bebelusi de iulie-august 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Fetelor multumesc pentru sprijin! Am citit pe fuga mesajele! Va multumesc inca o data!
Problema mea de azi e alta....
M-am gindit ca ar da bine la sotul meu daca as face miine niste peste...Drept urmare am fost la pescarie si am luat unul VIU!!!!!!
Cine naiba m-o fi pus...Doamne iarta-ma, ca de 5 ore sta in sacosa de la magazin si se mai zbate din cind in cind de-mi sare inima din loc! Nu's ce am de's asa de sparioasa, parca as fi salbateca! Si nu ma pot apropia de el sa-l tai ca mi-i milaaaaaaaaaa!!!!
Cine m-o fi pus???????? Nu puteam sa iau unul gata taiat? Am zis ca sa fie proaspat.....si acu' sta in chiuveta si eu ma uit la el ca proasta . Fetelor care ati mai cumparat peste proaspat...dati-mi un sfat ce sa fac, cum sa-l tai si sa-l curat daca se mai misca...

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Laura25, am vazut acum pozele...ai doua comori !! Sa creasca mari puiutii tai si sanatosi! asa cum doresc tuturor ! cum te descurci cu doi micuti?

acum chiar merg la farmacie dar nu stiu cce sa fac! ce mi-a zis medicul? sau ... nu am incredere in dr de familie deloc!!!! si cred ca nu sunt singura!!!!

Ella si printesele ei

Mergi la inceput

Ankak, nu iau peste viu, si daca mi-a adus cineva l-am rugat sa-l taie! nu ai pe cineva in vecini BARBAT SA FIE CA ASTIA TAIE IN CARNE VIE dar important este sa nu-i bagam in seama... asa ca nu te uita cand taie pestele! Fii tare! pe bune, sper ca ti-e mai bine... zambeste si canta cand altcineva vrea sa plangi! Pusi...

Ella2000

Mergi la inceput

Emmaimee, multu' fug sa iau Paracetamol suspensie!

Ella si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emaaimee, trimis pm!

Ankak, taie-l, ca mai rau se chinuie asa daca se zbate in punga, ii tai capul si gata.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MONAi..am citit mesajul tau si m-am uitat la gingie, partea de susu e f umflata, vad in stanga si dreapta cate un oscior..semn ca cresc 2 dinti..si surpriza cand dau cu degetul jos...alti 2 incisivii de jos si ceva m-a intepat la mana.Nu e iesit dintele...poate dar a spart un pic.
Si eu care ma asteptam sus...nu ma lasa sa ma uit...dar nu cred ca e o afta ceva...e ca un varf de ac..asa se simte joc.E dinte? Varful de dinte???
De azi dimineata face numai asa.."auuuihh..auhhh" sunt franta......

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Laura, am vazut si eu pozele cu Bia si Rares. Le-as papa ochisorii aceia albastri si senini.

Mamini, ai nevoie de odihna. Cred ca toate suntem mai epuizate acum. Veve e tot asa noaptea? Sara se trezeste de 4-5 ori pe noapte. De 2 ori suge vartos, iar in rest doar de sete sau asa se linisteste. Asta e, in timpul zilei are 2h cand doarme si inca 2 reprize de cate 1h, in rest ne petrecem timpul de minune. Nu-mi vine sa cred cum trec zilele.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, Veve se trezeste de doua ori pe noapte, prima data o iau eu, a doua oara tati. prima data papa cam 150 ml( cea mai mare cantitate in 24 de ore) si dureaza uneori si 50 de min. acum 2 nopti s-a trezit si n-a avut chef sa se mai culce vreo ora jumate-doua; imi venea sa pling de somn.
seara o culca tati, ca plingem si pe mami o lasa nervii... cu somnul peste zi, e alt bilci: azi a dormit o jumatate de ora cu biziit inainte pe la 11 apoi 2.5 ore la aer iar acum e frinta dar nu doarme...mai bine plinge. iar papatul nu e "genul" ei...de-abia inghite 75-100 ml la 2 ore jumate, sau 3...dar e scumpa tare si as sta si in cap ca sa ii fie bine...

Anis, cred ca e greu, dar daca ii ies, apoi se linisteste, asa ca da-o si tu cu gel pe gingiute si freac-o cu peria de bebe pe gingii, o sa ii erupa si scapati( pt o vreme, cel putin...)

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-nu stiu de are linkul,mai incercMersi

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Laura, am vazut si eu pozele cu Bia si Rares. Le-as papa ochisorii aceia albastri si senini.

Mamini, ai nevoie de odihna. Cred ca toate suntem mai epuizate acum. Veve e tot asa noaptea? Sara se trezeste de 4-5 ori pe noapte. De 2 ori suge vartos, iar in rest doar de sete sau asa se linisteste. Asta e, in timpul zilei are 2h cand doarme si inca 2 reprize de cate 1h, in rest ne petrecem timpul de minune. Nu-mi vine sa cred cum trec zilele.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Cam la fel face si Oana mai nou,adica doarme ziua,ca trezitul noaptea de 4-5 ori ne trezim de 3 sapt tot pt ca mancatul nu genul ei cum zice mamini

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput