Mamici casnice
Raspunsuri - Pagina 9
Gargaritza spune:
Buna dimineata!
Moamaaaaaaaaaa ce bine ca am dat peste voi. Credeam ca sunt singura mama denaturata care se mai nevrozeaza ca sta toata ziua cu cupilu acasa.
Eu stau acasa de 2 ani si ceva pentru ca in 2003 mi-am dat demisia si Doamne Doamne a hotarat ca daca tot stau acasa sa am si ce face asa ca ne-a dat-o pe Irina minunea care de Mos Nicolae a facut 10 luni.
Din cate ati scris voi pana acum referitor la bebeii vostri (dormit, mancat) a mea este o zana (nu ca ai vostrii nu ar fii) dar eu credeam ca am un copil problema( nu doarme la pranza dar seara se culca la 7 si doarme pana la 7 dimi si nu prea papa legume si carne decat in combinatii ciudate cu lamaie sau banana).
Sper ca ma primiti si pe mine printre voi.
O zi buna!
Garga si Irinuca
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=375227829
impreuna spune:
Sigur ca te primim intre noi Gargaritza, bine ai venit. Chiar ca doarme mult Irina, sa isi pastreze naravul :)
Acuma te trec pe lista.
La fel Mirela acu fac modificarile si apoi fug in oras.
Sotul meu a trebuit sa dea o fuga pana la servici sa isi ajute un coleg sa termine un proiect, asa ca eu ies cu fetele in oras sa ne distram:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
diadaniela spune:
Mai Flavia ,sa stii ca te invidiez(in sensul bun),eu as innebuni daca ar adormi fiica cu soacra-mea.Sunt geloasa tare !
Bine ,oricum fiica-mea nu doarme cu nimeni inafara de mine si din an in paste singura ,dupa multe lupte,asa ca e bine.
Si spune-ne si noua unde te distrezi cu fetele,ca eu nu am mai iesit de 200 de ani.Am vazut ca fetele de la topicul Cluj se intalnesc saptamanal .Bravo lor!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Dana draga, crede-ma ca si eu am fost geloasa la inceput si nu doar pe soacra-mea, ci si pe maica-mea. Eram crizata rau, dar cu timpul mi-am dat seama ca imi prinde bine ajutorul celor din jur si mi-am revenit.
Si mai ales ca socrii ma respecta si nu trec peste cuvantul meu sau al sotului cu privire la copil. De exemplu daca le spun sa ii dea un anume fel de mancare, aia ii dau; sau daca vor sa o scoata la plimbare, imi cer voie. Deci din punctu asta de vedere nu-mi fac probleme.
Si incerc sa nu-mi fac prea multe ganduri negre, ca nu ne-ar mai iubi pe noi parintii la fel de mult. pentru ca stiu ca ne iubeste si e foarte lipicioasa. Desi isi iubeste si bunicii...
Si eu imi iubesc bunicii foarte mult, si parintii la fl, dar parca niciodata nu mi-am amestecat sentimentele.
Am fost cu fetele in oras, dar nu cu clujencele de aici, stiu ca se intalnesc in fiecare saptamana, daor ca Sara fiind mai mica mi-e greu sa o car dupa mine si sa stau tot cu ochii pe ea:)
Am iesit acum cu niste prietene cu care planuiam demult, am fost la cumparaturi si la o cafenea sa stam la povesti.
Nici eu nu ies prea des, dar mi-a prins foarte bine.
Ma gandesc sa o fac cat mai des:)
Sotul e azi la servici, nu se stie cand vine acasa deci iesirea impreuna pe ziua de azi s-a dus...
Pupici si mai ziceti si voi cate ceva:)
Anculina spune:
Buna fetelor!
Unde si cum va inscrieti voi la cursurile alea on-line, ca vreau si eu...
Tati s-a intors de la Poiana Brasov si a culcat-o el pe asta mica si acum dormamandoi iar eu...bantui...si mai e putintel si s-a dus si sambata din mult-asteptatul week-end...
In rest toate bune...
Pupici.
Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !
impreuna spune:
Anculina, la voi a venit tati, la noi a plecat tati
Al meu e de azi dimineata la servici si eu capiez aici Si nici nu vreau sa ma plang lui, ca il stresez degeaba. Asa ca stam si vb pe net, el acolo, eu acasa.
Nu sunteti nici una prin zona? Ca eu am intrat pe chat:)
diadaniela spune:
Eu prima!
Ce mai faceti fetele,dormiti?Flavia imi pare rau ca mi-a cazut netul aseara si nu am putut sa-ti tin companie.
Mai fetelor ,de cateva zile am o stare de nervi de nu stiu ce sa fac,cred ca e din cauza ca am stat cam mult in casa in ultimele zile.Asa ca aseara am fost la farmacie si mi-am cumparat niste pastilute cu Echinaceea.Mai mi-a spus o prietana sa beau lapte cald cu miere ca te calmeaza.Acuma sa nu credeti innebunesc,pur si simplu sunt mai nervoasa si gandul ca mai e putin si vine soacra-mea ma dispera.
Hai ,mai ziceti si voi!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Si eu a doua:)
Dana chiar imi pare rau ca nu mi-ai putut tine companie aseara, ca am stat pe net pana la 4 cand a venit sotu acasa, si uite fix acuma m-am trezit
Pentru ce ii bun Echinaceea? Ca si maica-mea tot imi zice sa iau, ca ei i-a zis dr ca intareste sistemul imunitar. Se da si fara reteta?
Cand vine soacra-ta? Atunci o sa fim amandoua in aceeasi oala
diadaniela spune:
Flavia,pe cutie scrie ca Echinaceea e buna la;ajuta la prevenirea racelilor si gripelor,grabeste refacerea dupa gripa,intarzie aparitia semnelor de batranete,ajuta adaptarea organismului in conditiile de stres,ajuta digestia.
Se da fara reteta,e din plante si e aprobat de Ministerul Sanatatii.
Socrii vin duminica viitoare.Se buce sotu' sa-i aduca.Fericire maxima pe mine
Dana
impreuna spune:
Ce faceti mamici, ati avut un week-end plin si fain?
Ca eu nu A lucrat sotul non-stop, iar eu am stat pe net sa-l incurajez si... sa pierd vremea.
Dana, cred ca o sa imi cumpar si eu Echinaceea, ca sunt la pamant cu imunitatea.
(Acu imi exersez si semnatura:))
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"