bebelusi de iulie-august 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Monica poate ai scapat??!??! Dap, vb ta parca nu au facut aceasi scoala...cine sa-i mai inteleaga

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ankak, imi pare rau ca aveti probleme, dar sa stiti ca nu sunteti singurii. Toti avem probleme. Imp e sa stim sa trecem peste, sa discutam la mom potrivit, si fara nervi pt ca nu faci nemek. Eu i-am explicat sotzului ca a fi mama e o meserie foarte grea, si ca asta e job-ul meu acum. Asa ca sunt la job de dimineazta pana seara, si al meu continua si dupa ce vine el de la munca, asa ca trebe sa ma inteleaga si sa ma ajute

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Monica, rabdare si nervi de otel! si eu ma gindesc cu groaza, 3 saptamini de "cura" de acreala ...

eu nu stiu ce am, mi-e f rau, am dormit putin si prost si am o ameteala groaznica...si eu nu alaptez de atita vreme, plus ca maninc- prea mult chiar- si am tot dormit cit a fost mama aici- e drept ca dimineata, dupa ce se trezea fata, ca noaptea tot ne trezim...dar oricum. sper sa imi revin peste week-end, cit e si sotul acasa, ca mi-e si frica pe scara cu asta mica ...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Deci sa imi triasca puiuta si sa fie sanatoasa. Am sa trec datele tehnice sa vedeti ca suntem si noi maricele!
Multumim mult:Dede,mamini,Giana,Ioana!
Mersi cuscraNici mie nu imi vine sa cred ca a trecut asa rpdUita-te la datele voastre si vezi,cred ca e o greseala la 4 luni!

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ankak

Giana, as vrea eu sa il pot lasa in we ... ideea e ca si simbata sotul meu lucreaza si avem acelasi "regim" ca si in cursul sapt. iar duminica el trebuie sa se "relaxeze" si iar ramin eu cu Matei... a fost acum vreo luna la o sedinta la Predeal si dupa aia la petrecerea data de firma unde lucreaza pt ca implineau un nr de ani de la infiintare. I-am zis ca pleci asa de mult timp...si el a zis ca trebuie sa se relaxeze ca e f. stresat! Dar EU?..........

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Imi pare tare rau ca sotul tau spune asa ceva.Cred ca ar trebui sa vorbiti pt ca nu l-ai facut singurica pe bb. Plus ca acum trebuie sa realizeze ca nu mai poate sa se relaxeze ca atunci cand era fara bb.Ca are responsabilitati mai mari acum
Si eu am mai avut impunsaturi cu sotul pe fondul oboselii,dar incercam sa ne temperam.
Uite si sotul meu pleaca la 8(asta cand nu pleaca la 6.30 ca azi dim) si vine la 6 cel mai devreme,dar aseara a venit la 9 jum.Sunt seri cand vine si mai tarziu sau vine la 6jum si e chemat iar ca e oncall tot timpul singurul pe Irlanda.Sambata lucreaza la fel si poate avea onoarea sa fie chemat si extraprogram(zi/noapte) incluzand duminica pt ca e oncall.Dar cand vine de la munca ma ajuta cu fata,o ia el in primire si imi zice mai stai si tu putin jos.Iar duminica face curat ,mergem la cumparaturi,face mancare(si in cursul sapt ma ajuta) si are grija si de fata.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ankak

Giana si eu as vrea sa imi pun povestea nasterii (mi se pare o idee excelenta) , doar ca nu stiu unde sa o scriu si cum sa procedez ca sa o vedeti si voi. Poate imi spui tu cum sa fac, te rog!

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Sau poti cu copy si paste sa iei povestea nasterii din capitolul de :o imbunatatesti daca mai vrei ori o lasi asa si o postezi la Nasterea pe glob sau dai direct linkul de la capitolul dept prima pagina daca nu ai timp/chef sa mai scrii si la N pe glob.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Giana-eu am vrut sa imi scriu povestea si cand era gata aranjata s-a inchis forumul si acu'cand oi avea chef/timp o sa o punIn legatura cu pompita care se conecteaza la aspirator uita-te la Parintii intreaba,parintii raspund-era acolo un subiect si dadusem linkul Monicai-Elena acum ceva vreme,cred ca acum o luna maxim.
anis-nu m-am grabit cu sfaturi/pareri in leg cu kk de multe ori/zi pt ca nu sttiu ce sa iti zic,decat fuga la dr.Fata facea asa doar cand era nou-nascuta si atunci era normal.Si eu cred totusi ca te-ai grabit cu supozitorul.Bb e constipat daca nu face kk 4 zile.Iar despre parturi eu stiam ca e bine ca da gazele afara.
Laura-pupici gastii tale frumoaseNiste scumpi!
Nici eu nu i-am taiat unghiutele la picioare decat la 4 luni pt prima dataDar i se rup singure si mi-e cam teama.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anis, sa imi dai si mie parola, te rog, mai trec si eu acolo una-alta...

M

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bbdeiulie_august2005

Ar trebuii sa aveti cat mai multe parola, macar pentru a va completa propriile date.Merge mai usor asa, plus ca ,acum in perioada sarbatorilor o sa fie slaba activitate pe aici...sau maxima activitate si e mai usor asa.
Eu astept PM, pt parola.
Anis.
Ma duc sa mai completez niste date...

bbdeiulie_august2005

Sunt de acord ca te vom scuti pe tine de munca ca taaare ai tras

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Buna seara,
apar si eu, mai rar, e drept...

Fetelor, LA MULTI ANI pentru toti bbei care implinesc azi 4 luni!!!!
Sanatate lui Ingrid!
Bafta cu soacra MONICA!
O sa treaca perioada asta ANKAK si o sa vezi ca va fi mai bine!

v-am pus o intrebare data trecuta... despre ochisorul Paulei... si nik, acum trece... dar am o alta intrebare:

Cand fornaiau bbei vostri v-a prescris cineva picaturi cu biseptol?

Ella si printesele ei :Paula si Iulia

acum mai citesc si revin

Mergi la inceput