Rodica Ojog Brasoveanu

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Eu mai am si "Violeta din safe" (aparuta inainte de 1989) si "Cutia cu nasturi" aparuta dupa 1990.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Cred ca, intr-adevar, lista este completa. E un pas important inaine pentru ca macar acum stim ce titluri ne lipsesc din colectii. Pasul urmator ar fi ... sfaturi despre cu ni le putem procura. Deocamdata nu am nici o idee, dar daca cineva doreste amanunte despre unul dintre romanele R.O.B. care ii lipseste, ii stau la dispozitie. Chiar in aceste zile recitesc "A inflorit liliacul". Imi place tare mult modul in care este descrisa atmosfera Bucurestilor din acele vremuri, baroana Leila pare o fiinta fascinanta, dar cel mai mult dintre personaje imi place Vasilena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviuta spune:

Fetelor eu am trimis la clubul cartii Nemira mail(unde s-a publicat dupa revolutie ROB)si am intrebat daca mai au in stoc carti mai vechi ,din pacate titlurile disponibile le aveam si eu.pt.ca au aparut in ultimii 5 ani.Nu stiu cum ne completam colectia, numai prin anticariate (?).Insa eu sunt disperata imi trebuie Buna seara M..si Cianura pt....le-am imprumutat si oricum nu le mai vad,insa vreau sa le am din nou in colectie.Poate cineva sa ma ajute sa mi le procur?Dau oricat.Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am o idee! Ce-ar fi ca acelea dintre noi care au, eventual, dubluri ale unor romane R.O.B. sa le anunte... Poate facem schimb sau gasim noi o solutie sa ne completam reciproc colectiile. Deocamdata nu dispun de nici o dublura pentru ca le-am dat altor pasionati ROB. Cum toti prietenii mei stiu ca sunt fan, imi aduc ori de cate ori au ocazia carti, asa incat periodic, am dubluri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Eu am in dublu "Al cincilea as" si "Poveste imorala".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

da, si eu sint fan, am citit cam toata colectia cind eram adolescenta si mi-ar place sa o am, dar de departe e mai greu.... o idee buna e cea cu anticariatul si cu completat apoi de pe la edituri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noesis spune:

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA

Cand am plecat la capatul lumii am luat cu mine ceva haine, doua kg de poze cu mine si ai mei, lucrarile de control si felicitarile primite de la elevii mei si in rest cartile mele preferate. Majoritatea sunt de Camil Petrescu ( am avut lucrarea de diploma pe tema lui) si R O Brasoveanu. Am un singur regret, dar e f mare: nu am chiar atat de multe carti de ROB in colectia mea, cele mai multe erau imrumutate cand le-am citit ( si-mi pare rau acum ca am avut bunul simt sa le inapoiez... Puteti sa-mi dati o idee cum sa intru in posesia lor? Poate prin anticariate, poate prin colectii particulare, poate sunt oameni care renunta la carti ca sa aibe ce manca ( si asta e f trist...) Scrieti-mi un email va rog sau postati aici. A, mai e ceva: cui i-a placut " Agentul secret al lui Altan Bey?"
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noesis spune:

Agentul secret al lui Altan bey a fost unul din romanele de inspiratie istorica pe care l-as reciti ori de cate ori mi s-ar ivi prilejul. Fluturele alb a ramas pentru mine tot ceea ce odinioara visam sa fiu. Iar tristetea amara a finalului ramane de neuitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by noesis

Agentul secret al lui Altan bey a fost unul din romanele de inspiratie istorica pe care l-as reciti ori de cate ori mi s-ar ivi prilejul. Fluturele alb a ramas pentru mine tot ceea ce odinioara visam sa fiu. Iar tristetea amara a finalului ramane de neuitat.

Of,eu am inceput sa pling la final,mai ales ca,cu o pagina in urma,nici nu se banuia sfirsitul...imi venea sa rup cartea...da am preferat sa mai trag o portie de plins...

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrolog spune:

Bine v-am gasit si felicitari tuturor cititoarelor ROB!
Nu-mi vine sa cred ca exista atat de multe fane si va multumesc ca existati.
Imi pare rau ca nu am aflat mai demult de existenta voastra dar sper ca nici acum nu e prea tarziu pentru a schimba impresii pe margine cartilor extraordinare pe care le-a scris.Sincera sa fiu n-am stiut ca a fost asa de prolifica, iar despre moartea ei de abia am auzit de la o astroloaga care intreba in cadrul unui un grup de discutii pe yahoo daca stie cineva datele de nastere ale sciitoarei pentru ca intentiona sa scrie un articol despre ea fiind o admiratoare inveterata.
Asa ca va rog mult de tot, daca stie cineva datele de nastere ale ROB, sa ne ajute ca sa o pastram in memorie asa cum a fost ea si cum putin o cunosc (am inteles ca vor fii date culese chiar de la vecinii ei si promit ca de indata ce ajung la articol vi-l voi face cunoscut).
Cat despre carti la care se ajunge greu am o idee pentru danitin care cauta cartea cu vulturul-cred ca o vei gasi la BCUT pentru ca am inteles ca esti din Timi -sau cer putin ar trebui sa o gasesti pentru ca biblioteca are din cate stiu eu depozit legal unde ar trebui sa existe toate cartile aparut in Romania.Daca nu ai cum sa ajungi acolo da-mi de veste si voi incerca sa te ajut.
La buna auzire

Mergi la inceput