Mamici casnice

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neata la toata lumea.
Si la noi e zi frumoasa, dar pe Sara tot nu o pot scoate inca afara.
Acum doarme somnul de dimineata, eu mi-am terminat treaba (aia putina pe care o am) si am intrat repede repede sa vad ce mai e nou:)

Azi dimineata am pus haine la spalat impreuna cu Sara: eu le bagam in masina, ea le scotea. Noroc ca am fost mai rapida

Am o rugaminte, fetele care vreit sa pun in listuta langa nume varsta copiilor sau orice altceva, trimiteti-mi va rog un PM ca altfel nu apuc sa reiau mesajele...

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Buna dimineta, fetelor.
La noi nu este la fel de frumos ca ieri, dar o sa ne riscam si o sa iesim putin afara.
Va pupam si sa aveti o zi buna.

mamica lui Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Maria Carolina - fetita mea de 1 an jumate - doarme acum doar o data la pranz.De la 14 pana la ( depinde de cheful d-ei...) 15, 16 sau 17.
Astazi insa a dormit dimineata pana la 10.30 si am s-o culc putin mai tarziu.
E racita ( de fapt si eu ) asa ca nu o scot afara.
Si tati e cu firma plecat la Poiana Bv...
Acum ea se joaca cu nolie achizitii de la Mos, si mami...pe net...
Acum cateva luni innebunisem de-a binelea, nu mai suportam sa stau acasa, vroiam sa o dau la cresa si sa plec la un servici, dar intre timp mi-am revenit...si ...sincer...cred ca o sa ma gandesc cu nostalgie cand voi incepe serviciu la zilele urate de toamna sau iarna cand stateam cu papusica mea in camera ei minunata si ne jucam, fara nici o grija...
Pupici.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor!
Noi acum suntem la nani cu Hrusca asa ca are mami un minutel de scris....
Mihaela pup-o pe Amalia cea cuminte!!! Sa ia si gogoasa mea exemplu de la ea cu somnul... are nopti cand se scoala doar o data sa bea lapte (inca) dar in general de 2-3 ori.. si da-i si plangi ca i se nazareste ca n-are loc destul sa se-ntoarca de 10 ori stanga-dreapta sau ca indraznim sa o invelim.. nu era asa inainte de 1 an... atunci a tot fost bolnavioara vreo luna si a ramas cu niscai alintatura
Impreuna, da avem noroc ca si parcul e la 5-10 min si plaza la 2 min si avem scapare... Pupa si tu printzesa Sara!
Dana, si eu vreau zapadaaaaa! Cica spre sfarsitul lui decembrie zicea o prietena ca ninge in Bucuresti... noi nici n-avem sanie...
Va pup ca tre' sa spal vase, si nu e apa calda

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Mersi la fetele prompte pt PM, am modificat deja lista. Astept in continuare:)

Azi am avut o fata cuminte, so manance mama pe ea:)
A dormit azi dimineata 2 ore jumate, iar acuma e in timpul somnului de dupa-amiaza, sa vedem cat o tine. Si noaptea doarme 11-12 ore fara intrerupere, deci gata, nu ma mai plang, sunt o mamica fericita.
Cu mancatul stam mai rau. azi in afara de laptele de dimineata si jumatate de banana la pranz, n-a vrut nimic. Si am incercat sa o fortez sa manance mancare mai consistenta (mamaliga cu pui si cu smantana) si a vomat. Asa ca am lasat-o balta, poate maine va fi mai bine.

[pup ca ma duc sa mananc si eu pranzul:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

'Neata! Va invit la cafea! Nu am apucat sa va citesc,am avut cateva zile agitate,dar promit s-o fac curand si sa va mai scriu!

Mergi la inceput

Vin eu la cafea, cu lapte:)

Mamicilor, voi aveti timp sa faceti tot ce va propuneti? Asa, in general ma refer.
Ca eu mi-am propus (inainte sa raman acasa) sa fac o gramada de chestii, pe motiv ca fiind acasa voi avea mai mult timp. Insa realizez ca m-am inselat si am fost frustrata la inceput, acum cred ca e ceva normal...
Si vreau sa am mai mult timp pt sotul meu, sa ma straduiesc sa il astept seara acasa vesela si zambitoare, ca vine el destul de stresat de la servici, insa aproape tot timpul imi vars eu nervii mei de peste zi si mor de ciuda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Buna dimineata!Si eu imi beau cafeluta.
Fiica-mea se joaca cu niste creioane,pe care le pune intr-o cutiuta.A inceput sa-mi picteze peretii de la o vreme,dar nu-i nimic,ca si asa trebuie sa zugravim.Eu nu mi-am propus nimic pentru concediul de crestere a copilului,caci stiam ca n-o sa mai am timp de mare lucru(am o prietena care era deja mamica).Si primul an chiar a fost groaznic,in afara de copil ,mancare si curatenie nu mai stiam de altceva.Acum e mai usor,Ilinca a mai crescut,pot sa o mai las si cu tati sau cu altcineva si sa ma ocup un pic si de mine.
Va las,ca azi mergem in vizita.
Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

'neata!sunt cheauna de cap,azi noapte m-am culcat pe la 4.profit ca sotu' e plecat din tara si stau pe internet de nebuna.am baut o cafea si acum vreau sa ies cu fii-mea pe afara.
apropo se facut ceva,am vazut ca se fac niste cursuri online si m-as baga si eu ,da'ma dispera ca trebuie sa-mi dau adresa si nr de telefon.stiu ca e nevoie de asta pt diploma(care nu e atestata de M.E.C) ,da' parca nu imi vine sa imi pun datele pe net.
ce ziceti?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

'neata!sunt cheauna de cap,azi noapte m-am culcat pe la 4.profit ca sotu' e plecat din tara si stau pe internet de nebuna.am baut o cafea si acum vreau sa ies cu fii-mea pe afara.
apropo se facut ceva,am vazut ca se fac niste cursuri online si m-as baga si eu ,da'ma dispera ca trebuie sa-mi dau adresa si nr de telefon.stiu ca e nevoie de asta pt diploma(care nu e atestata de M.E.C) ,da' parca nu imi vine sa imi pun datele pe net.
ce ziceti?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Si eu m-am inscris la 2 cursuri on-line...dupa mine nu are ce sa fie "periculos" ca nu e vorba de serii de buletin, parole su alte coduri, ci doar de adresa si nr de tel., mare lucru nu pot face cu ele decat sa te sune sau sa iti trimita ceva...parerea mea

Mihaela si bb Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

POZE NOI-NOUTE

www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank">&www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput