Nazdravani de aug-sept 2003 (67)
Raspunsuri - Pagina 10

Anny spune:
Nu se dau premii la categoria "cine mai e si X-asta?".........si eu care credeam ca o sa iau macar o mentiune........
Cristina, nu suntem ca familiile alea mari ci ca babele ca numai pe alea le auzi "draga......macar asa sa ne mai vedem si noi la o inmormantare, la o nunta......"
Mihaela, am vazut ca prin nord sunt super zapezi, da io sa fiu sincera n-am chef de nici o zapada pe aici......numai cand ma gandesc ce greu se va circula mi se face parul maciuca.....

cristinamh spune:
ma anny, lasa mai glumele cu babe ma, ca suntem toate tinere si frumoase!!!
apropo de inmormantari...
ma duc sa iau un buchet de flori...in timp ce una din florarese imi impacheta buchetul, cealalta , zgribulita... ii zice..."tu, draga, nici o comanda, nimic de 3 zile! nu tu o jerba, o coroana, nimic nimic!"
ma uit si eu la ea... bine, doamna, inteleg eu comertul, dar de ce nu ziceti de lumanari, de nunta, de botez... chiar asa, pt jerbe si coroane va rugati in prag de sarbatori??
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

mireaf spune:
pai mey cristina de unde nunti, acu in post? fac foamea "bietii" tigani, n-au cu ce sa-si ia carnati ai alte alea...
mihaela pupici si voua si sanatate multa!
iuliana ce poze betonoase, sa-ti traiasca craciunitele!
io azi am avut pitici cuminti si m-am apucat de treaba iar acu sunt moarta de oboseala, da tot nu ma las
mey anny, pe noi ne premiaza(barbati-miu zice decoreaza) in fiecare zi astia mici cand ii tinem pe umar si ragaie asa ca...cine stie?
ai pup iu
flori, alexandra (22 sept 2003), mihai si gabriel(28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

mihaela_s spune:
iuliana, ce poze frumoase, printzesele sunt adorabile! printzesele tale...ce credeai? diana a crescut mult si e o scumpete
.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Ancuta spune:
Cristinamh,
Arata bestial site-ul. Felicitari !
Uite o sa ma invrednicesc si eu sa trimit pozele restante si sa pun un album electronic “public”, acum de sarbatori,ca am si eu ceva timp liber si vreau sa profit.
Mi-a mai placut rubrica de poezii, ce sa mai zic, esti tare! E foarte frumos conceput si foarte organizat. Jos palaria!
Ancuta si Sara

irinuca spune:
Iote Anny..ca avusesi gura aurita.Ce de zapada!!!!!
Radu e in extaz.Dimineata la 8 vroia sa se imbrace repede sa iasa afara sa facem om de zapada si sa ne dam cu sania.Eu am plecat la serv si-am lasat-o pe mama sa se lupte cu el.
Eu is super fericita ca azi e ultima zi la serviciu si de maine stau acasa pana pe 9 ianuarie.Wow!
Burta mea face in continuare bine si de aseara constat ca s-a marit.
va pupez si ma duc sa-mi fac ultimile trebi p'aici.Hi,hi,hi...ce bine dispusa suuunt.La,la,la....
Irinuca 11+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Tango spune:
Dragi mamici de pui minunati, va urez sarbatori fericite si un an nou cu sanatate, iubire, bani muuuuuulti si pace in suflete!
Va pup pe toti cu mare drag si va trimit un pup si de la minunea mea!
victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos

liliac1 spune:
De vreo 2 zile ma tot straduiesc sa scriu un mesaj si cum de fiecare data suna ba un telefon, ba altceva...am renuntzat
Dar azi am scos totul din priza, am inchis usa si sa-i dau bataie..
Voiam sa-i spun in primul rand mamicii de gemeni ca o admir din tot sufletul!! Flori esti grozava si sa-ti dea Dumnezeu putere, intelepciune si brate de otel!!!
ankalaura Citeam, radeam si ma gandeam cum as fi cedat eu nervos inca de la iesirea pe usa!! Oricum, bine ca a ajuns Eliza la serbare, mai ales ca era punctul cheie. Mai, ce copii grozavi avem!!!!
Toti nazdravanii sunt grozavi!!! Imi permit sa zic asa pentru ca deja site-ul este pe picioare si e vorba despre NOI!! Multumim Criss!
irinuca daca o sa stai pana pe 9 acasa si burtica isi face aparitia, atunci cand te vei intoarce la munca o sa aiba ceilalti o surpriza!! Pupici lui Raduc cel cumintel!
Si acum, ca sa nu uit...
Va dorim un Craciun Fericit, un Brad cat mai impodobit, masa sa fie plina de tot felul de bunatati, Moshul sa fie cat mai darnic, sa fiti sanatoase atat voi cat si cei apropiati voua, sa va bucurati de luminile ca va aprind sufletele!!!! Magii sa vegheze asupra copilasilor!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica

danat spune:
Dragelor intru si eu sa va colind, sa va tihneasca sarbatorile, sa va bucurati alaturi de toti cei dragi de caldura, miros de brad si cozonaci (mi-e o foamee )
Craciun fericit tuturor si sa ne revedem sanatosi!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

mihaela_s spune:
Sarbatori fericite pline de cadouri si numai bucurii!!!
Pupici multi de la noi .
ps. cristina, site-ul e super! in plus pentru efortul depus!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!