incerc maine cu ciocolata, azi nu ma mai risc ca am baut sicola si nu vreau sa fac noapte alba..ca mi-e ca tu te duci la plimbare si stau singura pe aici..
Nu stie nimeni dc supozitoarele cu glicerina sunt ok in sarcina?
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Fetele am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63224" target="_blank">capitolul 77
Ursoaica
35+
irinadum spune:
Denisa vad ca incerci sa intri in legatura prin messenger dar nu merge . Cred ca a turbat calc tau deci lasa_l sa isi revina. O avea si el contractii saracul.
Irina 36+
monica70 spune:
IRINA si eu am crezut ca-i Denisa , dar cred ca BUZZ e vreun fugarit de-al Focei (URSULINA)....Mai bine merg ca am impresia ca sotul o fugareste pe FLORIANA JUCAN (LA TV)in lipsa de nevasta...
Noapte buna la toate !