Nunta in Iasi (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sun Smile, am eu o poza cu toata "gradina mea zoologica", cum li se spune maimutoilor! Dar de Craciun o sa mai fac si altele (acum ii tin in sac, saracutii, mi-e asa mila de ei!). De Sarbatori ii scot si pe ei sa vada lumea! Ca de 1 an tot in sac, si sacul in dulap. OFFF!
Aici, la socri, unde stam acum, am numai 2 adusi, dar mai aduc eu cativa cand ma intorc, dupa Craciun... Bine ca nu sunt singura..

A... si sa o parasc pe Darria, mi-a soptit mie intr-o zi ca burtica ei abia se vede si de ingrasat, pauza...

Darria, nu te superi, da???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

SunSmile ,imi cer scuze ca te-am facut SunShine,dar eu asa ceteam mereu, ptiu ce ochi mai am si eu...Superb si SunSmile asta ...mdaaa.
Cat despre miel, ma infatisez cu el, numai sa-mi zici de care vrei:slab, gras? brun? negru? incaltat ? ca iti pot garanta ca va fi ...cret :))

Fetelor, vad ca voi aveti o gramada de maimutoi si vi l-as da si pe al meu ca eu am numai un leut dat de Pui si saracu se simte cam singur ca il neglijez, a se intelege ''arunc din pat ca nu mai incap de raul lui''
Adevarul e ca -desi imi plac maimutoi-niciodata nu am avut prea multi
si pe care i-am avut i-am uitat repede.Exista si o exceptie: un urs mare ,frumos cu niste ochi plangaciosi,pe care l-am primit cand eram in clasa a 2a. Asta vara, l-am gasit intr-un colt schingiuit,fara un picior, cu o gaura in spate si imi era cam mila de el ....saracuu

Am dat toate in mintea copiilor.
Ia spuneti-mi cum mai stati cu pregatirile pt nunta?
Cam ce preturi sunt prin depozite la vin,bere, suc ,etc?
Tortul, cam cat e kg-ul?
Noroc cu voi ca mai aflu cate ceva , ca altfel nu stiu ce ma faceam!

Era o fata care voia nr de tel al unui cameraman.....da-mi un PM si ti-l trimit!

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna seara fetelor.
Scriu pe fuga ca am "una pic" treaba, asa zice nepotica.

A, daaaaaaa Nusha, in ritmul asta, in curand, cred ca o sa te aud ca vrei bebelusul vostru. Cred ca trebuie sa-i multumesti nepotelei tale pt. tot ce face pt. tine: te schimba in bine.

SunSmile, acum sunt bine dar am avut si perioade nu prea stralucite care au trecut. Nu am spus pt. ca nu avea rost sa va incarc si pe voi(a stiut doar sotul si medicul), oricum nu ma putea ajuta nimeni si e o stare normala la sarcina. A trecut si aproape nu mai tin minte.
La kg stau bine: am slabit la inceput 6,5 din care am recuperat 2 kg - bine ar fi sa nu devin prea balenuta pana la sfarsit. Dar nu spectul meu conteaza ci sanatate strumfului. In rest, multumesc lui Dumnezeu nu am probleme.
Burtica: abia se vede, daca sunt imbracata cu haine de strada. Daca stau prin casa, se vede mai bine. Sunt persoana carora nu vreau inca sa le spun de bebe, m-au vazut dar nu si-au dat seama de burtica.
Pofte nu am, de obicei nu sunt pofticioasa, sper sa nu am deloc pana la sf. sarcinii.

Ce este urecheatul: fetita sau baietel? Fetitele sunt mai iubarete dar nu este o regula. Sunt curioasa sa ne spui primele pozne.

Ralu, ma supaaaaaaaaar de nu mai pot

CryssUK nu mai tin minte preturile la bautura, le-am uitat din vara dar daca zilele astea gasesc facturile(acum am casa cu fundul in sus) iti spun cat au fost in vara. La tort erau asa: de la 180(la Ana) - la aproape 300(prin alte cofetarii). Preturile difera in f-tie de tort: ciocolata sau diplomat.

Acum sa fiu rautacioasa si sa va fac in ciuda eu am maimutoi viu: urecheata, na na na Inseamna ca am dat de mult timp in mintea copiilor, daca m-am maturizat vre-o data

Noapte buna fetelor

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna seara fetelor si bine v-am gasit
Va urmaresc de mult si deja imi sunteti ca niste prietene dragi desi voi nu ma cunoasteti
Nu m-am bagat in vorba pana acum pentru ca nu prea aveam ce sa va spun dar acum sunt si eu fericita voi fi si eu miresica de 2006
Fericitul eveniment va avea loc ,teoretic (pentru ca inca nu am semnat nimic) intr-o zi de vineri pentru ca al meu prieten s-a dat greu la insuratoare asa ca ne-am trezit tarziu am cules ce au mai lasat altii
As vrea sa va intreb ce parere aveti de nuntile de vineri?Noi am mai fost la una si preotul nu a avut nimic impotriva dar eu stiu ca in zilele de marti si vineri nu se fac nunti
Nu as vrea sa fac nimic impotriva dogmelor crestinesti..............DAR as vrea si sa ma marit
Si nici la restaurant nu prea am vrea sa renuntam ca suntem foarte multumiti de ce ne ofera...
Deci,ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hihi..Criss nu vreau nici un miel! Ca mi-e mila de ei, saracii! Vreau sa fii o miresica frumoasa si sa ai "un soare zambitor" in ziua aceea.
Ralu..asa, asa...paraste-o! Nu se supara ma, ca e o minunata!
Darria e baietel! O sa-l cheme Alex. E o poveste lunga cu acest nume, dar noi suntem fericiti. Si maine seara o sa fim extaziati. Poate sa faca boacane, asta e! Important e sa fie sanatos!
Ma bucur sa aud ca esti bine si ca nu mai ai problemutze. Oricum sunt inerente in sarcina! Sa fie bine si usor de acum inainte si sa aveti un strumfushor sanatos si vesel...si somnoros( ca sa mai doarma si mami)!
Lullabay bine ai venit printre miresici! Felicitari pt eveniment. Fetele te pot ajuta cu informatii mai multe, eu sunt doar "desteptatorul Iasului"! Nunta vineri zici? N-am fost niciodata, dar daca religia nu e impotriva si invitatii va vin..nu-i problema!
Pupici la gagici si...burtici!
p.s. maine va trezesc iar in zori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

SunSmile, sa va bucurati de poznele facute de Alex si astept sa ne spui miercuri dimineata cum a fost prima noapte cu noul membru al familiei. Sa fie sanatos si fara probleme pana cand o sa fie mosnegel.
Cat despre strumful meu.....ma cam indoiesc ca o sa fie cumintel, de pe acum e activ, nu stiu ce o sa faca cu noptile mele. Oricum a facut coalitie cu urecheata care ma trezeste de cateva ori pe noapte, asa sa imi faca incalzirea, sa fiu obisnuita. Asa ca sunt obisnuita cu desteptarea noaptea.

lullabay, bine ai venit pe si printre miresici.
Felicitari pentru hotararea luata
La calendar(ortodox) scrie ca nu se fac nunti in zilele de post de peste an(miercuri si vineri), acum nu stiu ce sa-ti spun, mai bine intreaba un preot.
In vara cand am cumparat florile mi-a spus florareasa ca se fac nunti incepand de joi, ca restaurantele sunt ocupate si greu se gaseste ceva liber.

Noapte buna fetelor ca trezirea de dimineata o faceti cu SunSmile

la purtator
noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CryssUK
Fetelor, vad ca voi aveti o gramada de maimutoi si vi l-as da si pe al meu ca eu am numai un leut dat de Pui si saracu se simte cam singur ca il neglijez, a se intelege ''arunc din pat ca nu mai incap de raul lui''

Eu ma ofer sa-l primesc in gazda!Fie si definitiva!

Am dat toate in mintea copiilor.

Si ce daca??? Lasa ca e saptamana Craciunului, cu daruri, jucarii, dulciuri, alea, alea... De ce sa nu ne bucuram si noi??? Pacat ca inca nu e zapada! Desi am inteles ca e pe aproape si vine spre noi!!! Macar acum sa dam in mintea copiilor, ca dupa aceaa, cand dau navala greutatile peste noi...

Ia spuneti-mi cum mai stati cu pregatirile pt nunta?

Care pregatiri de nunta??? Tu nu vezi ce probleme importante avem noi aici? Nu-ti strica sarbatorile gandindu-te la problemele nuntii... Ca pentru cateva zile, nu mai moare nimeni. Ai vreme dupa 1 ianuarie... Oricum acum nu se mai pot face multe, ca lumea are alte treburi...

Sarbatori fericite tuturor!

De pe acum "Sarbatori fericite"???Pai eu sper ca macar pana pe joi sa ne mai auzim! Oricum, la fel si tie, Cryss!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lullabay

Buna seara fetelor si bine v-am gasit
Va urmaresc de mult si deja imi sunteti ca niste prietene dragi desi voi nu ma cunoasteti
Nu m-am bagat in vorba pana acum pentru ca nu prea aveam ce sa va spun dar acum sunt si eu fericita voi fi si eu miresica de 2006
Fericitul eveniment va avea loc ,teoretic (pentru ca inca nu am semnat nimic) intr-o zi de vineri pentru ca al meu prieten s-a dat greu la insuratoare asa ca ne-am trezit tarziu am cules ce au mai lasat altii
As vrea sa va intreb ce parere aveti de nuntile de vineri?Noi am mai fost la una si preotul nu a avut nimic impotriva dar eu stiu ca in zilele de marti si vineri nu se fac nunti
Nu as vrea sa fac nimic impotriva dogmelor crestinesti..............DAR as vrea si sa ma marit
Si nici la restaurant nu prea am vrea sa renuntam ca suntem foarte multumiti de ce ne ofera...
Deci,ce ma sfatuiti?

lullabay: Bun venit la noi!!! Ne bucuram ca in sfarsit ai prins curaj si "te-ai bagat in vorba" si tu! Dar vrei sa ne dai mai multe amanunte? Cand, unde??? Sunt sigura ca fetele abia asteapta sa mai dezvalui cate ceva! Iar eu vreau sa te trec pe listuta, desigur, daca si tu vrei... Astept amanunte!
Referitor la ce ai intrebat tu, nu stiu ce sa zic. Teoretic, cel putin din cate stiu eu, nu e bine sa faci nunta in zi de post. Nu stiu... Te inteleg de ce faci vineri, pt ca asa e situatia cu restaurantul, stiu cum e... Stii ce e important? Sa gasesti o biserica si un preot care sa vrea sa va cunune in zi de vineri... Altceva nu stiu ce te-ar outea ajuta...
Te mai asteptam, sa nu fugi!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile
Ralu..asa, asa...paraste-o! Nu se supara ma, ca e o minunata!

O mai parasc cu ceva! Rade de mine Darria noastra! Stiti ce mi-a zis? Ca sa ma duc sa imi iau iepurasul ala mare si albastru si apoi sa ma sui pe el, sa pot ajunge pana la Pascani, la ai mei, de Craciun, ca bani nu voi mai avea!!!

Darria e baietel! O sa-l cheme Alex. E o poveste lunga cu acest nume, dar noi suntem fericiti. Si maine seara o sa fim extaziati. Poate sa faca boacane, asta e! Important e sa fie sanatos!

Alex??? In prima faza, uitasem de "copilul" tau. Si chiar am crezut ca e vorba de un bebe pe nume Alex, ceea ce m=a mirat f tare... Dar care e povestea numelui? Nu se spune??? Doar daca nu e secret!

Ma bucur sa aud ca esti bine si ca nu mai ai problemutze. Oricum sunt inerente in sarcina! Sa fie bine si usor de acum inainte si sa aveti un strumfushor sanatos si vesel...si somnoros( ca sa mai doarma si mami)!

Asa, corect! Dar stii ceva Darria??? Ma superi ca nu vrei sa ne spui si noua cand ai vreo problema? Macar cu sufletul sa putem fi alaturi de tine, daca altfel nu putem! Si macar asa, poate mai invatam si noi cate ceva! Pentru viitor nu strica! Uite, eu cum zic toate prostiile? Cine ar mai sta sa ma asculte daca nu voi? Vezi ca de iepure v-am spus! Nu m-am rusinat!

p.s. maine va trezesc iar in zori!
Nu chiar dimineata, da? Ca as vrea sa dorm macar maine un picut mai mult!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Darria, uite ca eu dau stingerea azi pe aici!

Maine am de gand sa deschid un nou capitol. Ce ziceti? De acord??? Parca mai conteaza ce ziceti voi! Eu oricum il deschid, ca dupa aceea nu mai am timp!!!

Azi ni s-a dat la servici "porcul" Si jumate e gata! L-am rezolvat in Billa in seara asta!!! Am luat ciocolatele pt bradut! Si alte lucruri necesare! Printre care si portocale! Avem o boala! De vreo luna mancam in fiecare zi cate o portocala. Ca au vitamine! Si sunt ieftine in Billa!!!

E si maine o zi!

Edit--Noapte buna!!! Uituca mai sunt!!!

Mergi la inceput