Nunta in Iasi (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutari si de la mine pentru azi! Acasa am avut azi "dezlegare" la calculator, dar nu am avut net, deci...
Acum muncesc, asa ca va las! Sa fiti cuminti!
Pupic dulce pt fete!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

hai sa semnez si eu condicutza pe astazi sa nu fiu absenta...dar atat ca mi se inchid ochii ...azi mi-am vazut nepotica a doua oara si azi mi s-a parut si mai frumusicas-ar putea sa o pun pe sor-mea sa se mute la mine
mai vb maine, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!!!!!!!!!!
TREZIREA!!!!!!!!!!!!
Ce-i cu amorteala asta pe aici? Deja va e gandul numai la Sarbatori? Nu mai dati nici un semn de viata???
Darria: maine e ziua cea mare, nu??? Abia astept sa aflam "verdictul"!
Eu am fost harnicuta de la prima ora. Am spalat! Azi e si marti, si 13 si ma cam strange in spate cand ma gandesc la chestia asta! Sper sa fie bine!
Sunt f bucuroasa ca de Sarbatori, am liber 5 zile (nici eu nu credeam cand am aflat!!!) de Craciun si alte 5 de Revelion. Conducerea ne-a dat 3 libere. Sambata e liber, ca asa e de obicei si seful direct a mai dat una de la el, prin rotatie...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Salutare fetelor
SunSmile, imi pare rau pentru bunica ta, stiu prin ce treci, si bunica mea a plecat in noiembrie si de atunci nici nu mai vreau sa trec pe la casa ei, ca stiu ca n-am s-o vad Dar stiu ca ea e cu noi, cumva, si poate ca-i este mai bine, nu mai este bolnava.
Nushulica- multa sanatate nepoatei tale si mamei ei.Apropo de nasterea naturala-si mie mi-e groaza de cum va fi cand va fi, de asta si vreau sa aman momentul cat mai mult.si in paranteza: poti sa-mi trimiti si mie numarul dnei cu aranjatul salii?
Vroiam sa va intreb despre cununia civila: nu stiu cine a scris aici ca a avut cununia civila la 17.30 si eu am sunat la starea civila si au spus ca nu garanteaza ca vor fi acolo la ora aia, ca depinde daca mai au nunti pana atunci sau nu.Ma poate cineva ajuta? ca de dimineata sunt disperata, nu stiu cum sa fac.Vreau tare mult sa fie cununiile una dupa alta si apoi nunta, sa nu tin mult oamenii nemancati, ca vin de departe.
Lili, tu ti-ai cumparat rochie de mireasa? ca eu nu reusesc sa gasesc una destul de frumoasa si de acceptabila la pretSi-s tare trista...

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Anaomaria: eu am luat-o de la White Lady din Piata, de la atelier cu 6.500.000 lei. A fost ft. draguta cu mine tipa, mi-am luat rochia cu aproape 2 saptam. inainte de nunta.
http://www.whitelady.ro/ La atelier au rochii mai frumoase decat pe site.
Daca te duci din timp, cu modelul tau, iti fac cum vrei tu. Cauta un model pe net. Au si ei modelele lor.
Uite pe voal(a fost lung, dublu, cat rochia) am dat 350.000. In Iasi il faceam cu > de 1.500.000, acelasi material.
In Iasi sa o faci, gasisem la Mariaje(la gara) mai dragut. In rest nu mi-au placut. A, mai e langa Moulan Rouje - de la Tarom in jos spre gara - acolo erau ieftine dar nu mi-a placut materialele, unele modele erau dragute.
Mai stiu de la fete: Prietenia(au in Podu Ros si in Siraj).

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

racine, abia acum am vazut mesajul tau si ce m0am mai distrat :))), deci a intrat in istoria restaurantului ghirlanda de brad pe care-am avut-o noi . Sa stii ca si mie mi s-au parut ca nu merg baloane acolo, iar matusa mea mi-a zis ca ghirlanda de brad este o traditie romaneasca, sa iti aduca noroc si sa fiti verzi ca bradul toata viata. Mi-a placut mult ideea.

Iti trimit cu placere informatiile despre cameraman si fotograf, insa trebuie sa-ti activezi PM-ul ca sa ti le pot trimite pe privat. In partea stanga sus ai meniul incadrat.Si in meniu gasesti: Mesaje private.Intri acolo si activezi.

mmc

http://photos.yahoo.com/mmc_nd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Buna fetelor!
Sunshine, condoleante si sa stii ca suntem alaturi de tine!
Vad in tine ,acum, o unda de optimism si probabil ca bunica ta e f mandra de tine sa stie ca poti merge mai departe cu fruntea sus!

Anamaria, eu am vazut pe site-ul celor de la Agnes Toma niste modele superbe incepand de la 350E si ar fi bine sa arunci o privire sau sa mergi la reprezentanta lor.
Apoi, in ian si feb sunt reduceri mari la magazinele de rochii din Bucuresti si poti vedea si ce gasesti pe acolo.
Eu cred ca o sa vin in tara intr-un weekend si intr-o zi tb gasita rochia perfecta ...offf , cat va ''invidiez''ca sunteti acolo pe loc

Nushulica, felicitari pt nepotica .Sa-ti traiasca sa creasca mare sa va bucure pe toti! Sa stii ca are nevoie de un verisor ...iti spun asta pt ca eu am avut un verisor cu 2 sapt mai mare ca mine si ne-am petrecut copilaria impreuna, iar anul viitor avem nuntile amandoi in august ...Fain, nu? Nici daca ne intelegeam , nu iesea asa de bine ;)

Va pup pe toate,
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc pentru urari anaomaria ti-as da nr d-nei cu aranjamentele daca ti-ai activa Pm
in rest ce mai ziceti voi??eu nu am nici o noutate ....in afara de nepotica dar care nu mai este deja o noutate ca e marisoara de acum are 3zile
mai vb ...bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racine spune:

Buna dimineata fetelor!
nushulica. Felicitari pentru nepotica ta. Sa stii ce nepotelele le asculta mai degraba pe matushici.Eu am o nepotica care acum este destul de marisoara, dar numai de mine asculta, e o scumpica.
mmc_nd. Poti sa-mi trimiti si o poza cu cetina de brad ce ai avut-o la nunta si eventual nr. de tel al tipei care a realizat-o?
Stie cineva daca o coronita din flori naturale tine toate noaptea?
Am fost sa vad verighetele la Coriolan dar nu m-am putut hotara, prea multe modele.
Multi pupici si sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata
Darria, am vazut ca este si in Iasi White Lady, nu numai la Piatra.Stii cumva daca difera calitatea rochiilor de aici de a celor de la Piatra Neamt?
Nushulica, eu am mai primit mesaje pe PM pana acum, deci merge, totusi, smecheria.

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput