Nunta in Iasi (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna fetelor
Darria, va doresc multa sanatate si voua si copilasului, trebuie sa fie un sentiment minunat sa-l vezi asa mic si dragalas in burtica ta. Nu prea ma grabeam eu la facut copii pana acum (ca mor de frica), dar tare mi-ar placea, dupa nunta , sa incerc si eu acest sentiment.
Multa sanatate tuturor

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Aseara nu am mai reusit sa vad "verdictul". Si abia acum am reusit sa citesc. Si nu vad nici un raspuns cum ma asteptam. Smecher tare bebe-ul asta al tau... Pana la urma, bine ca e bine si nu sunt probleme. Asta este lucrul cel mai important, Darria!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumesc Ana pt. urari Dumnezeu sa va ajute sa aveti si voi gagalicea voastra, cand o sa doriti.
Si mie mi-a fost frica(avusesem in copilarie un "terorist", pe fratele meu, chiar daca nu am stat cu el, era in casa cu mine si a fost ft. ft. alintat) pana acum 3 ani cand a aparut nepotica si am inceput sa gandesc altfel.

Ralu, ce sa fac? daca semana cu mama, e intors cu fundu in sus Dar data viitoare nu-i mai merge

Sa inteleg ca e liniste si pace pt. ca va pregatiti de sarbatori?
Bucurati-va de linistea de acum, ca dupa revelion incepeti agitatia pt. nunta, mai ales voi miresici care aveti in februarie.

Noapte buna fetelor.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Darria,intr-adevar ne-a pus cu ''botul pe labe''bebelusul tau tura asta ;) Am asteptat cu totii aici, mai ceva ca la Loto si el/ea ne-a facut in ciuda!
Ma bucur ,insa f tare ca bebele e sanatos si asta e singurul lucru care conteaza cu adevarat.Sa-ti traiasca!

Malina, multumesc pt recomandarea cameramanului ...pana la urma ne-am oprit la el!
Multumiri si celorlalte fete care mi-au rec cameramani!
Din pacate, inca nu ne-am decis asupra muzicii si asta e urmatoarea pe lista...sper sa rezolv intr-o sapt.
D-na cu decoratiile nu mi-a trimis inca mail cu poze, asa ca is un pic in plop in privinta asta ...mai astept
Deja sapt asta m-am cam detasat de planificarea nuntii pt ca am fost tare ocupata si f trista. Tatal meu se simte f rau, eu tb sa ma mut si plang dupa copii, caut un nou job , etc
Adevarul e ca nu m-am mai simtit asa rau sufleteste de f multa vreme si mi-e greu sa ma trezesc!Sper ca va fi bine.

Revin la discutia despre nunta ...
As vrea sa stiu voi ce bauturi tari ati ales pt nunta si ce cantitati.
Am vazut pe subiectul cu bauturile de nunta ca se serveste:
whisky,whisky crema,campari,gin etc si sincer pe mine ma cam sperie ideea de a cumpara 5-6 l de whisky si restul...Pe langa faptul ca e f scump, ma gandesc ca la nunta noastra vin oameni modesti si nu stiu daca as impaca pe toata lumea asa ,sau as parea fandosita cu bauturi scumpe.
Ma mai gandesc ca 5l din fiecare, daca nu e deajuns si vrea toata lumea whisky sau campari si eu ma fac de ras ca nu am pt toti dintr-un singur tip de bautura
As vrea sa stiu cum a fost la nuntile voastre, ca sa imi fac si eu o idee cam ce asteapta oamenii cand merg la o nunta de rand in Moldova.

Multumesc!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna Cristina, eu am nunta in februarie si in legatura cu bauturile, ai mei au zis ca punem vin (dar asta nu-i tarie, nu? ) si cate 0.5l tuica sau ceva de genul asta pentru fiecare familie.Soacra-mea zice ca e prea mult, ca sa punem numai la inceput cate 50 gr, dar ma gandesc ca va fi iarna si frig si decat sa plece omul suparat, mai bine sa ramana.Si la inceput cred ca vom pune cate 50-100gr cognac sa fie in pahar, pe masa.
Despre formatii, ce sa-ti spun? Eram innebunita la un moment dat ca nu-mi placea nici una, ca aveau 2 chitari si o orga sau 2 viori si o orga.Pana la urma, am optat pentru cea de la Moldova, pentru ca mi-au placut si cum s-au prezentat (ne-au chemat sa-i auzim life) si sunt si mai multi si viitorul meu sot se pricepe la muzica si a zis ca sunt buni.
Acum te rog eu pe tine, da-mi si mie numele, numarul de telefon si pretul cameramanilor, ca eu inca nu am gasit. Multumesc frumos, spor la pregatiri si multa sanatate tatalui tau.

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor.
Cristina: multumesc pt. urari
Multa sanatate tatalui tau, sa-ti gasesti serviciul dorit si sa-ti revii sufleteste mai repede.

Pt. nunta, pt. 125 pers. am avut la capitolul bauturi tari asa: 6 sticle garone de cirese sau visine - nu mai stiu si 20 sticle de votca Puschkin de 1 l. Garone a fost suficient iar votca a fost prea multa si ne-a mai ramas un bax de 6 sticle. La inceput vroiam si noi sa luam ceva fin pt. doamne dar doamna de la restaurant ne-a sfatuit ce sa luam, ca nu are rost sa luam crema pt. femei ca nu toata lumea bea si bine a facut. Asa ca am luat sa fie pt. toata lumea(femei si barbati) si votca si garone. Nu se beau cele tari(doar la aperitiv si mai putin restul nuntii), omul trece pe apa si mai putin vin - asta am constatat dupa nunta.

Apoi am mai pus asa: spumant(sampanie) cate 200 ml/pers sa fie pt. sosire(omul mergea cu paharul la masa) si tort - si cateva sticle sa fie acolo. Au ramas si aici cateva sticle.
Bere(tuborg golden la cutie mare) cate 2 de pers - si aici a rams bere pt. ca am luat prea multa desi s-a baut in timpul nuntii, au fost incantati(explic pt. ca unii zic ca nu se bea bere la nunta).
Vin si spumos nu mai stiu cat a fost dar pusesm cam 1,5l de om, sa fie(mai bine sa ramana decat sa nu mai fie). A rams si de aici mult.
Apa(carbogazoasa): cate 2 l/pers. A ramas si din asta.
Suc: cola 1l/pers iar "natural"(fara acid) zic ei(prigat) cate 1l fiecare. Am ramas mai mult cu cola.

Uite pt. ce se mai practica in leg. cu bautura la nunta(daca nu stii si sa fii pregatita): la plecare mirii sau parintii dau invitatilor(de cuplu) cate o sticla de sampanie(ai mei asa au facut cu invitatii lor, bineateles ca din bugetul lor). Asta pe langa ce mai vrei: vin, bere, prajituri, fructe. Nu e obligatoriu, fiecare procedeaza cum vrea.

La noi invitatii au fost oameni simpli, de aceea nu ne-am complicat cu bautura, in acest fel toata lumea a avut la fel si a baut ce a dorit. Stiu ca a fost multa bautura dar am zis ca mai bine sa ramana decat sa ceara omu si sa nu mai avem, sa ne face de ras.

Stiu ca am insirat un pomelnic aici, dar poate asa te orientezi sa cumperi cata bautura ai nevoie si sa nu ramai cu prea multa.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racine spune:

Buna fetelor!
Felicitari darria pentru bebelus. Are personalitate de mic, nu-i asa?
Stie cineva daca in Bucuresti concardele si invitatiile sunt mai ieftine? Toata saptamana viitoare voi fi in Bucuresti si vreau sa stiu daca gasesc ceva mai ieftin si mai frumos decat in iasi.
Inca nu am gasit cameram si fotograf. Va rog sa-mi recomandati si mie un fotograf si un cameraman.
Va pup si va urez o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, sa stii ca "pomelnicul" tau cu bauturile m-a linistit... Adica eu habar nu aveam... Adica aveam, dar numai dupa mine. Chiar nu mai stiam asa, la o nunta cum se procedeaza. Unde am fost eu, a fost tuica amestecata cu un sirop de nu stiu ce (sau coniac la alta nunta). Apoi vin, suc, apa minerala si sampanie doar la primire. Deci... tu ai stat mult mai bine.
Un lucru e cert: Garonne voiam si eu. De cirese am de gand. Ajung vreo 4-5 sticle oare, pentru vreo 110 oameni??? Ca pe astea as vrea sa le iau de pe acum...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare tuturor,
Rar mai ajung pe aici din pacate.
Noutati nu am, tot vreau sa fac invitatiile dar nu stiu cand
Plec de Revelion la Brasov, ceea ce e super! Sunt foarte incantata. Mergem cu finutii nostri
Voi? Ce faceti de sarbatori?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Ralu, cred ca 5 sticle ajung dar mai bine sa ai 6, sa-ti ramana, decat sa ceara omul si sa nu mai ai(unii nu se ating de pahar dar altii mai cer) - depinde de ce invitati ai. Noi am luat garone din Metro dar poate gasesti mai ieftin in alta parte.
Cel mai bine e sa o intrebi pe doamna Tatiana si iti spune ea ce cantitati sa iei, ca se pricepe la asta(noi am luat mai mult ca sa nu stam stresati, sa stam linistiti ca sunt de toate).

Liliana, vezi sa nu faci invitatiile ca mine, cu doua saptamani inainte de nunta, ca sa nu iti mai spun cand le-am dat
De sarbatori stam acasa.
Distractie placuta la Brasov.

Racine, multumesc
Ce gasesti in Bucuresti nu stiu dar mai frumos cred ca o sa gasesti cu siguranta ca doar e Bucuresti - mai ieftin nu stiu. Poti sa intri la miresici de 2005 sau 2006 si sa intrebi fetele din Bucuresti, pana ajungi acolo.

la purtator
noi

Mergi la inceput