Daniela, bine ai revenit! Merge si fara piftie
In primul rand vreau sa-ti spun ca sotul meu e oligoastenoteratospermic (sever) tot in urma unei ectopii tarzii in copilarie, numai ca a fost la ambele testicule .
Felicitari pentru atitudinea cooperanta a sotului tau acum, este foarte important sa-si doreasca sa rezolvati problema si sa participe activ la asta, fara sa trebuiasca impins (tare) de la spate. Cred ca nimanui nu-i e comoda o masa ginecologica, iar in acest proces noi, fetele, avem cel mai mult de luptat cu psihicul nostru, nu mai e nevoie sa-l resuscitam si pe al lor ..
Pe la dr. Soare am trecut si noi, e drept ca el ne-a scos din negura azoospermiei (Dzeu sa-l ierte!), insa spermogramele lui erau mult prea optimiste ... Tratamentele recomandate n-au fost de nici un folos :(
In legatura cu intrebarea ta, ar trebui inceput, in primul rand, cu refacerea spermogramei (in Bucuresti), profil hormonal, investigatii asupra eventualelor infectii: chlamidya, mycoplasma, ureaplasma, CMV. In functie de rezultate puteti decide cum continuati: IA sau FIV.
Multa bafta!
va astept la un nouuuu cap,,ca vaz ca luarati avant
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"