Targu Mures
Raspunsuri - Pagina 9
Criss75 spune:
Puteti sa-mi recomandati un medic stomatolog bun?
Am o singura carie mica de tot si mi-e grooaaazzzzaaaa de stomatologi. Vreau unul bun si daca se poate cat mai bland
Merci.
Criss75 spune:
Ce s-a intamplat? Au disparut mamicile din Tg. Mures? Cam de mult nu mai e nici o miscare pe aici. Pe cand v-am gasit si eu, acum nu mai am cu cine povesti
http://pg.photos.yahoo.com/ph/br_cristina30/album?.dir=7ba2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
olim spune:
Salutare fetelor
Slaba miscarea pe aici. Pe unde umblati mai, ca nu ati mai scris nimic.
Eu plec maine la mures, si sper sa ne intalnim pe acolo.
Nu prea am scris ca nu am avut timp de scris cu scoala , dar promit sa revin.
Oricum , acum sunt monitorizata de soacra, deci va trebui sa vad ce scriu, sau poate imi deschid un alt cont
Deci sa ne auzim cu bine.
Pupici tuturor
micutza spune:
Dragele mele targumuresence!!
Ce se intampla cu noi? Suntem atat de ocupate ca din februarie nu am mai postat pe DC? Am renuntat sa incercam sa ne intalnim?? Eu am un baiat destul de marisor (anul acesta implineste 13 ani), ne "luptam" cu pubertatea. Exista printre voi mamici cu copilasi mai maricei? Cu care am putea schimba impresii si pareri?
Cu drag, micutza
cristina26 spune:
Krissa are probleme mari cu puiul ei. Din ce am inteles este la spital la Tg. Mures si Andrei e operat la ambele picioare, trebuia sa-i fie montat un cateter la inima, cateter care pana la urma nu a mai fost pus, nu stiu din ce motiv, si ei sunt intro situatie disperata, nu mai au bani si niciun fel de resurse materiale. Am inteles ca(,) colegii ei de la scoala unde e profesor au strans o anumita suma de bani care e deja epuizata in urma operatiilor facute si in momentul de fata ei traiesc o mare drama. Toate acestea le-am aflat de la Mihaela Beldimanescu, ele vorbesc la telefon, si ea m-a rugat sa va comunic( are probleme cu calculatorul si nu poate ea sa intre). Nu stiu cum se procedeaza in situatiile de genul acesta, dar daca cineva stie, si daca sunteti de acord, haideti sa ne mobilizam putin si sa incercam sa-i ajutam. E adevarat ca fiecare dintre noi are probleme mai mici sau mai mari, insa toate avem copii si , chiar daca nu stim cum e, ne putem inchipui ce inseamna sa sufere puiul si parintii sa nu-l poata ajuta...
Vilma esti moderator, poate stii cum trebuie procedat...
Am inteles ca Andrei e operat la ambele picioare, ceva legat de arterele femurale...
Eu acum plec la serviciu si am sa mai intru pe DC abia dupa ora 19, probabil ca pana atunci am sa mai am vesti...
va rog...
Live simply. Love generously. Care deeply. Speak kindly.
Cristina mama lui Paul
olim spune:
sALUTARE FETELOR.
mAI DA CHIAR ATI DISPARUT TOATE DE AICI, pE UNDE MAI UMBLATI MAI FETELOR?
Hai la o tacla nu?Oricum nu eram multe, dar ati disparut de pe site.
Astept o inviere a spiritelor.
O zi buna tuturor.